Hedef 15 Haziran!

bunu cevaplamıştım

Sanırım anladım
Ama durun, daha kremsokola icin hersey bitmis degildi! Bu hafta regl haftasi oldugu icin +'da cikmasini sporla kapatabilirdi. Spor birincisi olursa + 3 puan alip haftayi -8 puanla kapatabilirdi:))

Ay yetişemiyorum hepsini okuyamıyorum mesajların bugün 9bin adım attım sadece spor yok malesef yorgundum. Yarın karın,kalça egzersizleri yaparım artı olarak
9 bin azmı yanı
Bence ıyı yürümüşsün

Yok cnm kılo vereceksın almaSın korkma.karatay mı yaptın
Selam ben de katılacagım ama herkes çok zayıf bana gore, kendime kendim gıbı şişman arkadaşlar arıyorum :)
ben var seversen

bende 75 im 200 gr vermişim çikolata hayali kuruyommu
Hem ne demişler az veren yağdan cok veren kastan(cok verenleri gömdüm bu arada)

Verano_porteno @kolera88 cgdmk @ozenti pegasus07 degisimdonusum marlin18 sueno34 hatelove game_over Zmnesrin T terrycandy @medine66 gonulll seyda586 @ParteMoralll B bilinmeyenkullanici D Dennisim

Kizlar ilk sayfadaki mesaja bi goz atabilirseniz super olur. Guncel kurallar, puan sistemi, spor puanlari vs. hepsi orada yazili. Bi sorunuz/sorununuz varsa lutfen belirtmekten cekinmeyin. Pazartesi bildirimleri icin lutfen bendeniz kremsokolayi, spor bildirimi icin Verano_porteno yu, su bildirimi icinse cgdmk yi etiketleyin. Su ve cuma kilo bildirimleri puaniniza yansimamakla birlikte ipleri siki tutmak ve cozutmamak adina getirdigimiz cozumlerdir:)

Kilo puani icin kremsokolayi etiketlerken lutfen guncel kilonuzla birlikte ilk sayfadaki formule gore hesapladiginiz puaninizi da yazin ki kremsokola herkesin puanini hesaplamaya calisirken kor olmasin. Ote yandan spor konusunda veranoya sadece sporunuzu ve suresini bildirmeniz yeterlidir. Zira kendisi 10 numara 5 yildiz bir insan oldugundan puaninizi kor olmak pahasina kendisi hesaplamaktadir:))

Son düzenleme:
baktım cnm.yuzde hesaplaması çarpı 100 olmuyormu cnm.1000 yazmışsın ya fark edıyorumu acaba

Saol canim ya o senin 10 numaraligin , ellerine saglik. Ama spor birinciligini sana kaptiramam kus bakma. Arkadaslik baska is baska

Hani benim kürek çekme puanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…