- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.261
Herkes kendi yapabilir bence, bi kisinin 20 kisiyi hesaplamasindansa:))Buda mantıklı yanlız hesaplamayı kım yapacak
evet pek konuskaniz grupcak:))Ay yetişemiyorum hepsini okuyamıyorum mesajlarınbugün 9bin adım attım sadece spor yok malesef yorgundum. Yarın karın,kalça egzersizleri yaparım artı olarak
Çok sağol canım eline sağlık keşke yazdığın kadar verseydim ama ne yazık ki 71.8 oldum benŞimdiye kadar kilolar şu şekilde
1. Kolera88: 55-54
2. @game_over : 60.3-60.4
3. @gonulll : 69.3-68.3
4. @ozenti : 65.5- 64.5
5. @cgdmk : 64.7- 62.4
6. @bilinmeyenkullanici : 59.6
7. @marlin18 : 65-67
8. @pegasus07 : 75- 74.8
9. T terrycandy : 72 - 71.4
10. @sueno34: 67.3- 67.1
11. @degisimdonusum : 61- 59.8
12. @hatelove : 73- 71.6
13.kremsokola : 62.5 - 63.2
14. @Verano_porteno : 60.5- 60.7
Kızlar listede daha fazla kişi var. Bildirim yapmayanlar var.
Sağol canım eline sağlık5- 8 Nisan Haftasi Spor puanlari
kremsokola 240 puan
T terrycandy 93 puan
@Verano_porteno 255 puan
@ParteMoralll 235 puan
@game_over 200 puan
@pegasus07 213 puan
Siz sporlarinizi soyledikce bu liste duzenlenecek , puanlar da kumulatif artacaktir arkadaslar. Hafta sonunda en cok puan biriktiren spor kralicesi :)
kuru kayisi ve form cayi? bana kahve de cok iyi geliyo ama herkese ayni etkiyi yapmiyomus sanirim. filtre ya da turk kahvesi ama, nescafe degil. Bi de bu saatte icersen uyuyamazsin tabiAkşam yemeğinde ekmek yemedim abur cubur hiç yemedim iki öğün yaptım ve tokum hala salata sebze çorbası ve bi kase yoğurt yedim tok olduğum için çok yemişim kilo almışım gibi hissediyom. Bi de aranızda bağırsak sorunu yaşayan var mı ya kabızlığa ne iyi gelir
ne tontonu yahu:)) grupta her kilodan insan var 70'lerde 60'larda, hatta 50'lerde:)Selam canım hoşgeldin grubun tontonu benim
Ben dün katıldım ve tartılamadım malesef diğer tartı günü pzt ise o zaman bildirim yapacağımSelam kızlar
Çok sağol canım eline sağlık keşke yazdığın kadar verseydim ama ne yazık ki 71.8 oldum ben
Sağol canım eline sağlık
Selam ben de katılacagım ama herkes çok zayıf bana gore, kendime kendim gıbı şişman arkadaşlar arıyorum :)
Gün kurusu yiyorum ama bikaç gün sonra sadece gaz yapıyo bişeye yaramıyo su da çok içiyorum niye oluyo acaba:)) yok canım daha da ters teper gece gece hem uykusuzluk hem bukuru kayisi ve form cayi? bana kahve de cok iyi geliyo ama herkese ayni etkiyi yapmiyomus sanirim. filtre ya da turk kahvesi ama, nescafe degil. Bi de bu saatte icersen uyuyamazsin tabi
Haklisin, tuvalete cikicam derken sabaha kadar oturma:))Gün kurusu yiyorum ama bikaç gün sonra sadece gaz yapıyo bişeye yaramıyo su da çok içiyorum niye oluyo acaba:)) yok canım daha da ters teper gece gece hem uykusuzluk hem bu
Hosgeldin Dennisim:) guncel kilonu soylersen ilk sayfadaki listeye eklerim seni:)Hoşbuldum teşekkürler bence grubun obezı benim tontonu sen:)
Hoşbuldum. Kilom 88 boy 166Hosgeldin Dennisim:) guncel kilonu soylersen ilk sayfadaki listeye eklerim seni:)
Haklisin, tuvalete cikicam derken sabaha kadar oturma:))
Yok canım ya ne obezi boyun da uzunmuş burada çok dişli rakipler harika tavsiyeleri olan arkadaşlar var. Sen de hızla hedefine ulaşacaksınHoşbuldum teşekkürler bence grubun obezı benim tontonu sen:)
Teşekkür ederim. Pazartesi ve cuma mı kilo bildirimi yapıyoruzYok canım ya ne obezi boyun da uzunmuş burada çok dişli rakipler harika tavsiyeleri olan arkadaşlar var. Sen de hızla hedefine ulaşacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?