Hedef 15 Haziran!

Buda mantıklı yanlız hesaplamayı kım yapacak
Herkes kendi yapabilir bence, bi kisinin 20 kisiyi hesaplamasindansa:))

(onceki kilo - simdiki kilo) x 1000 / onceki kilo = puan :)

Ornek, kremsokolaya bakalim. Pazartesi 62.5 imis. Bugun 63.2 kilo.

(62.5 - 63.2) x 1000 / 63.2 = -11 puan (yuvarlanmis hali)

Yani kremsokola bu hafta 700 gr aldigi icin 11 puan kaybetti.

Selam kızlar
Çok sağol canım eline sağlık keşke yazdığın kadar verseydim ama ne yazık ki 71.8 oldum ben

Sağol canım eline sağlık

Akşam yemeğinde ekmek yemedim abur cubur hiç yemedim iki öğün yaptım ve tokum hala salata sebze çorbası ve bi kase yoğurt yedim tok olduğum için çok yemişim kilo almışım gibi hissediyom. Bi de aranızda bağırsak sorunu yaşayan var mı ya kabızlığa ne iyi gelir

kuru kayisi ve form cayi? bana kahve de cok iyi geliyo ama herkese ayni etkiyi yapmiyomus sanirim. filtre ya da turk kahvesi ama, nescafe degil. Bi de bu saatte icersen uyuyamazsin tabi

Selam ben de katılacagım ama herkes çok zayıf bana gore, kendime kendim gıbı şişman arkadaşlar arıyorum :)

kuru kayisi ve form cayi? bana kahve de cok iyi geliyo ama herkese ayni etkiyi yapmiyomus sanirim. filtre ya da turk kahvesi ama, nescafe degil. Bi de bu saatte icersen uyuyamazsin tabi
Gün kurusu yiyorum ama bikaç gün sonra sadece gaz yapıyo bişeye yaramıyo su da çok içiyorum niye oluyo acaba:)) yok canım daha da ters teper gece gece hem uykusuzluk hem bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…