Hedef 15 Haziran!

Sabah 1 dilim ekmek 1-2 çatal peynir. Acelem vardı yazmıştım zaten
Öğlen capri sun meyvesuyu
Akşam bir kasaden az yayla çorbası
4-5 kaşık garnitürlü pirinç pilavı
Parmak kebabı(patlıcan,patates,et) etlerin hepsini bitirdim diğerleri kaldı. Ekmek yok
Bir küçük kombo çikolata yemiş olabilirim :))
Şuan biraz acıktım activia çilekli yoğurt yiyip yatacağım. 1.5 lt su tamamlayıp yatacağım bugün toplam 800 kal civarı almış olacağım sanki biraz az. Kahvaltıdan kaynaklandı yarın düzelteceğim

Son bir saatte 500ml daha iç ki 1 puan ceza alma

Kuzu kaburga dolması derler bı de böyle bıldınmı :)
Bildim bildim bayilirim kaburga dolmasina of of
@kolera88 cim 62.4
Ptesi 64.7 ydim.
cgdmk oldurceksin beni bu nasil bir bunye ya
Ay olur mu? Spor hocasına da sordum senin inçe görünmen için 50 olman lazım dedi
gaddar spor hocasi
zirveden baslamissiniz:))
Ben atılmadım lütfen ama kendim istıfa ettim
sennnn beni kovamazsin, ben kendim gidiyorum
alcak verano, seni yakalamak icin her gun ekstra 10 dk spor yapiciim artik:))
bugun birkac defa yazmıştım ama demek farkedilmemiş
2 litre karbonatlı su ve 45 dakika leslie ile yürüdüm + 1.5 km : 135 puan
bildirim listesinde yanlışlık olmuş 72.3
kuzum Verano_porteno yu etiketlersen, spor listesini o yapiyo:)

Guzel bence veranocum ekliyorum bunu ilk sayfaya. Kurek icin eliptik-kosu gibi bi puan verilebilir bence ne dersin?

Son düzenleme:
Kizlar bir de sunu netlestirsek, pazartesi puan sistemini nasil yapicaz? herkesi bastan sona siralayip kilo yuzdesine gore 1. olan 15 puan, 2. olan 14 puan vs. diye mi yapalim? Bi de buna ek olarak kilo alanlara onceki kilosuna inene kadar puan vermeyelim mi? En cok spor yapan ilk 3 kisiye ekstra 3-2-1 puan falan mi verelim? Ne dersiniz? Nolur cevap yazin da su isi netlestirelim artik kafamda deli sorular:))

Bence mantık lı ve uygun

Biraz daha acımasız olalım kilo alanlara negatif puan daha iyi olur

Ben hala kilo yuzdesi × 10 kadar puan diorum. Verene arti , alana eksi yansisin. Obsesiflik mi var bende acaba taktim kafaya. Hani 15 kisi baslasak da oyle devam etse tamam, hem kilo alanin puan olarak da cezasi olsun. Ornek ben bu hafta 0.2 kg aldim. Kilom 60.5 di.
0.2×100÷60.5=0.33 bu benim yuzdem yuvarladik 0.3×10=3, kilo aldigim icin -3 puandayim gibi..

bence uygundur cnm.

Tamam buna da varim. Bi kisi iki kilo alip sonra iki kilo verirse puani sifirlanir, eski kiloya dusene kadar puan almamayla ayni kapiya cikar zaten. Onun disinda kilo yuzdesi kadar + ya da - puan alma kismi da mantikli. Spor puani kismini ayni tutuyorum o zaman?

Buda mantıklı yanlız hesaplamayı kım yapacak

Kilo alana eksi puan süper olur belki ekside kalmayım diye benim de aklım başıma gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…