• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Herkese iyi akşamlar kızlar
Menümu yazayim. Ilk gün için eksiler im olabilir
KahvaltıM;
1 haslanmis yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
Marul
5 ceviz
Ara ;2 dilim peynir
Aksam;hindi kavurma (yagsiz)
Firinda patlican üzerine yogurt
Salata
Ara;5 cilek
Su yatana kadar 2 lt olur
Spor yok
cgdmk cgdmk kimi etiketle ye çektim su için unuttum

Saat 2 den 6 ya kadar yürüdüm kızlar.yoruldum havliyle.şimdide temizliğe gırıştım.akşam anca gelırım:silah:

Kesinlikle. Ben evlendigimden beri yani 9 yıldır hiç bi corbama un koymadim. Boşuna kalori almamak için, yani diyette olmasam da boşuna kalori de almiim dimi :)
Annem de her çorbaya bi kaşık da olsa un koyar. Ben çocuklarımda da un yerine yulaf unu ya da bulamazsam yulaf ezmesini rondodan çekip un haline getirip onu kullanırım. Simdiden alissinlar diyetin hayatın bir parçası olduğuna :KK70:
Evet neredeyse her çorbamız unla terbiyeli yoğurt yumurta eşiliğinde ama artık yapmıcam
Ev yapımı tarhana var kendim yaptım ama onu da yiyemem artık :( bolca unlu olduğundan mütevellit :)
Yulaf ezmesi mantıklı
Kilo verince denicem onu :)
Gün içinde bazen kendimi oruçlu sanıyorum biliyomusun bişey yerken sonra kendine gel diyettesin sen diyorum :)

Saat 2 den 6 ya kadar yürüdüm kızlar.yoruldum havliyle.şimdide temizliğe gırıştım.akşam anca gelırım:silah:
Güzel yürümüşsün kaç bin atım attın öyle kuzum 2 den 6 ya kadar sürekli mi yürüdün
Rakibem yurt dışında mı yaşıyorsun
Tartı da ne çıktın bugün:spor:

Evet neredeyse her çorbamız unla terbiyeli yoğurt yumurta eşiliğinde ama artık yapmıcam
Ev yapımı tarhana var kendim yaptım ama onu da yiyemem artık :KK43: bolca unlu olduğundan mütevellit :)
Yulaf ezmesi mantıklı
Kilo verince denicem onu :)
Gün içinde bazen kendimi oruçlu sanıyorum biliyomusun bişey yerken sonra kendine gel diyettesin sen diyorum :)
Nerenin tarhanası? Un şeklinde olan tarhanaysa içeriğinden dolayı çok da öcü görülmediği diyetler var. En azından şehriye çorbasından daha iyidir.

Şimdiye kadar kilolar şu şekilde
1. Kolera88: 55-54
2. game_over game_over : 60.3-60.4
3. gonulll gonulll : 69.3-68.3
4. @ozenti : 65.5- 64.5
5. cgdmk cgdmk : 64.7- 62.4
6. B bilinmeyenkullanici : 59.6
7. marlin18 marlin18 : 65-67
8. pegasus07 pegasus07 : 75- 74.8
9. T terrycandy : 72 - 71.4
10. sueno34 sueno34 : 67.3- 67.1
11. degisimdonusum degisimdonusum : 61- 59.8
12. hatelove hatelove : 73- 71.6
13. kremsokola kremsokola : 62.5 - 63.2
14. Verano_porteno Verano_porteno : 60.5- 60.7
Kızlar listede daha fazla kişi var. Bildirim yapmayanlar var.
Kimler bildirim yapmadı?

Nerenin tarhanası? Un şeklinde olan tarhanaysa içeriğinden dolayı çok da öcü görülmediği diyetler var. En azından şehriye çorbasından daha iyidir.
Miiss gibi trakya tarhanası :) az içsem olur herhalde gerçi undan ziyade soğanını biberini yoğurdunu sütünü falan fazlaca koydum ama

KahvaltıM;
1 haslanmis yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
Marul
5 ceviz
Ara ;2 dilim peynir
Salata
Ara;5 cilek
Spor yok
Spor icin Verano_porteno Verano_porteno , su icin cgdmk cgdmk

KahvaltıM;
1 haslanmis yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
Marul
5 ceviz
Ara ;2 dilim peynir
Salata
Ara;5 cilek
Spor yok
Menun iyi canım afiyet olsun.
Su için beni etiketlerseniz suyunuzu takip edebilirim. 2lt altında kalanlara ceza var malum

Miiss gibi trakya tarhanası :) az içsem olur herhalde gerçi undan ziyade soğanını biberini yoğurdunu sütünü falan fazlaca koydum ama
Ben de Trakyalı sayılırım, Çanakkale'nin çeyreği trakyada :D sen de benim hemsomsun :D Edirne, Tekirdağ, Kırklareli ? Hangisi? Bizim tarhana diğerlerine göre daha masum canım. Ama tabi ayda iki kez falan yine de ;)

Back