- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
- #1.181
101den aldıysan ben de bakayım biValla bende ki mumkun degil ki kirilsinbaya zor valla acitiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
101den aldıysan ben de bakayım biValla bende ki mumkun degil ki kirilsinbaya zor valla acitiyor.
Evet neredeyse her çorbamız unla terbiyeli yoğurt yumurta eşiliğinde ama artık yapmıcamKesinlikle. Ben evlendigimden beri yani 9 yıldır hiç bi corbama un koymadim. Boşuna kalori almamak için, yani diyette olmasam da boşuna kalori de almiim dimi :)
Annem de her çorbaya bi kaşık da olsa un koyar. Ben çocuklarımda da un yerine yulaf unu ya da bulamazsam yulaf ezmesini rondodan çekip un haline getirip onu kullanırım. Simdiden alissinlar diyetin hayatın bir parçası olduğuna![]()
Kırılıp etmiyorsa neden olmasın. İnternetten bekliyceme, mutfak gereçlerinde kullanıyorum, sıkıntı yaşamıyorum gerçi.Ben ordan topladim gayet guzel ve ucuz oluo , internet fiyatlarina da bakabilirsin
Yok dedim ya de... aldim101den aldıysan ben de bakayım bi
Güzel yürümüşsün kaç bin atım attın öyle kuzum 2 den 6 ya kadar sürekli mi yürüdünSaat 2 den 6 ya kadar yürüdüm kızlar.yoruldum havliyle.şimdide temizliğe gırıştım.akşam anca gelırım![]()
Nerenin tarhanası? Un şeklinde olan tarhanaysa içeriğinden dolayı çok da öcü görülmediği diyetler var. En azından şehriye çorbasından daha iyidir.Evet neredeyse her çorbamız unla terbiyeli yoğurt yumurta eşiliğinde ama artık yapmıcam
Ev yapımı tarhana var kendim yaptım ama onu da yiyemem artıkbolca unlu olduğundan mütevellit :)
Yulaf ezmesi mantıklı
Kilo verince denicem onu :)
Gün içinde bazen kendimi oruçlu sanıyorum biliyomusun bişey yerken sonra kendine gel diyettesin sen diyorum :)
Kimler bildirim yapmadı?Şimdiye kadar kilolar şu şekilde
1. Kolera88: 55-54
2.game_over : 60.3-60.4
3.gonulll : 69.3-68.3
4. @ozenti : 65.5- 64.5
5.cgdmk : 64.7- 62.4
6. B bilinmeyenkullanici : 59.6
7.marlin18 : 65-67
8.pegasus07 : 75- 74.8
9. T terrycandy : 72 - 71.4
10.sueno34 : 67.3- 67.1
11.degisimdonusum : 61- 59.8
12.hatelove : 73- 71.6
13.kremsokola : 62.5 - 63.2
14.Verano_porteno : 60.5- 60.7
Kızlar listede daha fazla kişi var. Bildirim yapmayanlar var.
Sporuna beni etiketle canim normal yuruyus ev temizligi fln da var listemizde , 4 saat tempolu mu yurudun normal miSaat 2 den 6 ya kadar yürüdüm kızlar.yoruldum havliyle.şimdide temizliğe gırıştım.akşam anca gelırım![]()
Miiss gibi trakya tarhanası :) az içsem olur herhalde gerçi undan ziyade soğanını biberini yoğurdunu sütünü falan fazlaca koydum amaNerenin tarhanası? Un şeklinde olan tarhanaysa içeriğinden dolayı çok da öcü görülmediği diyetler var. En azından şehriye çorbasından daha iyidir.
Spor icinHerkese iyi akşamlar kızlar
Menümu yazayim. Ilk gün için eksiler im olabilir
KahvaltıM;
1 haslanmis yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
Marul
5 ceviz
Ara ;2 dilim peynir
Aksam;hindi kavurma (yagsiz)
Firinda patlican üzerine yogurt
Salata
Ara;5 cilek
Su yatana kadar 2 lt olur
Spor yok
cgdmk kimi etiketle ye çektim su için unuttum
Menun iyi canım afiyet olsun.Herkese iyi akşamlar kızlar
Menümu yazayim. Ilk gün için eksiler im olabilir
KahvaltıM;
1 haslanmis yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
Marul
5 ceviz
Ara ;2 dilim peynir
Aksam;hindi kavurma (yagsiz)
Firinda patlican üzerine yogurt
Salata
Ara;5 cilek
Su yatana kadar 2 lt olur
Spor yok
cgdmk kimi etiketle ye çektim su için unuttum
Tamam canim
Ben de Trakyalı sayılırım, Çanakkale'nin çeyreği trakyadaMiiss gibi trakya tarhanası :) az içsem olur herhalde gerçi undan ziyade soğanını biberini yoğurdunu sütünü falan fazlaca koydum ama
Seyda ve zmnesrin buradaydı bugün