Hedef 15 Haziran!

canım ancak yazabiliyorum
ben yalnızca akşamları eve giderken 1,2 km kadar yürüyorum
tempolu olarak yaptığım tek şey bu gün içerisinde
evde daha önceden leslie jillian falan yapmışlığım var
jillian nedeniyle sol el bileğimi incittim, o nedenle bıraktım
ama devam etmek, bacak sıkılaştırma karın sıkılaştırma hareketleri yapmak istiyorum
yani dediğim gibi öncelikle azar azar ama çeşitli olan sporlar yapabiliriz
yavaşça arttırılabilir
aslında benim planım hep buydu ama eve gidince miskinlik çöküyor üzerime

hem kilo vermemizi de kolaylaştırır, hem de sıkılaşırız

Senin de belli bi yürüme mesafen varsa bunu 10 bin adıma tamamla.

Her gün 10bin. Yapmayana ertesi gün 1000adim ceza, onu da yapmazsak artarak gitsin.
Olur mu demicem, olur. Zayıflamak, sıkılaşmak istiyorsak eğer.
500 zıplama
75 mekik
100sn plank
Bunları düzenli olarak her gün yapalım.

hu hhuuu
patron çıldırmış olmalıııı
ben yavaş yavaş arttıralım diyorum
kız bana 75 mekik
100 sn plank diyor

neyse eğer bu planda kararlıysan uyacağız mecbur
hepsine tek seferde yapamayabilirim
kendimi zorlamak istemiyorum ama gün içerisine bölerek yaparım
telefondan sayfaya girmek çok zor oluyor kızlar, haftasonu yazamazsam merak etmeyin
pazartesi günü hepimiz bol eksilerle gelelim inşallah

Ben daha eklesem mi diyordum da baktım çalışan biri için evet biraccik fazla olmuş ama bunun asagisina da dusmeyelim. Bi süre yapalım bunu bir iki hafta. Duruma göre arttırıriz.
Arada selam ver kız, neler yaptığını, sporu, yediğini içtiğini yaz en azından geceleri bi kerecik yazabilirsin telden

Partecim ne kadar süre yaptığını yazarsan biz de gaza geliriz
Salondaydim bugun orda yaptigim dakikalardan hesapladim.
Aslinda daha fazlada olabilir eksik yazdim
Bende yeni basladim her hafta belirli gunler duzenli gitmeye baslicam. Bugun olcumlerim yapildi ona gore program yapilcak. Eminim bu yaptikladimdan daha fazla olucak sureleri

@ParteMoralll ne tür egzersizler yaptırıyorlar özellikle iç bacak ve göbek için
Ben yeni basladim kosu,eliptik, bisiklet, ic bacak dis bacak ic kol omuzlar vs gibi bir suru aleti yapiyorum
Bugun zaten 3.gidisimdi olcumde programim yazilcak. Ben haftada 2 kere platese katilmak istiyorum oda 1 saat suruyor.
Ben mesela ic bacak dis bacak aletiyle 50ser tane yaptim agirlikla dun zor yuruyordum
Benim basenlerim problemli birde kollarimi inceltmek istiyorum. Senin hangi bolgen?
Aslinda crunch dersi var ileride katilicam oda karin bolgesi icinmis istersen onu bir arastir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…