- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.021
Balkan ülkelerini düşünüyorum, istiyorum. Ama bakalım bilmiyorum. İspanya ya da İtalya düşünüyor eşimdeKoleracim bizim kadinlar onyargili ama lviv ve cok tatli ve cok cok ucuz bi sehir. Hem de avrupa havasi var. Kiev de muthis.Balkan ulkeleri ile de baslanabilir.
Roma ve barcelona da cok guzel ama iste daha tuzlu yaaa italyaya bakmistim biara offf oteller fln ucuk. Pegasusun indirimleri super, bizim tatil planlarimiz ona gore sekillenirdi turkiyedeyken. Omrum bole ucuz kovalamakla gecio zatenBalkan ülkelerini düşünüyorum, istiyorum. Ama bakalım bilmiyorum. İspanya ya da İtalya düşünüyor eşimde
Masallah 1 kilo gitmis bile :)Eveeet.. ilk bildirim benden.
Pazartesi 55
Cuma 54
Kızlar herkes bu şekliyle yazsın. Ben en son toparlayıp bi liste yapayım. Pazartesi karşılaştıralım
canım bizim kapımız herkese açık da, sıkıntı olmasın sizin açınızdan diye, biz kimseyi çağırmadık. 5 kişi açtık bu grubu..Kızlarrrrr siz yeni grup mu açtınızzz aşkolsun insan bi etiket atar
aynen canım 1 haftada değil belki ama bayadır kendime göre dikkat ediyorum.Masallah 1 kilo gitmis bile :)
Odem olabilir mi acabaPzt: 60.3
Cuma:60.4
İlk defa kahvaltı yapmadım tartı günü diye böyle çıktı.
Demekki kahvaltıyla falan +1kg görcekmişim
yok bilmem nedir o:)Et yağ dıyınce aklıma sura geldı bılırmısın.
kuzum @kolera88 demis zaten de, biz gruptan atildiktan sonra baskalarini yanimiza ceksek hos gorunmeyebilirdi. ama kapimiz acik tabikiKızlarrrrr siz yeni grup mu açtınızzz aşkolsun insan bi etiket atar
hemen koyuyorum canim da anlamadigim jillian 4 puanken leslie niye 5 puankremsokola bunu ilk sayfaya koyalim canim yogayi fln da ekleyebiliriz yada gozunuze eksik gelen bisey varsa
Sağol canım umarım eksilmişimdir umudum yok ama karatay diyetiyle hızlı kilo veriliyo mu diyet kırıcı kocama inat bu ay sonu beş kilo vermeliyim en az. Zayıflayamazsın ye deyip duruyor inadına sevdiğim şeylerden getiriyor deli mi ne ayol.
Şekeri kestim ekmeği kesemiyorum tok tutan şeyler olsa kesebilirim aslınsa
Nasıl diyet mesela?
Ben kk dan çok şey öğrendim diyet konusunda
Nerelisin sen aslen? Be hiç semizotu kurutulmuş duymadımK.v köyden getırıyor bana kurutulmuş.corbalarda cok tuketıyorum ben.bazende kavuruyorum.yazdan kurutulursa kendınle göturebılırsın aslında tr den
Çok sevinirim. Hoşgeldin bu aradaHangi diyetleri uyguluyorsunuz? Bende tecrubelerimden bahsedebilirim.
Ben varım ben, şöyle dişli rakip harika olurBenimki de kactii kendimle kaldim.
Nasıl görüyorsunuz sayıları pegasuscum32 ziyaretçi varmış.uzaktan bakmayın yahu gelın muhabbete
Ya harikasın, ben de bayılıyorum peynirin her çeşidine ama özellikle koyun ve keçi peynirine. Hele bir de yogurtlari ohh missshahahaha kokusmus peynir:)) peynirin sevmedigim cinsi yok zaten de kokanlari daha bi seviyorum sanki. keci peynirine de bayilirim ya
Ben hiç dolasmiim o zaman ortalıktaYaş 22 daha ne evlendim ne çocuk doğurdum en azından o zamana kadar istediğim bi vücutta olayım diyorum. Etrafımda görüyorum okulda nasıl güzel fit kızlar özeniyorum ne yapayım pörtlüyor göbeğim falan benim yakıştırmıyorum üstüme dar giyemiyorum hiç hep bol şeyler giyiyorum
Aaa ben seni mat Öğrt biliyordum. Rehber öğretmeni süperKızlar bir sürü cevaplayacağım şey vardı. Hepsini unuttum toptan.
Verano_porteno bu Arada sen sormuşsun galiba ben matematikçi değilim ama matematiği de çok severim.
Ben rehber öğretmenim.
HarikasınEveeet.. ilk bildirim benden.
Pazartesi 55
Cuma 54
Kızlar herkes bu şekliyle yazsın. Ben en son toparlayıp bi liste yapayım. Pazartesi karşılaştıralım
Valla benim aklımdan çok geçti seni çağırmak da diğerleri arkadan konuşurlar, senin de canın sıkılmasın diye aoylemedim cidden. Kendi topigin de var, bilemedim gelir misin gelmez misin. Ama çok sevindim gelmene, lütfen sen de gel aramızaKızlarrrrr siz yeni grup mu açtınızzz aşkolsun insan bi etiket atar
Evet bi bakalim , yoga ve pilates de eklicem zaten ben sana tekrar atarim. Baska yaptiginiz ve listede goremediginiz spor varsa da soleyin kizlarhemen koyuyorum canim da anlamadigim jillian 4 puanken leslie niye 5 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?