Hedef 15 Haziran!

Balkan ülkelerini düşünüyorum, istiyorum. Ama bakalım bilmiyorum. İspanya ya da İtalya düşünüyor eşimde
Roma ve barcelona da cok guzel ama iste daha tuzlu yaaa italyaya bakmistim biara offf oteller fln ucuk. Pegasusun indirimleri super, bizim tatil planlarimiz ona gore sekillenirdi turkiyedeyken. Omrum bole ucuz kovalamakla gecio zaten

ben de yatmadan bugun yediklerimi yaziyim
oglen: et-tavuk karisik sote, haslanmis sebze
ara: 1 mandalina
aksam: dunden kalan karisik izgara (tavuk, kofte, sis cesit cesit et yani), 1 kasik humus, 1 kasik patates salatasi, 1 bardak kefir
Toplam: 1600 kalori

Spor Verano_porteno 20 dk bisiklet, 1 saat yoga

bu sabah niye cok artida oldugumu anladim, regl olmama bikac gun kalmis. yani insallah ondandir

SPORSÜRE/ADET PUAN
Cardio- leslie 5 k -dk-5 Puan
Spinning- dk -4.5 Puan
Eliptik- dk- 4 Puan
Koşu- dk- 4 Puan
Yüzme- dk- 4 Puan
Jillian- dk -4 Puan
Zumba- dk -3.5 Puan
Step -dk -3 Puan
Kondisyon Bisiklet- dk -3 Puan
Egzersiz (Bölgesel çalışmalar: Pilates, mekik,şınav,kol ve bacak hareketleri vb.) 5 adet 3 Puan
Leslie- dk- 3 Puan
Stepper -dk -2.5 Puan
Tempolu Yürüyüş -dk- 2.5 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş- dk -1 Puan
Keyfi Yüzme- dk- 1 Puan
Park Aletleri -dk- 1 Puan
İp atlama- 5 Adet- 1 Puan
Plank -3 sn-1puan
1000 adim - 15 puan
Govde dondurme 30 sn - 1 puan
Ev isi 30 dkk- 2 puan
gobek atma (oyun havasi vs:)) dk 2 puan

Kizlar 6. Takimdan odunc aldik puanlari @Rzgrece tesekkur edioruz.
Spor listesine girmek istiosaniz yaptiginiz spora beni etiketleyin.

Günaydınlar herkeslere cgdmk
HıZlı kilo verdiren ve yağ yaktıran bişey arıyorum canım çocuk da emiyo ve enerjimin düşmemesi gerek[/QUOTE]
Senin için en iyisi Karatay canım, sütün de eksilmez, enerjin de düşmez.

K.v köyden getırıyor bana kurutulmuş.corbalarda cok tuketıyorum ben.bazende kavuruyorum.yazdan kurutulursa kendınle göturebılırsın aslında tr den
Nerelisin sen aslen? Be hiç semizotu kurutulmuş duymadım

Hangi diyetleri uyguluyorsunuz? Bende tecrubelerimden bahsedebilirim.
Çok sevinirim. Hoşgeldin bu arada

Benimki de kactii kendimle kaldim.
Ben varım ben, şöyle dişli rakip harika olur

32 ziyaretçi varmış.uzaktan bakmayın yahu gelın muhabbete
Nasıl görüyorsunuz sayıları pegasuscum

hahahaha kokusmus peynir:)) peynirin sevmedigim cinsi yok zaten de kokanlari daha bi seviyorum sanki. keci peynirine de bayilirim ya
Ya harikasın, ben de bayılıyorum peynirin her çeşidine ama özellikle koyun ve keçi peynirine. Hele bir de yogurtlari ohh misss
Ben hiç dolasmiim o zaman ortalıkta

Kızlar bir sürü cevaplayacağım şey vardı. Hepsini unuttum toptan.
Verano_porteno bu Arada sen sormuşsun galiba ben matematikçi değilim ama matematiği de çok severim.
Ben rehber öğretmenim.
Aaa ben seni mat Öğrt biliyordum. Rehber öğretmeni süper

Eveeet.. ilk bildirim benden.
Pazartesi 55
Cuma 54
Kızlar herkes bu şekliyle yazsın. Ben en son toparlayıp bi liste yapayım. Pazartesi karşılaştıralım
Harikasın

Kızlarrrrr siz yeni grup mu açtınızzz aşkolsun insan bi etiket atar
Valla benim aklımdan çok geçti seni çağırmak da diğerleri arkadan konuşurlar, senin de canın sıkılmasın diye aoylemedim cidden. Kendi topigin de var, bilemedim gelir misin gelmez misin. Ama çok sevindim gelmene, lütfen sen de gel aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…