- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
-
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.921
Ne zamana kadar meselacgdmk ya da hedef tarih belirleyebiliriz yine isterseniz
Evet canım yeni yerler görmek güzel. Çocukla biraz Zor oldu da. Adalar falan çok güzeldi, Santorini ve mykonos u gördük.Ozellikle yaz gunu daha da zor oluyor sicakta gezmek, yunanistana gitmistiniz dimi. Nasil memnun kaldin mi? Onerir misin?
Yunan adalarını gezdik gemiyle canım. Değişik bi deneyim oldu bana da. Bu sene artık bi yere gitmek istemiyorum. Sen Çanakkaleli ydin di mi? Dönüşte oraya da uğradık.General motors diyeti canim.
Yurtdisina mi ciktiniz?
Balkanlar sanırım?
Gormek istedigim yerler balkanlar..
Memnun kalmissinizdir diye düşünüyorum
Canım gelecek Ramazan’a kadar meselaNe zamana kadar mesela
Evet ÇanakkaleliyimYunan adalarını gezdik gemiyle canım. Değişik bi deneyim oldu bana da. Bu sene artık bi yere gitmek istemiyorum. Sen Çanakkaleli ydin di mi? Dönüşte oraya da uğradık.
Benim de biraz ipin ucu kaçtıGünaydın, dün tatil vesilesiyle dostlarla birlikteydik. Abarttım azıcık.
Bugün kaldığımız yerden devam :)
Ben yilbasina kadar mi olsa dediydim, sen epey uzaga attinCanım gelecek Ramazan’a kadar mesela
Ama uzun soluk dersek tarih yerine topik başlığı daha iyi olur
Ben tartılmadım zaten gerçekle de yüzleşmek istemiyorum ben pek ya. Pazartesi artık. Dün bi pantolonuma giremeyince napıyorsun sen dedim kendi kendime. Artık eskisi gibi yemicem. Eylül’de de spora başlıcamEvet arkadaşlar kahvaltidan once tartildik mi?
(Feyza senin durumunu biliyorum canım)
Yeni topigimizi hemen acsak da kilolarimizi oraya mi yazsak
Listeye ptesininkileri yazicaz, o ayri.
55-57 falan olmussundur en fazla, onun da çoğu odemdir, bozma moraliniBen tartılmadım zaten gerçekle de yüzleşmek istemiyorum ben pek ya. Pazartesi artık. Dün bi pantolonuma giremeyince napıyorsun sen dedim kendi kendime. Artık eskisi gibi yemicem. Eylül’de de spora başlıcam
Ben de tartılmadım pazartesi başlıyoruz diye.Evet arkadaşlar kahvaltidan once tartildik mi?
(Feyza senin durumunu biliyorum canım)
Yeni topigimizi hemen acsak da kilolarimizi oraya mi yazsak
Listeye ptesininkileri yazicaz, o ayri.
TamamBen de tartılmadım pazartesi başlıyoruz diye.
Ahahaha canım ben sanki sen yaza kadar düşmek istiyorsun diye hatırladımBen yilbasina kadar mi olsa dediydim, sen epey uzaga attin
Benim için farketmez, seneye yaza kadar olabilir de bu sefer de grup uyeleri uzun soluklu olmaz
Yeni yılın fit kızlarıYeni yılda fit ol
Yeni yıla fit giren kızlar
Yeni yılda sağlıklı fit kızlar
Aklıma gelenler..
Ben de 60.8 :/Gunaydin kizlar,
Ben tartildimcgdmk 61.5, ben de yilbasina kadar olsun diyorum. Ramazana halledemessek bi topik daha artik napalim