Hedef 15 Haziran!

4 müüü :skandal:halbukii ne kadar kalabalık başlamıştık ne güzeldi :işsiz: benim için hiç fark etmez canım çoğunluk ne derse uyarım zaten 60-69 kilo aralığındakiler grubunda da aktifim.her türlü ben devam ediyorum yani. o yüzden tamamen size bırakıyorum olsa güzel olur tabi ama olmazsa da eylül de yine birlikte oluruz inşallaah
4 kisi de olsa yetersiz geliyor tabi. Ben de 4. Takimdayim. En iyisi 15 eylülde devam edelim bence :KK66:
degisimdonusum degisimdonusum teletubbies teletubbies siz ne düşünüyorsunuz

O zaman 15 eylül mü :)
Yeni konu açarsanız beni etiketleyin inşallah gözümden kaçmasııın olur mu :)

Pazartesiye de ne az kaldı

60 69 arası nasıl canım sueno34 sueno34 grubun aktifliği vs
4. Takım nasıl gidiyor cgdmk cgdmk ya ben buraya zor giriyorum diye her seferinde takıma girmekten vazgeçiyorum :KK43:

O zaman 15 eylül mü :)
Yeni konu açarsanız beni etiketleyin inşallah gözümden kaçmasııın olur mu :)

Pazartesiye de ne az kaldı

60 69 arası nasıl canım sueno34 sueno34 grubun aktifliği vs
4. Takım nasıl gidiyor cgdmk cgdmk ya ben buraya zor giriyorum diye her seferinde takıma girmekten vazgeçiyorum :KK43:
Fena değil canım liste oluşturduk şimdi burdaki gibi günlük menülerimizi ve sporlarımızı falan paylaşmaya başlıcaz. takım grupları gibi değil tabi bu gruplar onların katı kuralları oluyor :KK48: burası rahat :KK48: gel istersen sende canımm

liste kaçıncı mesajda canım bir bakayım :) sanırım takıma da giriyorum
Fena değil canım liste oluşturduk şimdi burdaki gibi günlük menülerimizi ve sporlarımızı falan paylaşmaya başlıcaz. takım grupları gibi değil tabi bu gruplar onların katı kuralları oluyor :KK48: burası rahat :KK48: gel istersen sende canımm

sueno34 sueno34 sen düğün işlerini n’aptın canım? Var mı gelişme
Yok canım ya daha bi gelişme hala işsiz güçsüz takılıyoruz :işsiz: nişanlımın bi iki haber beklediği yer var ama bakalım inşallah güzel haberler gelir :dua: sen napıyosun canım yeme abuk sabuk yemee :KK48: diyorum ama dün ben nasıl cozuttum nasıl kanıma girdiler belli değil :kızgın: gerçekten artık dışarı çıkmıcam eve zincirlicem kendimi kimseyle görüşmeyeceğim :KK70: :KK70:

Yok canım ya daha bi gelişme hala işsiz güçsüz takılıyoruz :işsiz: nişanlımın bi iki haber beklediği yer var ama bakalım inşallah güzel haberler gelir :dua: sen napıyosun canım yeme abuk sabuk yemee :KK48: diyorum ama dün ben nasıl cozuttum nasıl kanıma girdiler belli değil :kızgın: gerçekten artık dışarı çıkmıcam eve zincirlicem kendimi kimseyle görüşmeyeceğim :KK70: :KK70:
Aynen dışarı çıkmak insanı mahvediyor. Ya 2 ay tatil var ya baya rahatım valla. Bakalım spora başlamayı düşünüyorum ciddi ciddi artık.

Aynen dışarı çıkmak insanı mahvediyor. Ya 2 ay tatil var ya baya rahatım valla. Bakalım spora başlamayı düşünüyorum ciddi ciddi artık.
Bence bu iki ayı çok iyi değerlendir hazır tatilken bence de başla spora . yeni döneme bomba gibi başlarsın fena mııı :KK66:

Insallah duzelir en kisa zamanda sueno ya , tum guzel dileklerim seninle :KK200:

X