Hedef 15 Haziran!

Ben dağılmaya başladım yaa galiba saçma sapan şeyler yedim bugün nasıl toparlanıcam bilemiyorum
gündüz yarım çatal yedim evde çok iş var hemencecik bişiler yiyim işe başlıyım diye
arada biraz fıstık yedim biraz leblebi yedim
akşam 3 tane biber dolması yoğurt yedim kefiri yapamadım üşengeçlikten cgdmk
3 saat ağır temizliğim var yine neden bu kadar ince temizliğe kalkıştıysam

Günaydın kızlar;
Bu ara sporlar hep temizlik üstüne. :) ben de bütün yaklaşık 10 saat yapıcam. :)
Ramazan’ın da son günü. Allah herkesin orucunu kabul etsin. Güzel bir bayram geçirelim inşallah..
Günaydin ☺
Evet malum bayram temizliği ☺
Benim bugun de devam edecek, aksama gorumcemler geliyor bir hafta-10 gun kadar kalırlar. İnsallah cozutmam.
Sana da kolay gelsin, herkese iyi bayramlar simdiden ❤

Şimdiden iyi bayramlar kızlar
ben öğlen 1 e kadar işte olacağım
sonrasında küçük bir bayram temizliği yapıp
kayınvalideme geçeceğim
bu akşam yemeği ve yarın sabah kahvaltıyı orada yiyeceğiz

Sabah çalışmıyorum ama program aynı. Ev mesafemiz 10 dk ama adam tutturdu kalalım diye.

cgdmk
Sahur:
Tarhana çorbası
3 yk patates yemeği

Öğlen:
1 limonata ev yapımı az şekerli
2 küçük patatesli börek

Akşam:
Mercimek çorbası bir kepçe
3 yk pilav
2 yk et kavurma
Salata
Az pide
Baklava ve çikolata
Çilek

Spor: sueno34
1.30 saat orta hız yürüyüş
1 saat ütü

Selam kızlaar,
cgdmk 2 yumurta biraz peynir 2 ceviz 2 dilim karpuz
akşam 2 biber dolması 2 kaşık makarna
tabii yine bi ton temizliğim var spor olarak ama ben normal spor yapmayı özledimm artık bayram bitse de düzeni kursam yeniden inşallah...
bu arada herkese hayırlı bayramlaaaaaarrrrrrr

Tadını çıkar bence. Annenler ne zaman gelecek bir daha. 60 senin boyunda biri için sıfır beden gibi bence.
Sevdiceğin napıyor sensiz şokola? Sen memnunsun galiba :)
evet aynen, annemlere etrafi gezdirip yedirip icirmeye calisiyorum isten vakit oldukca:) sevdicegim de okula gidip geliyo napsin:) valla memnunum degil tabi de 2.5 aylik ayrilik da korkunc degil acikcasi, arkadaslarim var neyse ki burda da birsuru:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…