Hedef 15 Haziran!

Bravo. Bir anda çok güzel verdin. Metabolizma iyi demekki senin.
Teşekkür ederim canım
aynen
artık vücudum da daraldı yani belli oluyor
pantolonlarım belimden düşer oldu :KK70:
bayramdan sonra belki sporla daha da sıkılaşma olayına girerim
diyetle çok kasmadan

Evet canım lütfen
Regl oldum zaten , birden ödem yaptım
bayrama kadar inerim inşallah :dua:

Sen dikkat ettin mi çok iyi sonuçlar alıyorsun dediğin gibi biraz da sporu eklersen hayatına çok kısa sürede bu çileden kurtulursun canım zaten çok bi fazlan yok bayramdan sonra sıkı bi spor programına var mısın :KK66:
Canım ben evde yapamıyorum. Salona başlamak istiyorum. Çocukla nasıl olur onu düşünüyorum şu anda. Bakalım yine en azından yürüyüş yapalım bayramdan sonra. Biz de tatile giriyoruz 2 ay. Oh çok güzel.

Canım ben evde yapamıyorum. Salona başlamak istiyorum. Çocukla nasıl olur onu düşünüyorum şu anda. Bakalım yine en azından yürüyüş yapalım bayramdan sonra. Biz de tatile giriyoruz 2 ay. Oh çok güzel.
bak işte ne güzel bi fırsat 2 ay tatill :KK66: salona gitmek gibi bi şansın olursa bence onu tercih et çünkü sıcaklarda yürüyüşe çıkmak gerçekten eziyet kendimden biliyorum :KK70:

bu sabah gene guzel bi eksi gordum, tam bildirimden sonra oluyo hep bu guzel eksiler:))
Tartı sana neden gülmüyor? Sen bi abartıyorsun, toparlayana kadar tartı günü geçmiş oluyor. Aynı ben. Haftaiçi daha çok eksi görüyorken pazartesi haftasonundan kaynaklı artı oluyor. Bakalım. Temmuz’a kadar ne yapabilcem

Buralar yine sus pus olmuş :işsiz: bende yorgunluktan ölüyorum sanırım ama asli görevimi yerine getireyim :KK48:
cgdmk cgdmk 2 yumurta az peynir 2 dilim karpuz 2 ceviz
akşam bi kase çorba , 1 tabak taze fasulye
kefir kürü
3 saat temizliğim var bugün spor olarak aslında daha çokta zorlu temizlik kısmı aşağı yukarı 3 saat :temizlik: yarında temizlik var programımda :işsiz:

cgdmk cgdmk
Sahur
Peynirli yumurta
Çeçil peyniri
Zeytin
2 lokma ekmek

İftar
Salata
2 tane Hasanpaşa köfte(patates püreli)
Bahçeden kayısı suyu, taze taze..

Çayla 2 çokomel :KK43:

Buralar yine sus pus olmuş :işsiz: bende yorgunluktan ölüyorum sanırım ama asli görevimi yerine getireyim :KK48:
cgdmk cgdmk 2 yumurta az peynir 2 dilim karpuz 2 ceviz
akşam bi kase çorba , 1 tabak taze fasulye
kefir kürü
3 saat temizliğim var bugün spor olarak aslında daha çokta zorlu temizlik kısmı aşağı yukarı 3 saat :temizlik: yarında temizlik var programımda :işsiz:
Ben de yarın temizlik yapıcam. 2 gündür yapıyorum aslında. Çamaşır bitmiyor maşallah.

Kızlar selam ben geldim :) artık buraları doldurmak istiyoruuuum
cgdmk cgdmk artık menümü düzenli yazacağım inşallah
Spora kimi etiketleyecektik

Ben regl oldum yine erken geldi
Bugün su içtim tartıldım 60,2 idim inşallah şu 3 günde verebilirim biraz daha ve artık 50lere iniş Temmuz’da da biraz daha inşallah

Nasılsınız kızlar

Bu üç gün hepimiz dikkat edelim inşallah ve vereliiim
Buraları ihmal etmeyiiin

X