Hedef 15 Haziran!

Kızlar topik 15 hazirana kadar mi aktif olacak .?
Ben en azindan 64 olmak istiyodum ama olamadim kacamak falan yapmadim ama iste biseyler eksikti demekki.en azindan yaz tatilini dolu dolu epey bir kilo vermis bir sekilde gecirmek oyle evime gelmek istiyorum. Artık şu kilolar gitsin istiyorum 2 yildir diyet pskolajisndeyim ve beni cok sıktı 81 ile basladim daha halen yolun basindaymism gibi gelyo morelmen çöküyorum yaa :/

pegasus07 canım az önce rastgele denk geldim de sen 6. Takım kaptani mıydın?
6. Takımda yarıştım cnm geçen sene.57 kıloya kadar da düştüm.3 ve 4. Takımlara kaptanlık yapmıştım.sonra cocuklar büyüdükçe zaman azaldı o yüzden bıraktım.sen 6. Takımdasın galıba

Kııızzzlaaaaaaaaaaaar 64,7 çıktım ben şooooook şuan nasıl mutluyumm bilemezsiniz pazartesinden bugüne 900 gr bu bi ilkk tarihe geçsin
Ay cok sevındım senın adına cnmhadı pazartesıye kadar 1 kıloyu geçer umarım verdıgın kılo
Kızlar benim kilom hala 52.5. Pazartesi için bi iddiam kalmadı galiba. En azından 52 olurum belki.
olursun cnm
52 kılo olsam amuda kalkarım
inşallah canım yarın akşam mevlüt var börek yapıp götüreceğim erkende gidicem yardım için o yüzden yarını nasıl kurtarırım bilemiyorum
Koklayarak
Evde karnını doyur gıt bence.ordada sana uygun birşeyler olursa ye yoksa sıvıyla grcıstırmeye çalış.o kadar kılo verdın 1 günde alıp ekmeklerini heba etme
Cnm arada ugrasan cok kacamak yapmazsın aslında.
Ptesi 60.3
Bugün 58.7
Fark 1600
maşallah cnm.harıkasın gerçekten

afıyet olsun cnm.yıne harıka bır spor

Afıyet olsun cnm.az yemişsin sanki
daha belli olmamakta bıtlıkte yeni bır topık acılabılır.

İyi akşamlar kızlar.sabah çocuklarla kahvaltıya gıttık,ordan gezmeye sonra geldim temizlik yemek bulaşık bu saatı buldu.kusura bakmayın ben bu gun tartı bıldırımı olduğunu unuttum
Sabah taratılmıştım cıkmadan 70,9 geldim 100 gr almışım
2 günde mucıze olmazsa hedefı tutturamamadet öncesı dıcem ama bende öyle şişlik olmuyor öncesınde.neden fazla çıktım anlamıyorum.artık pazartesıye kadar verebılırım umarım

Kızlar iftara gidiyoruz ve aşırı ısrar ediyorlar her şeyden yemek için azar azar yemeye çalıştım ama maalesef çok olmadı :/
Sahurda da içim almadı birçok şeyi
Menü:

Insallah açilir

sağol canıım vallaa bende çok sevinçliyiimm resmen mutluluk doldu içime evden yiyip çıkıcam da 2-3 gibi gidicem akşama da artık dediğin gibii koklarım olmadı yoğurt falan bişeyler düşünüyorum bakalımm inşallaah koruyacağım bu durumuu

Menün çok güzel canım afiyet olsun

Hedefi tutturamasan da sen doğru beslenmene devam et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…