- Konu Sahibi kremsokola
- #6.681
![pegasus07](/data/avatars/s/395/395107.jpg?1397473068)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende severim cnm.bulgurdanmı pirinçtenmi yaptın.domatesli pilav gıbımı.haftaya yapabılırım aslında.tamam cnm yapacağım zaman isterim tarıf.cok tesekkurlerpegasus07 canım Denemelisin. Ama içinde bezelye var, ben çok az attım, dereotu var.. soğan sarımsak ohoo, her şey var ama güzel bi lezzet. Bana göre yani. Çünkü ben seviyorum böyle değişik tarifleri.. yaparsan hatırlat, yazıyım tarifi sana
Evet suya dayaninca da tuvalete tasiniyorsun, uykuya tam olarak dalmam 2yi buluyorHaklısın da. Bu ara dikkat edemedim. Toparlıcam söz.
Kızz Çiğdem 1.5 lt su içtim. yatamıyorum, karnım davul gibi oldu, 20 dk 1 de tuvalet cabası.. ama bağırsaklar hareketli.. o iyi oldu.
Aynı anda yazmışız :)Günaydın arkadaşlar,
Yavaş yavaş cuma bildirimlerini alalım mi?
Ben yine cok sevindiğim ve sasirdigim bi eksilme gördüm bugün, akşamı bekleyeyim bakalım. İftar öncesi atarımGünaydın kızlar.. bugün Pazartesi’ye hazırlık bakalım kilolarımızda son durum ne?
Benim pek umudum yok bugünden.
60 ın altına mı düştün yoksaBen yine cok sevindiğim ve sasirdigim bi eksilme gördüm bugün, akşamı bekleyeyim bakalım. İftar öncesi atarım![]()
Bugün insallah 58 e dusmeyi hedefliyorum ☺60 ın altına mı düştün yoksa
Hadi canım. :) merak içindeyim..Bugün insallah 58 e dusmeyi hedefliyorum ☺
Ben de cok merak ediyorum ve çok istiyorum, ama sanırım olacak ❤Hadi canım. :) merak içindeyim..
300 gr gitmis, adet öncesine göre iyiDün ıftar oncesı tartıldım 65.8
Bu sabah tartılamadan evden çıktım ve regl oldum bugun .bırseylerde atıştırdım.
Ben bağırsakların boşaldigini hissedinceye kadar sabah ve gece içiyorum, orucluyken de iftardan hemen sonra ve gece yatarken içiyorum. Bugün sadece gece icicem mesela.Kızlar 56,4 çıktım bu sabah
cgdmk canım kayısılı çay biraz da olsa iyi geldi
onu nasıl yapsam
her akşam içsem mi iftardan sonra