Hedef 15 Haziran!

pegasus07 pegasus07 canım Denemelisin. Ama içinde bezelye var, ben çok az attım, dereotu var.. soğan sarımsak ohoo, her şey var ama güzel bi lezzet. Bana göre yani. Çünkü ben seviyorum böyle değişik tarifleri.. yaparsan hatırlat, yazıyım tarifi sana

pegasus07 pegasus07 canım Denemelisin. Ama içinde bezelye var, ben çok az attım, dereotu var.. soğan sarımsak ohoo, her şey var ama güzel bi lezzet. Bana göre yani. Çünkü ben seviyorum böyle değişik tarifleri.. yaparsan hatırlat, yazıyım tarifi sana
Bende severim cnm.bulgurdanmı pirinçtenmi yaptın.domatesli pilav gıbımı.haftaya yapabılırım aslında.tamam cnm yapacağım zaman isterim tarıf.cok tesekkurler❤️❤️

cgdmk cgdmk hem dunun hem de bugunun menusunu yazim
Dun sabah: omlet, 1 muz
Aksam: 5 tane kofte, salata
Spor sonrasi cikolata
Bugun sabah: peynirli omletimden yine
Ara: 2 bardak sut
Aksam: inegol kofte, salata
Dun 1 saat zumba, 90 dk yuruyusum var
Bugun yok boynum agrio 3 gundur , dun de spora gitmem hic iyi olmadi insallah yarina gecer

Haklısın da. Bu ara dikkat edemedim. Toparlıcam söz.
Kızz Çiğdem 1.5 lt su içtim. yatamıyorum, karnım davul gibi oldu, 20 dk 1 de tuvalet cabası.. ama bağırsaklar hareketli.. o iyi oldu.
Evet suya dayaninca da tuvalete tasiniyorsun, uykuya tam olarak dalmam 2yi buluyor :D

Dün ıftar oncesı tartıldım 65.8
Bu sabah tartılamadan evden çıktım ve regl oldum bugun .bırseylerde atıştırdım.
300 gr gitmis, adet öncesine göre iyi ;)
Ptesiye sisliklerin inmeye başlar. Adetliyken metabolizma iki katı hızla çalışıyor unutma, dikkat edersen bitince güzel eksi gorursun;)

Kızlar 56,4 çıktım bu sabah

cgdmk cgdmk canım kayısılı çay biraz da olsa iyi geldi
onu nasıl yapsam
her akşam içsem mi iftardan sonra
Ben bağırsakların boşaldigini hissedinceye kadar sabah ve gece içiyorum, orucluyken de iftardan hemen sonra ve gece yatarken içiyorum. Bugün sadece gece icicem mesela.
Bu arada tebrikler 200 gr gitmis ;) ptesiye hedefi tutturabilecek misin☺

Back