Hedef 15 Haziran!

Ne zaman gidiosun , ordayken siteye girebilecekmisin
9 temmuzda gidiyorum, en gec eylul 10-15 e donerim. İnernette sıkıntı yok, rahat girerim. Zaman açısından da problem olmaz. Geçen gittigimde kisa durmustuk, herkesi görüp muhabbet edeyim derken vakit bulamadım. Şimdi zaman bol olunca rahat olur girmem.

Iyi aksamlar arkadaslar
Epeydir paylasm yapamadim rahatsizdim hasteneler vs derken diyete adapte olamamaya basladim birde ramazan ayı malum .67.6 ile devam ediyorum. Ama Bugun regl oldum menu ve spor paylasimlarima devam etcem

Bu aksam iftarda ;
Izgara tavuk 1 şiş
4 yk bulgur pilavi
Salata
Iki kaşık yogurt
Bir bardak meyve suyu

300 ip atladım

Geçmiş olsun. Evet iki hafta bildirim yapmadın. Paylasimlara devam edersen seviniriz

grcmişolsun cnm

keşkek yarma buğdaydan yapılıyor dıye bılıyorum cnm.yarma sınırlı yıyecek degılmıydı yada ben yanlış bılıyor olabılırım

ay parti coook zevkliydi koleracim ya, kiz kiza las vegas cok iyiymis:)) pullu elbiseden de memnun kaldim iade etmiciim:)
kız kıza las Vegas kulaga nasılda guzel gelıyor

Kız Kıza eğlence.. en sevdiğimde. Tabi bi las vegasta bekarlığa veda yapamasak da çok severim eğlenmeyi.
Sana da iyi gelmiş belli ki.
tası tarağı toplayıp amerıkaya gıdesım geldi

Grubu dagitmayalim. Ben kışın fa buralarda olurum son rötuşlar icin
Yazin da koruma grubu vb gibi bi grup kurariz, dagilmayiz
bizde bu iştah oldukça bu grup zor dağılır

cok gecmişolsun cnm

Iyı akşamlar kızlar
Sabah
Sucuklu yumurtalı Karatay kahvaltısı
Akşam
2 dl kömbe ,mercımek çorba,salata ve ayran.kömbe Malatya yöresıne aıt bır börek çeşididir
Su:3 olmuştur
Spor:1 saat hızlı tempo yürüyüş,30 dk plates,15 dk bölgesel hareket.bunlardan hangısı kömbe ye ceza olarak gıder bılmıyorum kızlar.cezam hangısıyse siz kesin lutfen
cgdmk Verano_porteno

Yok canim sınırlı değil ama dediğim gibi abartmamak lazım ☺

Kömbeyi çok duydum, cok lezzetliymis, hiç yemedim. Haftanın ilk ve son kaçamağı olur inşallah ☺

Kömbeyi çok duydum, cok lezzetliymis, hiç yemedim. Haftanın ilk ve son kaçamağı olur inşallah ☺
Öyle cnm cok lezzetlidir
Bu haftalık kaçamak kotam doldu artık olmaz dıye umuyorum
Ben yarma buğday çorbası çok severım ama sınırlı dıye yemıyorum.yanı bulgur veya lahmacundan yana kullanıyorum sınırlı haklarımı.yanı serbest ya şimdi haftada 1 defa yıyebılırmıyım

Yiyebilirsin rahatlıkla

Kızlar benım hazıran sonuna kadar en az 5 kg vermem lazım.cok sıkı dıyet yapacağım ve duzenlı spor.ama yanlız olursam kaytarabılırım.benımle 1 aylık kesıntısız dıyet uygulamak isteyen varmı.

Ay cok sevındım cnm.ama sıfır kacamak 1 ay dayanabılırız bence.bırımız kacamak yaparsak dıgerımızde cozutabılırız dıye kacamaksız dıyorum.cozutmaya cok elverişliyim
Vallaa canım menülerimden görüyorsundur mecbur kalmadıkça kaçamağım olmuyor bide regl döneminde ama onuda artık tarçınlı sütle kontrol altına almayı düşünüyorum o yüzdeeeen varımmmm diyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…