- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #6.601
9 temmuzda gidiyorum, en gec eylul 10-15 e donerim. İnernette sıkıntı yok, rahat girerim. Zaman açısından da problem olmaz. Geçen gittigimde kisa durmustuk, herkesi görüp muhabbet edeyim derken vakit bulamadım. Şimdi zaman bol olunca rahat olur girmem.Ne zaman gidiosun , ordayken siteye girebilecekmisin
Geçmiş olsun. Evet iki hafta bildirim yapmadın. Paylasimlara devam edersen sevinirizIyi aksamlar arkadaslar
Epeydir paylasm yapamadim rahatsizdim hasteneler vs derken diyete adapte olamamaya basladim birde ramazan ayı malum .67.6 ile devam ediyorum. Ama Bugun regl oldum menu ve spor paylasimlarima devam etcem
Bu aksam iftarda ;
Izgara tavuk 1 şiş
4 yk bulgur pilavi
Salata
Iki kaşık yogurt
Bir bardak meyve suyu
300 ip atladım
Saol canım. evet devam etcem paylasimlara insallahGeçmiş olsun. Evet iki hafta bildirim yapmadın. Paylasimlara devam edersen seviniriz
grcmişolsun cnmMerhaba canlar,
Yazda olsa insan çok ağır hastalanabiliyormuş. Tecrübeyle sabit. Berbat haldeyim küçük oglumla başladı aramızdaki sıkı muhabbetten banada bulaştı. 2gun üst üste iftara misafirin de var yandım ki ne yandım. Dr gittim beni acil ayağa kaldır misafir gelecek dedim gülüyor. Şaka bir yana iştah gitti en iyi yanı bu. Spor olarak ta bol bol temizlik yapıyorum dinlene dinlene. Hepinizi öptüm.
keşkek yarma buğdaydan yapılıyor dıye bılıyorum cnm.yarma sınırlı yıyecek degılmıydı yada ben yanlış bılıyor olabılırımKeskek bugdaydan yapıldığı icin yenilebilir canım glisemik indeksi düşük, hatta sınırsız diye geçer ama tabi yine de abartmamak gerek ☺ bulgur pilavı sinirlidir, ona dikkat etmek gerek. Yani ufaldikca yasak hale geliyor.
kız kıza las Vegas kulaga nasılda guzel gelıyoray parti coook zevkliydi koleracim ya, kiz kiza las vegas cok iyiymis:)) pullu elbiseden de memnun kaldim iade etmiciim:)
tası tarağı toplayıp amerıkaya gıdesım geldiKız Kıza eğlence.. en sevdiğimde. Tabi bi las vegasta bekarlığa veda yapamasak da çok severim eğlenmeyi.
Sana da iyi gelmiş belli ki.
bizde bu iştah oldukça bu grup zor dağılırGrubu dagitmayalim. Ben kışın fa buralarda olurum son rötuşlar icin
Yazin da koruma grubu vb gibi bi grup kurariz, dagilmayiz
cok gecmişolsun cnmIyi aksamlar arkadaslar
Epeydir paylasm yapamadim rahatsizdim hasteneler vs derken diyete adapte olamamaya basladim birde ramazan ayı malum .67.6 ile devam ediyorum. Ama Bugun regl oldum menu ve spor paylasimlarima devam etcem
Bu aksam iftarda ;
Izgara tavuk 1 şiş
4 yk bulgur pilavi
Salata
Iki kaşık yogurt
Bir bardak meyve suyu
300 ip atladım
Yok canim sınırlı değil ama dediğim gibi abartmamak lazım ☺grcmişolsun cnm
keşkek yarma buğdaydan yapılıyor dıye bılıyorum cnm.yarma sınırlı yıyecek degılmıydı yada ben yanlış bılıyor olabılırım
kız kıza las Vegas kulaga nasılda guzel gelıyor
tası tarağı toplayıp amerıkaya gıdesım geldi
bizde bu iştah oldukça bu grup zor dağılır
cok gecmişolsun cnm
Kömbeyi çok duydum, cok lezzetliymis, hiç yemedim. Haftanın ilk ve son kaçamağı olur inşallah ☺Iyı akşamlar kızlar
Sabah
Sucuklu yumurtalı Karatay kahvaltısı
Akşam
2 dl kömbe ,mercımek çorba,salata ve ayran.kömbe Malatya yöresıne aıt bır börek çeşididir
Su:3 olmuştur
Spor:1 saat hızlı tempo yürüyüş,30 dk plates,15 dk bölgesel hareket.bunlardan hangısı kömbe ye ceza olarak gıder bılmıyorum kızlar.cezam hangısıyse siz kesin lutfen
cgdmk Verano_porteno
Öyle cnm cok lezzetlidirKömbeyi çok duydum, cok lezzetliymis, hiç yemedim. Haftanın ilk ve son kaçamağı olur inşallah ☺
Yiyebilirsin rahatlıklaÖyle cnm cok lezzetlidir
Bu haftalık kaçamak kotam doldu artık olmaz dıye umuyorum
Ben yarma buğday çorbası çok severım ama sınırlı dıye yemıyorum.yanı bulgur veya lahmacundan yana kullanıyorum sınırlı haklarımı.yanı serbest ya şimdi haftada 1 defa yıyebılırmıyım
Ay cok sevındım.bugdayı suya koyayım şimdidenYiyebilirsin rahatlıkla☺
Sadece pazar akşamı yeme bence, odem yapabilirAy cok sevındım.bıgdayı suya koyayım şimdiden
Tesekkurler cnm
Tamamdır cnm.pazartesi akşamı yerım bendeSadece pazar akşamı yeme bence, odem yapabilir
ben beeeen beeeeeennnKızlar benım hazıran sonuna kadar en az 5 kg vermem lazım.cok sıkı dıyet yapacağım ve duzenlı spor.ama yanlız olursam kaytarabılırım.benımle 1 aylık kesıntısız dıyet uygulamak isteyen varmı.
Ay cok sevındım cnm.ben beeeen beeeeeennn
Vallaa canım menülerimden görüyorsundur mecbur kalmadıkça kaçamağım olmuyor bide regl dönemindeAy cok sevındım cnm.ama sıfır kacamak 1 ay dayanabılırız bence.bırımız kacamak yaparsak dıgerımızde cozutabılırız dıye kacamaksız dıyorum.cozutmaya cok elverişliyim
Ben ben ben ❤Kızlar benım hazıran sonuna kadar en az 5 kg vermem lazım.cok sıkı dıyet yapacağım ve duzenlı spor.ama yanlız olursam kaytarabılırım.benımle 1 aylık kesıntısız dıyet uygulamak isteyen varmı.
Aynı cevabi vermisizben beeeen beeeeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?