Hedef 15 Haziran!

aynen benimde bi tatil planım yok olsa bile en fazla 10 gün falan olur yanii burdan koparmaz beni sadece tartılmada sıkıntı olur . bu arada sabahtan beri dışarlardayım birazdan yine çıkıcam o yüzden detoks bugünde yalan oldu çok merak ediyorum bi an önce yapmak istiyorum ama bi türlü fırsat olmuyor çıldiriiiciiimmmm

Tebrikler canim, demek ki vücut direnci kırmış, eksilmeye geçmiş, bu hafta dikkatli olursan haftaya bence 64.9 u görebilirsin

İnsallİn işe yarar canım ☺

Selamlar kızlar; bugün girdim çıktım da yazamadım bişe. Yine güzel bi eksiyle geliyorum. Haftaya hedefim baya yüksek olacak inşallah..
Ooo çok iyi, sen bayrama ulasacaksin hedefine inşallah ve hep dedigim gibi bu yarışmanın da tek kazananı olacaksin, degisimdonusum de son anda iyi bi atak gosterirse ikiniz olursunuz. Ben bu hafta doğum günü falan derken bosladim ve hedefime ulasamadim tabi. Tekrar konsantre olmam gerekiyor. Benim en fazla 200-300 gibi bi eksilme olacak.

Kilo bildirimin cgdmk
Geçen pazartesi 73.3
Bugün 73.0
Fark 0.3 kg
Bir ileri bir geri gidiyorum yaa. Bir şeyleri yanlış yapıyorum galiba ama biranda da azalabilir sabırla devam edicem.
Olsun bu hafta eksilmissin, ona odaklan ve haftaya daha iyisini yapabilecegine inan. Gecen hafta hedef belirlemedin değil mi? Kaydetmemisim de.

Cok ıyı. Kılo verdıkce daha da motıve oluyor ınsan. Bıran önce o kılolardan kurtulmak ıstıyor.
Evet çok seviniyorum kilo verdiğime. Bayramda dikkat edip spora başlarsam alacağımı da sanmıyorum. Eski kiloma dönmüş olurum umarım. belki hamilelik falan olursa az kilodan başlarım en azından

bugünün menüsü cgdmk
gündüz yoğurt,salatalık, yarım yeşil elma blenderdan geçirip yedim ya da içtim
arada iki çiğ köfte
akşam bi tabak semizotu yemeği sonrasında yoğurt
bugün yine ordan oraya deli gibi yürüdüm Verano_porteno 3 saat normal tempo yürüyüş 810 p canımm

cgdmk
Geçen hafta: 53.3
Bu hafta: 52.5
Hedeften de 2 puan.
Bu hafta hedefimi 51.5 olarak belirliyorum. Aman Allahım çok değil mi ya? İnebilir miyim acaba? Ne dersin çiğdemcim?
Bence sen iyi gidiyorsun maaşallah. Öyle yasak seyler de artık pek yemiyorsun. E haliyle meyvesini de topluyorsun. Tebrikler ❤
Bence cok daha dikkatli olunca verirsin, inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…