- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #6.441
aynen benimde bi tatil planım yok olsa bile en fazla 10 gün falan olur yanii burdan koparmaz beni sadece tartılmada sıkıntı olur . bu arada sabahtan beri dışarlardayım birazdan yine çıkıcam o yüzden detoks bugünde yalan oldu çok merak ediyorum bi an önce yapmak istiyorum ama bi türlü fırsat olmuyor çıldiriiiciiimmmmSensiz olmazdı canım. Tabi inşallah hedefine ulaşırsın, sohbet ederiz o ayrı. En azından 1 ay daha uzatılabilir. Bana fark etmez ben devam ederim. Şu anda tatil planım Yok. Olana kadar da fit bir vücuda sahip olmak istiyorum.
Tebrikler canim, demek ki vücut direnci kırmış, eksilmeye geçmiş, bu hafta dikkatli olursan haftaya bence 64.9 u görebilirsinNeyseki korktuğum başıma gelmedi 65.6 ohh rahatladım vallaacgdmk puanım 1,5 hedefimi tutturamadım tabikisii ama dert değil ben almışımdır diye düşünüyordum hattaa . haftaya hedefim 65,2 olsun damlaya damlaya göle ulaşırım inşallaaah
İnsallİn işe yarar canım ☺aynen benimde bi tatil planım yok olsa bile en fazla 10 gün falan olur yanii burdan koparmaz beni sadece tartılmada sıkıntı olur . bu arada sabahtan beri dışarlardayım birazdan yine çıkıcam o yüzden detoks bugünde yalan oldu çok merak ediyorum bi an önce yapmak istiyorum ama bi türlü fırsat olmuyor çıldiriiiciiimmmm
Cok ıyı. Kılo verdıkce daha da motıve oluyor ınsan. Bıran önce o kılolardan kurtulmak ıstıyor.Selamlar kızlar; bugün girdim çıktım da yazamadım bişe. Yine güzel bi eksiyle geliyorum. Haftaya hedefim baya yüksek olacak inşallah..
Ooo çok iyi, sen bayrama ulasacaksin hedefine inşallah ve hep dedigim gibi bu yarışmanın da tek kazananı olacaksin, degisimdonusum de son anda iyi bi atak gosterirse ikiniz olursunuz. Ben bu hafta doğum günü falan derken bosladim ve hedefime ulasamadim tabi. Tekrar konsantre olmam gerekiyor. Benim en fazla 200-300 gibi bi eksilme olacak.Selamlar kızlar; bugün girdim çıktım da yazamadım bişe. Yine güzel bi eksiyle geliyorum. Haftaya hedefim baya yüksek olacak inşallah..
Kesinlikle, eksildikca ertesi gün daha dikkatli yiyorsun. Ama bi gün de tokezlersen hooop gidiveriyor.Cok ıyı. Kılo verdıkce daha da motıve oluyor ınsan. Bıran önce o kılolardan kurtulmak ıstıyor.
Olsun bu hafta eksilmissin, ona odaklan ve haftaya daha iyisini yapabilecegine inan. Gecen hafta hedef belirlemedin değil mi? Kaydetmemisim de.Kilo bildirimincgdmk
Geçen pazartesi 73.3
Bugün 73.0
Fark 0.3 kg
Bir ileri bir geri gidiyorum yaa. Bir şeyleri yanlış yapıyorum galiba ama biranda da azalabilir sabırla devam edicem.
Evet çok seviniyorum kilo verdiğime. Bayramda dikkat edip spora başlarsam alacağımı da sanmıyorum. Eski kiloma dönmüş olurum umarım. belki hamilelik falan olursa az kilodan başlarım en azındanCok ıyı. Kılo verdıkce daha da motıve oluyor ınsan. Bıran önce o kılolardan kurtulmak ıstıyor.
Tebrikler yaa harikasincgdmk
Geçen hafta: 53.3
Bu hafta: 52.5
Hedeften de 2 puan.
Bu hafta hedefimi 51.5 olarak belirliyorum. Aman Allahım çok değil mi ya? İnebilir miyim acaba? Ne dersin çiğdemcim?
Teşekkür ederim canım inşallah kalıcıdır bu verilenlerTebrikler yaa harikasin
Maşallaaah canım gerçekten çok iyi gidiyorsunnEvet çok seviniyorum kilo verdiğime. Bayramda dikkat edip spora başlarsam alacağımı da sanmıyorum. Eski kiloma dönmüş olurum umarım. belki hamilelik falan olursa az kilodan başlarım en azından
Bence sen iyi gidiyorsun maaşallah. Öyle yasak seyler de artık pek yemiyorsun. E haliyle meyvesini de topluyorsun. Tebrikler ❤cgdmk
Geçen hafta: 53.3
Bu hafta: 52.5
Hedeften de 2 puan.
Bu hafta hedefimi 51.5 olarak belirliyorum. Aman Allahım çok değil mi ya? İnebilir miyim acaba? Ne dersin çiğdemcim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?