• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Kızlar bugün ara bildirim var. Lütfen ihmal etmeyelim. Oruç tutmayanlar bildirebilir. Ben de 5 gibi bildircem
Ben bugün dunku böbrek ağrısından sonra korktum ve oruca iki gün ara verip tutmadım. Birazdan kahvalti eder, bildirim yaparım. Bugün daha fazla artı çıkarım cunku aksama kadar bekleyince orucken bende çok farkediyordu. En az 500 oynar. Sağlık olsun.

Neden olabilir sence. Gayet de güzel yiyorsun. Hızlı kilo verdiğin için olabilir
Sebebi karpuz.. bir kaç gün ust uste yedim, bende direk seker olarak odem yaptı. Kalıcı olacağını düşünmüyorum ama arti olması da hoş değil. Yoksa yeme duzenim ayni. Dun mesela bamyayi haslayip yedim ☺

Ben bugün dunku böbrek ağrısından sonra korktum ve oruca iki gün ara verip tutmadım. Birazdan kahvalti eder, bildirim yaparım. Bugün daha fazla artı çıkarım cunku aksama kadar bekleyince orucken bende çok farkediyordu. En az 500 oynar. Sağlık olsun.
Yalnız kimse bildirmemiş. Bence unutuldu.. sence?

Sebebi karpuz.. bir kaç gün ust uste yedim, bende direk seker olarak odem yaptı. Kalıcı olacağını düşünmüyorum ama arti olması da hoş değil. Yoksa yeme duzenim ayni. Dun mesela bamyayi haslayip yedim ☺
Valla ben karpuzsuz sahur düşünemiyorum. Serinletiyor gibi geliyor bana. Çok da sevdiĞim bi meyve zaten. Başka da meyve yemiyorum zaten

Ooo iyi o zaman :KK66:
Aksamk merakla bekliyorum.
Yok ben en fazla 100-200 eksilirim, o da belki. İlac da aliyorum, dun başladım. Ptesi bitiririm. İlac bende odem yapiyor.
O degil de koltugumu degisimdonusum degisimdonusum e kaptiricam :KK70:
Selam kızlar :KK200:
akşamları uğramak sıkıntı oluyor benim için
o nedenle sabah tartıldığımı yazayım
bu arada sahura kalkamadım ya
5 dakika varken uyandım nasıl uyuduysam:uykucu:
tam o sırada sahur okundu, ben de niyetledim hemen
kahvaltısızım, akşam iftarda yediklerimleyim bugün
Allah kabul ederse:dua:

neyse kiloma geleyim
sabah 56,9 çıktım :KK76:

akşam tartılıp yazarsam bazı arkadaşların morali bozulabilir :KK70:
cgdmk cgdmk cım şaka bi yana geçmiş olsun:KK19:

Selam kızlar :KK200:
akşamları uğramak sıkıntı oluyor benim için
o nedenle sabah tartıldığımı yazayım
bu arada sahura kalkamadım ya
5 dakika varken uyandım nasıl uyuduysam:uykucu:
tam o sırada sahur okundu, ben de niyetledim hemen
kahvaltısızım, akşam iftarda yediklerimleyim bugün
Allah kabul ederse:dua:

neyse kiloma geleyim
sabah 56,9 çıktım :KK76:

akşam tartılıp yazarsam bazı arkadaşların morali bozulabilir :KK70:
cgdmk cgdmk cım şaka bi yana geçmiş olsun:KK19:
Vay anasını sayın seyirciler. Harika kızım ya. Senin yaş kaçtı canım. Ramazan sana yaradı valla. :KK49:

Vay anasını sayın seyirciler. Harika kızım ya. Senin yaş kaçtı canım. Ramazan sana yaradı valla. :KK49:

30 yaşındayım canım :nazar:
gerçekten ramazan bana yaradı:KK200:
önceki ramazanlarda sanki daha çok yiyordum,
bu ramazanda bi su ile doyuyorum sanki
zorla bişeyler yiyorum vitaminsiz kalmayayım diye
ramazan öncesi başladık ya diyete
midem küçüldü sanırım :sampiyon:

SLm kızlar.herkesmi oruç tutuyor kılo bıldıren olmamış:duduk:
İlk ben yazayım bari.kılom 71,4.haftasonu kuzenlere gıdecegız en erken pazartes gece gelırım.salı bıldırımı yapsam sorun olurmu.:KK51:
Vermişsin işte. Pazartesi ne olur bilemem tabi de. Salı bildir canım. Mazeretin olduğu için bişe diyemeyiz tabisi

30 yaşındayım canım :nazar:
gerçekten ramazan bana yaradı:KK200:
önceki ramazanlarda sanki daha çok yiyordum,
bu ramazanda bi su ile doyuyorum sanki
zorla bişeyler yiyorum vitaminsiz kalmayayım diye
ramazan öncesi başladık ya diyete
midem küçüldü sanırım :sampiyon:
Ben de 30 um. Ben de ramazanlarda çok yerdim. Bu sene çok mütevazi gidiyorum. Ama bugün aklıma şu geldi. Bu kilolar bayramda geri gelir mi acaba diye düşünüyorum.

Ben de 30 um. Ben de ramazanlarda çok yerdim. Bu sene çok mütevazi gidiyorum. Ama bugün aklıma şu geldi. Bu kilolar bayramda geri gelir mi acaba diye düşünüyorum.
canım dikkatli olacağız bayramda da ve bayram sonrasında da bence
bu konu 15 haziranda kapanırsa, yeni konu açılsın bayram sonrası
hem koruma için hem de kilo alırsak verebilmek için
benim 15 haziran sonrası hedefim 51 olacak inşallah
niyetim de sonrasında 55 in üzerine hiç çıkmamak
:anneadayı: hariç :KK200:

Back