• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

cgdmk cgdmk
Sahur
1 yumurta peynır domates zeytın bırazda lor

Iftar
Küçük karnıyarık
2 kase cacık
Ezogelın çorba 1 kepçe

Dünkü menümüde yazamamıştım
Sahur klasık domates peynır zeytın yumurta
Iftar fırın tavuk az bırsey
Taze fasulye
Pancar salatası

cok yakışmış cnm.yaptıgın sporlar işe yaramış incelme var gerçi ben senın önceki halınıde begenıyordum:KK37:
cok tesekkurler pegasuscum:KK60: onceden lombur lomburdum simdi toparladim biraz. ama soyle diyim hala basen ve simitlerimde fazlaliklar var, nasi gidicekler bilmiyorum...

cgdmk cgdmk
Sahur
1 yumurta peynır domates zeytın bırazda lor

Iftar
Küçük karnıyarık
2 kase cacık
Ezogelın çorba 1 kepçe

Dünkü menümüde yazamamıştım
Sahur klasık domates peynır zeytın yumurta
Iftar fırın tavuk az bırsey
Taze fasulye
Pancar salatası
İki gün de güzel yemissin afiyet olsun ;)

Kızlar bi iki gün beni mazur görün pek paylaşım yapamayabilirim arkadaşımın babası vefat etti onların yanında olucam :KK43: eve geldiğimde yazmaya çalışırım yinede
Başınız sağolsun canım, hastanedeydi, kritik diyordun, o arkadaşın sanirim. Allah rahmet eylesin

Kızlar bi iki gün beni mazur görün pek paylaşım yapamayabilirim arkadaşımın babası vefat etti onların yanında olucam :KK43: eve geldiğimde yazmaya çalışırım yinede
ah cok üzüldüm cnm ya.başınız sagolsun yakınlarına sabır diliyorum:(

cok tesekkurler pegasuscum:KK60: onceden lombur lomburdum simdi toparladim biraz. ama soyle diyim hala basen ve simitlerimde fazlaliklar var, nasi gidicekler bilmiyorum...
bence gayet fit duruyorsun.tabı sen rahat hıssetmıyorum dıyorsan sporla onlarda toparlanır cnm:süslü:

Günaydın kızlar..
gününüz güzel geçsin
gunaydın cnm.senınde günün güzel gecsın :KK68:

cgdmk cgdmk dun erken uyuyakaldim menu paylasamadim. Dunku menum:
Oglen: korili tavuk, yesil salata, 2-3 kasik haslanmis meksika fasulyesi
Aksam: sebzeli et sote, yarim tabak yesil salata, 4 kasik yogurt
Toplam: 1150 kalori

Dunku spor Verano_porteno Verano_porteno 40 dk tempolu yuruyus. Isten gelince evden disari attim kendimi ama yakinlarda dogru durust yuruncek yer yokmus ya:(

cgdmk cgdmk dun erken uyuyakaldim menu paylasamadim. Dunku menum:
Oglen: korili tavuk, yesil salata, 2-3 kasik haslanmis meksika fasulyesi
Aksam: sebzeli et sote, yarim tabak yesil salata, 4 kasik yogurt
Toplam: 1150 kalori

Dunku spor Verano_porteno Verano_porteno 40 dk tempolu yuruyus. Isten gelince evden disari attim kendimi ama yakinlarda dogru durust yuruncek yer yokmus ya:KK43:
Afiyet olsun çok iyi;)

Back