- Emoji Skoru
- 5.140
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi kremsokola
- #6.281
Mecbur dikkat etmeliyim daha 69 ü bıle göremedim .neredeyse yarışma bıtecekBu hafta sana da menüden +1 gelecek kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mecbur dikkat etmeliyim daha 69 ü bıle göremedim .neredeyse yarışma bıtecekBu hafta sana da menüden +1 gelecek kuzum
İyi gidiyordun zaten, çok da yakınsın.Mecbur dikkat etmeliyim daha 69 ü bıle göremedim .neredeyse yarışma bıtecek
Artık olduğu kadar.ne kadar sürerse sürsün sonunda verecegım kıloları o yüzden çokta kasmamak lazım dıyet işiniİyi gidiyordun zaten, çok da yakınsın.
Zorlarsan 67 bile olur
AA süper kendi yağı idi canımSucuk serbest, yiyebilirsin canim. Ayçiçek yağında olmadigi sürece, yani kendi yağı iyi olur, bilirsin. Hatt bol sucuklu yumurta cok iyi olur, tok tutar
İnşallah İsteyen herkese hayırlısı ileSağol canımmm aminnn inşallah, Allah sana da hayırlı bi zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin insallah ❤
cok tesekkurler pegasuscum onceden lombur lomburdum simdi toparladim biraz. ama soyle diyim hala basen ve simitlerimde fazlaliklar var, nasi gidicekler bilmiyorum...cok yakışmış cnm.yaptıgın sporlar işe yaramış incelme var gerçi ben senın önceki halınıde begenıyordum
tabiki canim, basiniz sagolsunKızlar bi iki gün beni mazur görün pek paylaşım yapamayabilirim arkadaşımın babası vefat etti onların yanında olucam eve geldiğimde yazmaya çalışırım yinede
İki gün de güzel yemissin afiyet olsuncgdmk
Sahur
1 yumurta peynır domates zeytın bırazda lor
Iftar
Küçük karnıyarık
2 kase cacık
Ezogelın çorba 1 kepçe
Dünkü menümüde yazamamıştım
Sahur klasık domates peynır zeytın yumurta
Iftar fırın tavuk az bırsey
Taze fasulye
Pancar salatası
O zaman bol bol ye (kasap sucugu ise)AA süper kendi yağı idi canım
Başınız sağolsun canım, hastanedeydi, kritik diyordun, o arkadaşın sanirim. Allah rahmet eylesinKızlar bi iki gün beni mazur görün pek paylaşım yapamayabilirim arkadaşımın babası vefat etti onların yanında olucam eve geldiğimde yazmaya çalışırım yinede
ah cok üzüldüm cnm ya.başınız sagolsun yakınlarına sabır diliyorumKızlar bi iki gün beni mazur görün pek paylaşım yapamayabilirim arkadaşımın babası vefat etti onların yanında olucam eve geldiğimde yazmaya çalışırım yinede
bence gayet fit duruyorsun.tabı sen rahat hıssetmıyorum dıyorsan sporla onlarda toparlanır cnmcok tesekkurler pegasuscum onceden lombur lomburdum simdi toparladim biraz. ama soyle diyim hala basen ve simitlerimde fazlaliklar var, nasi gidicekler bilmiyorum...
gunaydın cnm.senınde günün güzel gecsınGünaydın kızlar..
gününüz güzel geçsin
Afiyet olsun çok iyicgdmk dun erken uyuyakaldim menu paylasamadim. Dunku menum:
Oglen: korili tavuk, yesil salata, 2-3 kasik haslanmis meksika fasulyesi
Aksam: sebzeli et sote, yarim tabak yesil salata, 4 kasik yogurt
Toplam: 1150 kalori
Dunku spor Verano_porteno 40 dk tempolu yuruyus. Isten gelince evden disari attim kendimi ama yakinlarda dogru durust yuruncek yer yokmus ya