Hedef 15 Haziran!

Bilmiorum pazarda satilio bu defa aldim, cok kilcikli cekirdekli koca kocaydi. Hep de oyle kucuk bamya yok. Arap marketinde konserve gordum onu denicem bakalim.
Aslında burda da köylerde yetişenler iri vd içi bolca cekirdeklidir, onun da bende gideri var ama kılçıklı değil tabi

Selam kızlar ben bugün tartılamadım maalesef :( zaten kendimi inanılmaz şiş hissediyorum iki gündür tabii ne bulabilirsem onu yedim başka bi şansım yoktu napalım sağlık olsun artık...kaldığım yerden devam ama bu şişlik gerçekten rahatsız edici önerisi olan var mı detoks falan ne olursa ?

Allahim ilk ucagim 4 saat rotar yapti su an ilk ucagin gidicegi yere uberle gidiyorum... inanilir gibi degil ya. Ikinci ucak esas uzun mesafe olan, umarim yakalarim...

Allahim ilk ucagim 4 saat rotar yapti su an ilk ucagin gidicegi yere uberle gidiyorum... inanilir gibi degil ya. Ikinci ucak esas uzun mesafe olan, umarim yakalarim...
Oooo cok fena ucagin gidecegi yere uber :KK17: Doloresler gitmis olmali. Senin kabahatin yok ki aktarmayi sen kendin ki ayarlamistin

Oooo cok fena ucagin gidecegi yere uber :KK17: Doloresler gitmis olmali. Senin kabahatin yok ki aktarmayi sen kendin ki ayarlamistin
Yok yok baglantili ikinciyi kacirirsam gecenin korunde orda olucam o yuzden yakalamaya calisiom, yarim saate havaalaninda olurum gibi gorunuyo bakalim... bunun parasini odicek ya ucak sirketi neyse ki, o konuda iyiler bak. Daha once geciken bagajima 300$ falan odemislerdi.

Back