- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
- #6.361
15 eylul mantikli ama yaza tatil vs araya cok sey girer malesef, ne kadar verimli oluruz bilemiorum. Biz zorlamayip temmuza uzatalim bence15 eylül kışa hazırlık mı diyelim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 eylul mantikli ama yaza tatil vs araya cok sey girer malesef, ne kadar verimli oluruz bilemiorum. Biz zorlamayip temmuza uzatalim bence15 eylül kışa hazırlık mı diyelim![]()
Nie memnun deilsin, incelmedin mi , inceldin de sekli mi hosuna gitmediAynen canım baya gösterdi de tartıda. Görüntüden memenun değilim
Çok bi incelme hissetmiyorum açıkcası. Spor salonuna gitmiyorum ya. Gitsem çok güzel olacak da. Bakalım artık ramazandan sonra belki giderimNie memnun deilsin, incelmedin mi , inceldin de sekli mi hosuna gitmedi
Sporu arttir o zaman, hedefe yaklasiyorsun, bana göre suan bile ideal kilondasin aslında.Aynen canım baya gösterdi de tartıda. Görüntüden memenun değilim
Uzatirsak ayni başlıkla biraz garip olur, bir aylık temmuz 15 konusu acabiliriz15 eylul mantikli ama yaza tatil vs araya cok sey girer malesef, ne kadar verimli oluruz bilemiorum. Biz zorlamayip temmuza uzatalim bence
Geçmiş olsun canımIftar oncesı tartıldım 66.5 geldım. +200 anlayamadım.
Verano_porteno kızım hasta olduğu ıcın spor yapamadım bı kaç gündür. Bugun sadece 45 dk normal tempo yürüyüş yapabıldım.
Bamya demeyeydin iyiydi offMenüm
Kahvaltı
Domatesli yumurta
Yoğurt
Kahvaltılık salça
Akşam
Biraz bamya
4-5 köfte
Yoğurt
2800 su
750 bitki çayı
Sen de mi seviyorsun ☺Bamya demeyeydin iyiydi off
Cokkk hem de , burdakiler kazik gibi malesefSen de mi seviyorsun ☺
Ne güzel, pek seven olmaz bamyayi.Cokkk hem de , burdakiler kazik gibi malesef
Sağol canım. Dondurmayı hızlı tuketınce olan oldu.Geçmiş olsun canım
Benimki de gecende ondan hasta oldu, artık yaz gelmeden yemem diyor ☺Sağol canım. Dondurmayı hızlı tuketınce olan oldu.
Bilmiorum pazarda satilio bu defa aldim, cok kilcikli cekirdekli koca kocaydi. Hep de oyle kucuk bamya yok. Arap marketinde konserve gordum onu denicem bakalim.Ne güzel, pek seven olmaz bamyayi.
Kazik gibiyse nasıl yiyorlar onu
Aslında burda da köylerde yetişenler iri vd içi bolca cekirdeklidir, onun da bende gideri var ama kılçıklı değil tabiBilmiorum pazarda satilio bu defa aldim, cok kilcikli cekirdekli koca kocaydi. Hep de oyle kucuk bamya yok. Arap marketinde konserve gordum onu denicem bakalim.
Oooo cok fena ucagin gidecegi yere uberAllahim ilk ucagim 4 saat rotar yapti su an ilk ucagin gidicegi yere uberle gidiyorum... inanilir gibi degil ya. Ikinci ucak esas uzun mesafe olan, umarim yakalarim...
Yok yok baglantili ikinciyi kacirirsam gecenin korunde orda olucam o yuzden yakalamaya calisiom, yarim saate havaalaninda olurum gibi gorunuyo bakalim... bunun parasini odicek ya ucak sirketi neyse ki, o konuda iyiler bak. Daha once geciken bagajima 300$ falan odemislerdi.Oooo cok fena ucagin gidecegi yere uberDoloresler gitmis olmali. Senin kabahatin yok ki aktarmayi sen kendin ki ayarlamistin