- Emoji Skoru
- 7.596
- Puanlar
- 358
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #6.301
Tek basima olunca cok bisey yapasim gelmiyo yaAfiyet olsun çok iyi
Erkek arkadaşın yanında değil o zaman.Tek basima olunca cok bisey yapasim gelmiyo yaboyle de cok az kalori almis oluyorum ama.
yok degil, agustosa kadar ayri gayriyizErkek arkadaşın yanında değil o zaman.
Sağlıklı şeyler yiyorsun, miktarlarini arttirabilirsin, meyve ekleyebilirsin. Çiğ kuruyemis falan.
Kiyamam dağlar yollar mı girdi araniza, Allah kavustursun. Türkiye'de kavuşursunuz ☺yok degil, agustosa kadar ayri gayriyizdaha fazla yemek iyi olabilir cidden. bugun bi de kosu+yoga grubuna katilicam, enerji lazim:)
evet yollar girdi aramizaKiyamam dağlar yollar mı girdi araniza, Allah kavustursun. Türkiye'de kavuşursunuz ☺
Bu enerjin de hic bitmez insallah ☺
afıyet olsun cnm.cgdmk dun erken uyuyakaldim menu paylasamadim. Dunku menum:
Oglen: korili tavuk, yesil salata, 2-3 kasik haslanmis meksika fasulyesi
Aksam: sebzeli et sote, yarim tabak yesil salata, 4 kasik yogurt
Toplam: 1150 kalori
Dunku sporVerano_porteno 40 dk tempolu yuruyus. Isten gelince evden disari attim kendimi ama yakinlarda dogru durust yuruncek yer yokmus ya
afıyet olsun efemArkadaşlar menüm
İftar
Bamya yemeği
Salata
İki kaşık yoğurt
Bir kibrit kutusu kadar peynir
Dut
Hurma
Karpuz(kızım beyaza dönük yerlerini sevmiyor, onları yedim iki parca)
Su 2800 olur sanırım
500 bitki çayı
ay cnm üzülme bazen ayrı kalmak ıyıdır.ilişkiyi tazeleryok degil, agustosa kadar ayri gayriyizdaha fazla yemek iyi olabilir cidden. bugun bi de kosu+yoga grubuna katilicam, enerji lazim:)
hoşgeldin cnm.kesnlikle çok yorucu oluyor uyu dınlen senSağolun kızlaar zor ve yorucu bi gündü haliyle ne yedim ne içtim bende bilmiyorumaz önce geldim eve biraz kafa dağıtayım dedim her an uyku moduna geçebilirim tabii . ramazandan dolayı burası da durgun geçiyor galibaa :)
Tesekkur ederim koleracim, napalim canim sayili gun cabuk gecer:)Selamlar kızlar;
Uğrayamadım pek.
kremsokola üzüldüm yalnız başına olduğuna.. ama bazen de özlem iyidir..
@fmad Allah yardımcın olsun
cgdmk menüm de şöyle
Sahur
3 ekmek pizza
Karpuz
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 tavuk ızgara 1 köfte
Ayran
Hahaha sagol pegasuscum bizimki taptaze mubarek ikimiz de bi yerlere gidioz surekli:))afıyet olsun cnm.
afıyet olsun efembamyaya bayılırım ben.zaten evde seven tek ben varım
ay cnm üzülme bazen ayrı kalmak ıyıdır.ilişkiyi tazelerhem şunun şurasında Ağustos’a ne kaldı
hoşgeldin cnm.kesnlikle çok yorucu oluyor uyu dınlen sen
Evet baya durgunlasti, pek gelen olmuyor, o yuzden ben de pek ugramiyorum, yoksa kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum ☺Sağolun kızlaar zor ve yorucu bi gündü haliyle ne yedim ne içtim bende bilmiyorumaz önce geldim eve biraz kafa dağıtayım dedim her an uyku moduna geçebilirim tabii . ramazandan dolayı burası da durgun geçiyor galibaa :)
Cidden böyle enerjisi tavan olanlara hayranım yaa, d vitamini takviyesi yapayim diyorum, korkuyorum bana ters etki ediyor ☺ bebek olmasa hiç hareket etmicem neredeyse bi koltuktan bi koltugae
evet yollar girdi aramizaheheh enerji bitmeeez, can sikintisindan is araniyorum kendime zaten ha bire:))
Akşam çok iyi de sahurda napmissin öyleSelamlar kızlar;
Uğrayamadım pek.
kremsokola üzüldüm yalnız başına olduğuna.. ama bazen de özlem iyidir..
@fmad Allah yardımcın olsun
cgdmk menüm de şöyle
Sahur
3 ekmek pizza
Karpuz
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 tavuk ızgara 1 köfte
Ayran
Bugün de iyi bi menucgdmk bugunku menum:
Oglen: tavuk ve et fume, 3 parca izgara patlican, bol yesil salata, ufak bi kase etli ve bugdayli sebze corbasi
Ara: 2 parca kurutulmus et
Aksam: 1 kase yogurt, 3-4 kasik sebzeli et sote, bi tabak yagsiz yesil salata (evde yag yok)
Toplam: 1450 kalori
SporVerano_porteno 40 dk orta tempo kosu, 40 dk orta tempo yoga
Ben yapabilirim yine, sıkıntı yokKizlar ben yarin aksam haftalardir anlatip durdugum bekarliga veda partisine gidiyorum:) cumartesi pazar ve pazartesi yokum, kilo bildirimini yarin da yapabilirim sali da, farketmez benim icin. Listeyi de gene biri toparlayabilirse tr saatiyle sali sabah ya da aksam guncellerim:) bu haftasonundan sonra da kirip dizimi oturuyorum zaten temmuza kadar yok bi gezi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?