Hedef 15 Haziran!

Arkadaşlar menüm
İftar
Bamya yemeği
Salata
İki kaşık yoğurt
Bir kibrit kutusu kadar peynir
Dut
Hurma
Karpuz(kızım beyaza dönük yerlerini sevmiyor, onları yedim iki parca)
Su 2800 olur sanırım
500 bitki çayı

Erkek arkadaşın yanında değil o zaman.
Sağlıklı şeyler yiyorsun, miktarlarini arttirabilirsin, meyve ekleyebilirsin. Çiğ kuruyemis falan.
yok degil, agustosa kadar ayri gayriyiz daha fazla yemek iyi olabilir cidden. bugun bi de kosu+yoga grubuna katilicam, enerji lazim:)

Sağolun kızlaar zor ve yorucu bi gündü haliyle ne yedim ne içtim bende bilmiyorum az önce geldim eve biraz kafa dağıtayım dedim her an uyku moduna geçebilirim tabii . ramazandan dolayı burası da durgun geçiyor galibaa :)

afıyet olsun cnm.

afıyet olsun efembamyaya bayılırım ben.zaten evde seven tek ben varım

yok degil, agustosa kadar ayri gayriyiz daha fazla yemek iyi olabilir cidden. bugun bi de kosu+yoga grubuna katilicam, enerji lazim:)
ay cnm üzülme bazen ayrı kalmak ıyıdır.ilişkiyi tazelerhem şunun şurasında Ağustos’a ne kaldı

hoşgeldin cnm.kesnlikle çok yorucu oluyor uyu dınlen sen

BU gün yine bol gezmeli geçti
Yedıklerımı yazayım hemen
Sabah
Soğanlı yumurta Ve karataya uygun kahvaltılıklar
Akşam
Kıymalı kabak,kızarmış tavuk,mantar ve köz biber,yoğurtlu patlıcan
Su:2 den fazla
Spor
1 saat orta,1 saat hızlı tempo yürüyüş
cgdmk Verano_porteno

Tesekkur ederim koleracim, napalim canim sayili gun cabuk gecer:)

Hahaha sagol pegasuscum bizimki taptaze mubarek ikimiz de bi yerlere gidioz surekli:))

cgdmk bugunku menum:
Oglen: tavuk ve et fume, 3 parca izgara patlican, bol yesil salata, ufak bi kase etli ve bugdayli sebze corbasi
Ara: 2 parca kurutulmus et
Aksam: 1 kase yogurt, 3-4 kasik sebzeli et sote, bi tabak yagsiz yesil salata (evde yag yok)
Toplam: 1450 kalori

Spor Verano_porteno 40 dk orta tempo kosu, 40 dk orta tempo yoga

Kizlar ben yarin aksam haftalardir anlatip durdugum bekarliga veda partisine gidiyorum:) cumartesi pazar ve pazartesi yokum, kilo bildirimini yarin da yapabilirim sali da, farketmez benim icin. Listeyi de gene biri toparlayabilirse tr saatiyle sali sabah ya da aksam guncellerim:) bu haftasonundan sonra da kirip dizimi oturuyorum zaten temmuza kadar yok bi gezi:))

Evet baya durgunlasti, pek gelen olmuyor, o yuzden ben de pek ugramiyorum, yoksa kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum ☺
Sen de iyice dinlenmissindir umarim

e

evet yollar girdi aramiza heheh enerji bitmeeez, can sikintisindan is araniyorum kendime zaten ha bire:))
Cidden böyle enerjisi tavan olanlara hayranım yaa, d vitamini takviyesi yapayim diyorum, korkuyorum bana ters etki ediyor ☺ bebek olmasa hiç hareket etmicem neredeyse bi koltuktan bi koltuga

Akşam çok iyi de sahurda napmissin öyle

Bugün de iyi bi menu

Ben yapabilirim yine, sıkıntı yok sali yap o zaman, yarın erken olur.
İyi eglenceler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…