• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

ben bugün resmen koltuğa yapıştım kaldımm hiç bişi yapmadım ya havadan mıdır nedir nasıl bi ağırlık vardı üstümde gıcık oldum :işsiz: ders bile çalışamadım yanii bu arada şapşallığıma bakın ki aöf sınavları önümüzdeki haftasonuymuş ben diğer hafta sanıyodum :kızgın:yani öyleydi ama martta mesaj gelmişti erkene alındı diye ben onu unuttum tabii dün abim hatırlattı :işsiz: napalım olduğu kadar artık :işsiz:
bugünün menüsü cgdmk cgdmk
2 yumurta , 4 zeytin , 2 salam, peynir
arada kahve , yoğurt çilekle birlikte
akşam 4 köfte salatalık domates
Afiyet olsun canım, sinavda da başarılı olursun inşallah

Sorma normalde yemem mesela sucuk
Bu sabah canım çekti üçüncü arkadaş da yemeyince kalan ikimiz bölüştük olan bana oldu :KK70:
Sucuk serbest, yiyebilirsin canim. Ayçiçek yağında olmadigi sürece, yani kendi yağı iyi olur, bilirsin. Hatt bol sucuklu yumurta cok iyi olur, tok tutar

Nasıl Zor içiyorum bi bilsen. Anca 1.5 oluyordur işte. Saat 9 dan itibaren 5. Kez tualete gittim. Sıkılıverdim ya.
Evet wc sıkıntı oluyor özellikle iftardan sonra içildiği için. Ama ikiyi bul, farkedeceksin yararını ;)

Maşallah size.
Ben bugün su kabak detoksunu deneyim dedim ama yiyemedim yaa.Allah günah yazmasın ama tadı iğrenç geldi 2kasik zor yuttum. Yanına domates salatalık kesmistim onları yedim ama şimdi de acıktım. Ne yesem ne yesem geziyorum mutfakta :KK43:
1 yemek kaşığı zeytınyagıyla yapabılırsın.az bişey tuz ve sarımsaklı yoğurtla gideri var aslında:KK70:
Verano_porteno Verano_porteno dün 2 saat mutfak temızlıgı yaptım. Daha da bıtıremedım cok ınce temızlıgı başladım.

Bugunde yarımsaatlık normal yürüyüşüm var. Aksamda esımle yürüyüş planlıyoruz ama küçük kızım benı bırakırsa haber verırım onuda.
kolay gelsin gönülcüğüm.ah be kadar nankör şu temızlık:63:

bu arada albume koydum fotoyu kizlar merak eden varsa:) kendimi de incelmis gordum sevindim:))
cok yakışmış cnm.yaptıgın sporlar işe yaramış incelme var gerçi ben senın önceki halınıde begenıyordum:KK37:

Back