- Emoji Skoru
- 16.118
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #6.261
Afiyet olsun canım, sinavda da başarılı olursun inşallahben bugün resmen koltuğa yapıştım kaldımm hiç bişi yapmadım ya havadan mıdır nedir nasıl bi ağırlık vardı üstümde gıcık oldumders bile çalışamadım yanii bu arada şapşallığıma bakın ki aöf sınavları önümüzdeki haftasonuymuş ben diğer hafta sanıyodum yani öyleydi ama martta mesaj gelmişti erkene alındı diye ben onu unuttum tabii dün abim hatırlattı napalım olduğu kadar artık
bugünün menüsücgdmk
2 yumurta , 4 zeytin , 2 salam, peynir
arada kahve , yoğurt çilekle birlikte
akşam 4 köfte salatalık domates
Süper, korumaya calis o eksiyi en azindan ☺ben de ciddi ciddi bayilcam zannettim korktum ya. ama bu sabah tartida 800 gr eksi gordum
Hemen bakayımbu arada albume koydum fotoyu kizlar merak eden varsa:) kendimi de incelmis gordum sevindim:))
Aynen katılıyorum, kollar incecik. Simit falan kalmamış. HarikaHemen baktım. Çok güzel olmuş. Senin bu topikte ne işin var kızım ya. Daha ne olsun..
Gayet iyi menüSahur
Çeyrek gözleme
Domates peynir
Kızarmış Hellim peyniri
Karpuz
İftar
Yoğurt çorbası
Salata
21:30
1 avuç Antep fıstığı
Su içmeye çalışıyorum artık
cgdmk
Sorma normalde yemem mesela sucukEvet farkettim baya iyi yemissiniz uc kafadar
Maşallah tebarakallah canım :) bu arada Allah oğluna da kızına da hayırlı uzun ömürler versin :)Menüm
İftar
1.5 tabak tavuklu Kapuska
Peynir
Bir çatalın ucu karpuz
1 yemek kaşığı kuru fasulye
2800 su olur yine
500 bitki çayı
Nasıl Zor içiyorum bi bilsen. Anca 1.5 oluyordur işte. Saat 9 dan itibaren 5. Kez tualete gittim. Sıkılıverdim ya.Gayet iyi menüsuyun çok faydasını göreceksin
Sucuk serbest, yiyebilirsin canim. Ayçiçek yağında olmadigi sürece, yani kendi yağı iyi olur, bilirsin. Hatt bol sucuklu yumurta cok iyi olur, tok tutarSorma normalde yemem mesela sucuk
Bu sabah canım çekti üçüncü arkadaş da yemeyince kalan ikimiz bölüştük olan bana oldu
Sağol canımmm aminnn inşallah, Allah sana da hayırlı bi zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin insallah ❤Maşallah tebarakallah canım :) bu arada Allah oğluna da kızına da hayırlı uzun ömürler versin :)
Evet wc sıkıntı oluyor özellikle iftardan sonra içildiği için. Ama ikiyi bul, farkedeceksin yararınıNasıl Zor içiyorum bi bilsen. Anca 1.5 oluyordur işte. Saat 9 dan itibaren 5. Kez tualete gittim. Sıkılıverdim ya.
Calisicam valla ya, bu haftasonu boyunca zor olucak biraz ama bakalim:)Süper, korumaya calis o eksiyi en azindan ☺
Su an icin oyle ama ayni hizla geri de alabilirim tabi:))Ama sen dün de doğru düzgün bişe yememiştin ki. Az yemiştin Yani. O zaman 60 ın altına düşmeye az kaldı.
Ya kollar falan hep inceydi de simit ve kalca vardi iste. Onlar da azaldi baya 5 kilo verince:)Hemen baktım. Çok güzel olmuş. Senin bu topikte ne işin var kızım ya. Daha ne olsun..
Zorla da bi de menüden verelim sana bi puanCalisicam valla ya, bu haftasonu boyunca zor olucak biraz ama bakalim:)
1 yemek kaşığı zeytınyagıyla yapabılırsın.az bişey tuz ve sarımsaklı yoğurtla gideri var aslındaMaşallah size.
Ben bugün su kabak detoksunu deneyim dedim ama yiyemedim yaa.Allah günah yazmasın ama tadı iğrenç geldi 2kasik zor yuttum. Yanına domates salatalık kesmistim onları yedim ama şimdi de acıktım. Ne yesem ne yesem geziyorum mutfakta
kolay gelsin gönülcüğüm.ah be kadar nankör şu temızlıkVerano_porteno dün 2 saat mutfak temızlıgı yaptım. Daha da bıtıremedım cok ınce temızlıgı başladım.
Bugunde yarımsaatlık normal yürüyüşüm var. Aksamda esımle yürüyüş planlıyoruz ama küçük kızım benı bırakırsa haber verırım onuda.
cok yakışmış cnm.yaptıgın sporlar işe yaramış incelme var gerçi ben senın önceki halınıde begenıyordumbu arada albume koydum fotoyu kizlar merak eden varsa:) kendimi de incelmis gordum sevindim:))
Bu hafta sana da menüden +1 gelecek kuzumSAbah
Yumurtalı salatalı Karatay kahvaltısı
Akşam
Tavuklu mantarlı sote,ıspanaklı peynırlı salata,yoğurt
Su 2,5
Spor
1 saat hızlı tempo yürüyüş
cgdmk Verano_porteno
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?