- Emoji Skoru
- 16.118
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #6.161
Kusura bakma canim, hedefin olmayinca direk atlamisim seni listede. Bu hafta hedef belirlemis miydin, söyledin miBen bıldırım yapmıştım. Benı kımse görmüyor artık. :))) şaka şaka canım.
Zmnesrin 14+1(spor)+1(hedef)=16 68.8 (geriye dönüp baktim evet seni yanlış kaydetmisim canim kusura bakma)
teletubbies 18+2(spor)=20 61.1
@kolera88 20+1(spor)+2(hedef)=23 53.3
Verano_porteno 2(geçen hafta 59.1 missin canim, 2 puan geldi )+3(spor)+1(menu)=6 59.0
sueno34 5+2(spor)+1(menü)=8 65.7
pegasus07 -11+4(spor)=-7 71.9
gonulll 15 66.3
65 .6 65.7 olurum dıye düşünüyorum. Bı hfta cok verıp bı hafta az verıyorumKusura bakma canim, hedefin olmayinca direk atlamisim seni listede. Bu hafta hedef belirlemis miydin, söyledin mi
Ayy ozur dilerim ya. Benim kafa çok meşguldu çocuklarla ise gitmek zorunda zorunda kaldım. K. Valide gitti evine . Ben sabahları değil tartilmak wc gidemiom. Yarın tartilip yazsam olur mu
Haftada 1 bunlardan bırını az olarak tüketsen senı üzmez aslında ama hergun yersen üzülürsün sonra.Artık her gün akşam spor salonuna gideyim ben ya. . Hem moral motivasyon için iyi olur. Yedigm ballar kaymaklar helvalar lavaslar yapışacak yoksa bana
Zmnesrin teletubbies kızlar sizin hedefi kaydetmemisim, geri donup baktim, bulamadim. Tekrar söyler misiniz
Ooo cok ıyı. Sımdıden güle güle kullan geldıgınde.Canım bu haftalık 60,5 diyeyim bi çekilişten tartı kazandımo gelirse tartılacağım o gelmezse de hedefim öbür haftaya 60 olsun (59,9 yazmıştım ama değiştiriyorum
Hepsi dahil olur cnm, sana kafadan yarim saat gunluk temizlik, 1 saat de bebek bakimi yaziorum. Bebek daha fazla hatta tum vaktinizi alio biliorum ama bu motivasyon icin zaten tatli annelerimizi. 390 puan haftanin tum gunlerine ekliorum. Bana fazladan yaptigin sporlari soylemen yeterli. Temizlik icin de ayni sey. Atiorum cam mi sildin ayriyeten belirt suresini.Dier bebeli anneler size de boyle bisey yapabiliriz. 1 saat az derseniz baska bi sure de belirtiriz. Dakikasi 4.5 puan. Zaten gercek zamanini yazarsak sizle yarisamayizVerano_porteno 20 dk plates yaptım daha bu saat oldu yatamadım. Bırazdan sahur vaktı. En erken yatışım 4 te sabah namazını kılıp 4 buçukta yatmak olcak galıba. 8 de de mecbur uyanış. Günü nasıl gecırım bılmıyorum artık.
Bırde bugün yaptıgım ev işlerınıde belırteyım her gün sabah akşam komple tüm evı süpürürüm 20-25 dk mı alır üstünden süpürürüm bu da eklenıyormu.
Bırde banyo temızledım 25 dk sürmüştür. Bebek bakımı yemesı alt temızlıgı vs her gün tamamen ılgılendıgım sure en az 5 saattir 2 si küçük çocuklarımın.
Şimdi sen hangısını spora dağıl edıyorsun hesapla da bende hergun ona göre puanı belırtrım sana.
Ayyy inşallah canım ya resmen çok iyi zamanlamaOoo cok ıyı. Sımdıden güle güle kullan geldıgınde.
Yaaa gerçek zaman yazsaymışız cok cok ıyı olcakmıs :))))Hepsi dahil olur cnm, sana kafadan yarim saat gunluk temizlik, 1 saat de bebek bakimi yaziorum. Bebek daha fazla hatta tum vaktinizi alio biliorum ama bu motivasyon icin zaten tatli annelerimizi. 390 puan haftanin tum gunlerine ekliorum. Bana fazladan yaptigin sporlari soylemen yeterli. Temizlik icin de ayni sey. Atiorum cam mi sildin ayriyeten belirt suresini.Dier bebeli anneler size de boyle bisey yapabiliriz. 1 saat az derseniz baska bi sure de belirtiriz. Dakikasi 4.5 puan. Zaten gercek zamanini yazarsak sizle yarisamayiz
Yaaa gerçek zaman yazsaymışız cok cok ıyı olcakmıs :))))
Hele bende 2 si küçük çocuk olunca bütün puanları toplayıp 1.sırayı kımselere vermemıs olurum. Ne güzel:)))
Tamam o zaman ekstra temızlık spor vs belırtırım.
Uye Adi | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar | Toplam |
| 0 | - | - | - | - | - | - | 0 |
| 1697 | - | - | - | - | - | - | 1697 |
| 810 | - | - | - | - | - | - | 810 |
| 540 | - | - | - | - | - | - | 540 |
| - | - | - | - | - | - | - | - |
@kolera88 | 172.5 | - | - | - | - | - | - | 172.5 |
@Sevgi999 | 0 | - | - | - | - | - | - | 0 |
| 667.5 | - | - | - | - | - | - | 667.5 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?