- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
- 598
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #6.001
Ben iyi gelmedim galibaAy Allah ım misafir geldi Tatlı kahve falan yaptım
O kadar saçma bir akşam oldu kihiç zannetmiyorum atabileceğimi
Niye böyle yaptım bu hafta iyi gidiyordum iki haftadır üçüncü hafta bozdum((
İnşallah iyi geçer sinavlarin canım. Sinavlara ve yemene dikkat et, gerisi cok da önemli değil.Kızlar ya ben bugün hiç düzgün beslenemedim
Yarın tartılacağım ve inşallah diyetime geri döneceğim ama önümüzdeki hafta sonu eve gelmeyeceğim büyük ihtimalle
Tartı işini de belki dışarda tartılırım ama kıyafetlerle nasıl olacak bilmiyorum
Yarın tartılıp kendime hedef belirlerim ona göre düzenlice menümü yazarım inşallah
Ve sınavlarım çok yakın
spor işi çok aksıyor o yüzden ama en azından yirmi dakika leslie yapmaya çalışacağım
Bana dua eder misiniz ders çalışabilmem ve sınavlarımın güzel geçmesi içinAy sıcak zaten bir de hiç içimden gelmiyor
Ahahahaha yok tatlım olur muBen iyi gelmedim galiba
İnşallahİnşallah iyi geçer sinavlarin canım. Sinavlara ve yemene dikkat et, gerisi cok da önemli değil.
Sürekli tartılıyor Musun kız..Tartım bozuldu
Haklıymışsın o kadar puan ediyor muydu ya? Teşekkür ederim canım.180*4= 720 puan yapar 720 kalaorilik yememissindir heralde. Yarisini yaziorum 360 puan
Tartım bozuldu
Hoşgeldin canim. Ben ilgilenebilirim. Gece de toplu halde sana yazarim, guncellersin.Kizlar selam. Beni yarin yogun bi gun bekliyo, ancak aksama dogru girebilirim. Rica etsem birisi yarinki listeyi toparlayabilir mi? Aksama ben ilk sayfayi guncellerim:) bu arada son gunlerde baya aktiftim, kilom da bu sabah fena degildi ama bugun biraz fazla yedim ictim. Insallah yarin da tartida guzel biseyler gorurum. Opuyorum hepinizi.
Tartım bozuldu
bende hep yedek pil vardır,hatta yedek tartı bıle varSürekli tartılıyor Musun kız..pili değil di mi?
Ben de pazartesi pili bitecek diye korkuyorum
Iftara doğru anca tartılırım. Sen memlekete gelınce dıkkat edemedın galıba.Eki Görüntüle 2148460 Günaydın arkadaşlar.kılo bıldırımı yapayım sanırım kımse yapmamış daha.hadı yazın kızlar korkunun tartıya faydası yok
7 mayıs:71,1
21 mayıs:71,9
Fark:+0,8
cgdmk
Haklısın cnm ıftardan önce en doğrusu.Iftara doğru anca tartılırım. Sen memlekete gelınce dıkkat edemedın galıba.
Bildirimimi akşama yapacağımHoşgeldin canim. Ben ilgilenebilirim. Gece de toplu halde sana yazarim, guncellersin.
Arkadaşlar kolaylık olmasi acisindan etiketlemeyi unutmayalim, bu günlük kilo bildirimlerinizde beni etiketleyin.
Oruç tutanlar iftara kadar bekleyebilirler
EvetSürekli tartılıyor Musun kız..pili değil di mi?
Ben de pazartesi pili bitecek diye korkuyorum
evettam da tartı günü
Tamam canım seni etiketleyelim. Ben de şokola diye yazmıştımHoşgeldin canim. Ben ilgilenebilirim. Gece de toplu halde sana yazarim, guncellersin.
Arkadaşlar kolaylık olmasi acisindan etiketlemeyi unutmayalim, bu günlük kilo bildirimlerinizde beni etiketleyin.
Oruç tutanlar iftara kadar bekleyebilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?