- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
- 598
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #5.681
Büyük ihtimalle canım...çünkü bi kaç sene önce bi doktor bana kilo almamaya dikkat et demişti bende almıyorum zaten diye çok umursamamıştım çünkü gerçekten öyle saçma sapan beslenip 57 nin üzerine çıkmıyordum enteresan bi şekilde.Canım kilo vermemen bundan belki de. Ne kadar çok oluyor. Geçmiş olsun ya. Üzüldüm..
Amiiiiiin canım inşallaahBenim de sınavlarım için dua bekliyorum sizlerdeeen :) biraz zorlu bir dönem oluyor şu an
Hem sınavlarım güzel geçsin
Hem zayıflayım
Hem Ramazan’ı en verimli güzel şekilde geçirelim inşallah:)
Sogan kuru yaptin mi suenoBüyük ihtimalle canım...çünkü bi kaç sene önce bi doktor bana kilo almamaya dikkat et demişti bende almıyorum zaten diye çok umursamamıştım çünkü gerçekten öyle saçma sapan beslenip 57 nin üzerine çıkmıyordum enteresan bi şekilde.şimdide veremiyorum doğru düzgün şaka gibi çok sağol canımm
yok kuzum yaa cesaret edemedim açıkçasıSogan kuru yaptin mi sueno
Anladim cnm ben de kuzenimden biliorum. Ona ameliyat demisti doktor, sogan kurune bagladik ama belki baska bi sebebi vardir. Yapinca kaybolmustu onun kistleri. Eger kotu yorumlar da okuduysan yapma zaten, bide kilo vermek de ise yario sanirim. Yavas da olsa veriosun ufak ufakyok kuzum yaa cesaret edemedim açıkçasıbazılarında işe yararken bazılarını daha kötü yaptığını falan okuyunca tırtstım bi
Gecmis olsun canimVerano_porteno yarım saat yürüyüş normal hız, yarım saatte plates yaptım. Migrenim tuttu berbat haldeyim.
Yaaa ne güzeel çok sevindim kuzeninin adınaa . vallaa arada kaldım diyeyim bi yanım yap dio bi yanım tırsıyo fayda görenler çoğunlukta ama ne bilim biraz daha araştırıcam sanırım canım.Anladim cnm ben de kuzenimden biliorum. Ona ameliyat demisti doktor, sogan kurune bagladik ama belki baska bi sebebi vardir. Yapinca kaybolmustu onun kistleri. Eger kotu yorumlar da okuduysan yapma zaten, bide kilo vermek de ise yario sanirim. Yavas da olsa veriosun ufak ufak
arada yiyorum cigdem kiziyo sonraAynı kafadayız. Ama ben karbonhidrat tüketiyorum. Sen tüketmiyorsun fazla.
yaa aslinda var ya kolera spora baslasan gerisi gelicek. ben hedefi 58 koymustum ama su an o zamanki kiyafetlerim zaten ustume guzel oluyo, 3 kilo fazla olmama ragmen. spor cidden cok farkettiriyo.Bir de ben spor yapmıyorum. Vücudum şekil almadı. Zayıfladın diyenler çok da istediğim şekilde değil işte
yok canim haftaicleri popomu kaldiramiyorum:)Çok iyi bi menü
Kahvaltı pek etmiyorsun sanirim sen
ramazanda basla kolera, hadi erteleme. iftardan 2 saat sonra falan yaparsin sporunu nolcak.sokolanın tavsiyerleri de güzeldi, ben de onlara bi bakıcam. p90 falan diyordu nasıl bişeyse.. ama ramazan dolayısıyla yapamam biliyorum.
Bir de şu cezalar ne olacak? yapamayız ki, ekmeğe ceza verme ya, bazı diyetisyenler veriyor çünkü. Dengeli olması önemli çünkü diye düşünüyorum.
haydaa yeni bitmemis miydi senin sueno? bi kadin dogumla konus istersenKorktğum başıma geldi kızlar yine regl oldumkeyifsizim tadım yok pek o yüzden... Hepinize hayırlı ramazanlar olsun inşallaaah
Evet canım yaa maalesefhaydaa yeni bitmemis miydi senin sueno? bi kadin dogumla konus istersen
atilamayan yumurta falan vardir belki, adet sokturucu falan verir gecer hemen umarim. bi kere benim de 2 hafta suren bi reglim olmustu, can sikici bi durumEvet canım yaa maalesefgeçen sene gittiğim doktora gidicem tekrar heralde bakalımm
Benim de çoğu zaman 3 haftada oluyor, iyi olmuyor ciddenyani 16 nisan,4 mayıs ve bugünçok can sıkıcıı gerçektenn
Bir iyidir birGel 2 dilim de anlaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?