Hedef 15 Haziran!

Benim de sınavlarım için dua bekliyorum sizlerdeeen :) biraz zorlu bir dönem oluyor şu an
Hem sınavlarım güzel geçsin
Hem zayıflayım
Hem Ramazan’ı en verimli güzel şekilde geçirelim inşallah:)

Canım kilo vermemen bundan belki de. Ne kadar çok oluyor. Geçmiş olsun ya. Üzüldüm..
Büyük ihtimalle canım...çünkü bi kaç sene önce bi doktor bana kilo almamaya dikkat et demişti bende almıyorum zaten diye çok umursamamıştım çünkü gerçekten öyle saçma sapan beslenip 57 nin üzerine çıkmıyordum enteresan bi şekilde. şimdide veremiyorum doğru düzgün şaka gibi çok sağol canımm

Sogan kuru yaptin mi sueno

yok kuzum yaa cesaret edemedim açıkçası bazılarında işe yararken bazılarını daha kötü yaptığını falan okuyunca tırtstım bi
Anladim cnm ben de kuzenimden biliorum. Ona ameliyat demisti doktor, sogan kurune bagladik ama belki baska bi sebebi vardir. Yapinca kaybolmustu onun kistleri. Eger kotu yorumlar da okuduysan yapma zaten, bide kilo vermek de ise yario sanirim. Yavas da olsa veriosun ufak ufak

cgdmk bugun disardayim mecburen 2 ogune dondum, yanima ara ogun de almamisim
Sabah 10da : omletim, mozerella peynir
Aksam 5 bucuk gibi: 1 bardak ayran , dunku mercimek nohut 1 kase, 10 yk kiymali karnabahar
7 bucuk spor arasinda 1 muz
Toplam : 1138 kal

Yaaa ne güzeel çok sevindim kuzeninin adınaa . vallaa arada kaldım diyeyim bi yanım yap dio bi yanım tırsıyo fayda görenler çoğunlukta ama ne bilim biraz daha araştırıcam sanırım canım.

Bir de ben spor yapmıyorum. Vücudum şekil almadı. Zayıfladın diyenler çok da istediğim şekilde değil işte
yaa aslinda var ya kolera spora baslasan gerisi gelicek. ben hedefi 58 koymustum ama su an o zamanki kiyafetlerim zaten ustume guzel oluyo, 3 kilo fazla olmama ragmen. spor cidden cok farkettiriyo.

ramazanda basla kolera, hadi erteleme. iftardan 2 saat sonra falan yaparsin sporunu nolcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…