Hedef 15 Haziran!

Sahurda az ve öz yemissin

Sokolanin önerilerini yazin deneyebilirim. Spora alışkın olmadığım için ramazanda zorlayabilir, popomu kaldırıp yürüyüş yapmıyorum :)

Ayrıca ekmek demişsin;
Sahurda ya da kahvaltıda bir dilim yiyin de akşam yemeyin bari :)
Bilir kişi değilim. 3-5 diyet kitabi okuyup bir cok diyet deneyimlerim üzerine yardımcı olmaya çalışıyorum. Bilmis gibi algilamanizi istemem de kilo verme aşamasında da ekmek yeme taraftarı değilim, yenilecekse de bir dilim yiyin, ne diyeyim :)

Yok kız bilirkişi falan öyle demek istemedim. Geçen bi arkadaş gitti de diyetisyene. O her öğün vermiş ekmek galiba. Toplamda 2 dlmden fazla olana ver o zaman canım.
Sahuru çok hafif atlattım bugün, yarın da ceviz falan düşünüyorum. Onu unutmuşum. Ramazan’da verip bayramda almayalım da

Benım dıyetısyenımde vermıstı 2 şer dılım ekmek.

Alıntı yaptigim için böyle cevap verecegini dusunmustum aslinda ama senin için yazmadım, ne zamandir yazacaktim, aklıma geldi. Yoksa yanlis bisey söylediğinden degil canim :)
İki fazla yahu :)
Bir ay dayanin, yoksa sayemde çok spor yaparsınız

Korktğum başıma geldi kızlar yine regl oldum keyifsizim tadım yok pek o yüzden... Hepinize hayırlı ramazanlar olsun inşallaaah
canım diğeri ne zaman bitti kaç gün oldu

Arada en az 15 gün olmalı adetlerin bi kadın Doğuma gittin mi
Oruç için de tutuyorsan eğer inşallah hesapları oluyormuş özür adet falan diye bi fıkıh hocası ile ya da diyanet fetva hattını falan ara istersen

Son düzenleme:
geçen sene gittim canım miyom var o sebep olurmuş zatende tekrar gidicem ama sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…