- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
- 598
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #5.581
Bugün güzel başladım canım. Ekmeksiz kahvaltı yapılıyormuş, öyle yaptım valla.Günaydın kızlar
Nasıl gidiyor :)
Tamam harciyim az bisidi zaten:)Dun çoğu kişinin menüsünde kaçamak vardi. İki katı hesaplayarak kalorilerinizi harcadiniz mi?
Sokola sen de o pirinci harca cicim
Günaydın canım. Yeni bir güne kacamaksiz baslayalimGünaydın kızlar
Nasıl gidiyor :)
Bugün güzel başladım canım. Ekmeksiz kahvaltı yapılıyormuş, öyle yaptım valla.
Günaydın canım. Yeni bir güne kacamaksiz baslayalim
Ben bugün hurma-yogurt detoksu yapicam. Menüm sadece bu olacak.
hedefim 57,6 canım önümüzdeki pazartesi için@Sevgi999degisimdonusum gonulll B bilinmeyenkullanici bnnu mavi1000 vorones kızlar haftalık hedef belirleyecek misiniz? (Soylediyseniz görmedim)
Ve uyguladiginiz beslenme şeklini de söyler misiniz?
hahhaahha şöyle döner gibi bizi döndüre döndüre kesseler keşkebenim de kalca daha zor gidiyo bele gore valla
hahhaahha şöyle döner gibi bizi döndüre döndüre kesseler keşke
Tamam canım kaydediyorum. Yedigin cisslarin da kalorisini hesaplayıp iki katına denk gelecek şekilde spor yapiyorsun canim ve onu spor puanlamasina dahil etmiyorsun.Verano_porteno canım dün 1 saat normal tempo yürüyüş yaptım. Bugünde 1 saat hızlı yürüyüş, yarım saatte plates yaptım.
Benim haftaya hedefim 72.5cgdmk beslenme şeklim herşeyden az az. Ciss yemiyorum ama.
Dün öğlen site günümüz vardı öğlen yemek yemedim orda yerim diye. Çok aciktim. Ondan bir tane bundan ,bir tane derken olan yine bana oldu. Vicdan azabından akşam aç yattım.
Aaa olmadı ama şimdi benim dünkü spor gitti. Ay kalkıyım da yürüyüm ya bugün yineTamam canım kaydediyorum. Yedigin cisslarin da kalorisini hesaplayıp iki katına denk gelecek şekilde spor yapiyorsun canim ve onu spor puanlamasina dahil etmiyorsun.
Gerçekten canımdegisimdonusum güzel gidiyorsun şaka maka 3 kilo gitmiş.
pakizee sen nerdesin ya? Devam etmeyecek misin?
Bugün de bisicikler yemedin dimi :)degisimdonusum güzel gidiyorsun şaka maka 3 kilo gitmiş.
pakizee sen nerdesin ya? Devam etmeyecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?