• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Ay ben yulaflı kahvaltı yaptım çünkü yumurta bozulmuş :/ derste uyumamak için de kahve falan
İnşallah öğlen ve akşamda düzen tutacağım
Günaydın canım. Yeni bir güne kacamaksiz baslayalim :KK66:
Ben bugün hurma-yogurt detoksu yapicam. Menüm sadece bu olacak.

Açım :/ inşallah oruç çok zorlamaz ve kolayca tutarız
Kızlar Ramazan’da spor işini nasıl yapacaksınız

Kızlar merhaba uzun zamandır yoktum özür dilerim sizlerden ailevi bazı problemlerim vardı hala çözülmüş değil ama toparlanmaya çalışıyorum
Sizler nasılsınız kilolar ne alemde
Benim güncel kilom böyle şuan
Şimdiden herkese hayırlı ramazanlar dilerim

Eklentiler

• B61B838A-5AC8-4EBF-ACB1-D6BF025108C4.jpeg
    B61B838A-5AC8-4EBF-ACB1-D6BF025108C4.jpeg
    38,6 KB · Görüntüleme: 35
Verano_porteno Verano_porteno canım dün 1 saat normal tempo yürüyüş yaptım. Bugünde 1 saat hızlı yürüyüş, yarım saatte plates yaptım.
Benim haftaya hedefim 72.5 cgdmk cgdmk beslenme şeklim herşeyden az az. Ciss yemiyorum ama.
Dün öğlen site günümüz vardı öğlen yemek yemedim orda yerim diye. Çok aciktim. Ondan bir tane bundan ,bir tane derken olan yine bana oldu. Vicdan azabından akşam aç yattım.

Verano_porteno Verano_porteno canım dün 1 saat normal tempo yürüyüş yaptım. Bugünde 1 saat hızlı yürüyüş, yarım saatte plates yaptım.
Benim haftaya hedefim 72.5 cgdmk cgdmk beslenme şeklim herşeyden az az. Ciss yemiyorum ama.
Dün öğlen site günümüz vardı öğlen yemek yemedim orda yerim diye. Çok aciktim. Ondan bir tane bundan ,bir tane derken olan yine bana oldu. Vicdan azabından akşam aç yattım.
Tamam canım kaydediyorum. Yedigin cisslarin da kalorisini hesaplayıp iki katına denk gelecek şekilde spor yapiyorsun canim ve onu spor puanlamasina dahil etmiyorsun.

degisimdonusum degisimdonusum güzel gidiyorsun şaka maka 3 kilo gitmiş.
pakizee pakizee sen nerdesin ya? Devam etmeyecek misin?
Gerçekten canım
çok dikkatli olamadığım zamanlar oldu
spor aksadı işlerim yoğunlaştı misafirlerim geldi
yemekler içecekler havalarda uçuştu
ama çok şükür kilolar gitti:KK36:
inşallah ramazanda da oruçla beraber dikkatli yiyerek devamı gelecek
şu anda regl oldum,
ödem de atarsam süper olacak
:KK36:

Back