• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

kalça katiyyen gitmiyor iki ayda belim 7cm inceldi kalçam iki cm :KK12: şuan vücudum tam bir kum saati gögüs 90, bel 73 , basen 107:işsiz::işsiz:
Malesef yaglarimizin birikmeyi tercih ettigi yerler var, yag yakicaz baska yolu yok. Bel 7 cm incelirken kalcadan 2 gitmesi de cok insafsizmis ya

Malesef yaglarimizin birikmeyi tercih ettigi yerler var, yag yakicaz baska yolu yok. Bel 7 cm incelirken kalcadan 2 gitmesi de cok insafsizmis ya
ben o biriken yağlarıı var yaaaaa :sinirli: gerçekten bazı yerlerden daha çabuk gidiyor bazı yerlerde tam keçii yok ben burda iyiyim bi yere gitmem diyor :D

ben o biriken yağlarıı var yaaaaa :sinirli: gerçekten bazı yerlerden daha çabuk gidiyor bazı yerlerde tam keçii yok ben burda iyiyim bi yere gitmem diyor :KK70:
Walla ya keske ole bi sey olsa, inat edenlerin vursak kafasina gidermisin gitmezmisin:KK70:SPorla da olmuo malesef zaten hocalar da dio bolgesel zayiflama yok die. Allahim ya bu konuya dair hersey cok aci :mad:

Walla ya keske ole bi sey olsa, inat edenlerin vursak kafasina gidermisin gitmezmisin:KK70:SPorla da olmuo malesef zaten hocalar da dio bolgesel zayiflama yok die. Allahim ya bu konuya dair hersey cok aci :mad:
:D bi ara basenleri duvara vurma furyası vardı işe yaraadımı acaba ya :D

hepsini gectim gogusten bu kadar hizli gitmesin bari yaaa:KK42: diyete basladim gogus mogus kalmadi, diger yerler gidim gidim giderken gogus 92den 86ya falan indi:KK42:
hadii yaa baya gitmişş sende göğüs bende artık alayım ölçü yaa hep unutuyorum spor yaptıktan sonra aklııma geliyor hep :işsiz:

Back