Hedef 15 Haziran!

Kabak detoksundan herkes çok memnun kalmış dene bakalımm bende hep denicem denicem unutuyorum. Annemde şimdi kabak dolması yapıyor :KK70: cgdmk cgdmk canım sen bilirsin kabak dolması karataya uygundur dimii ?
Pirinç yoksa, bu hafta bulgur yemediysen ve haftaya kadar da yemeyeceksen 3-4 yemek kaşığına denk gelecek sekilde yiyebilirsin canim ;)

Arkadaşlar gecen hafta 62.9
Bu hafta 62.8
Fark 0.1
puan 1.58 den 2 puan kremsokola kremsokola
Cok iyi toparladım, cok sevincliyim :KK73:

Dün adetimin 2. Günü ve yol odemlerim olmasına rağmen detoks çok işe yaradi, çok kez yaptim ama ilk kez bu kadar etkili oldu.
Haftaya hedefim 61.0
teletubbies teletubbies seni yakalayamam haftaya yarisicam diyordum ama bu hafta yarisiyorum seninle madem haftalik hedeflerimiz aynı. Sen bi adim ondesin ama bakalım kim hedefe ulasacak
Ama benim wc sıkıntım vaaar :) bence yarışalım hem birbirimizi gaza getiririzzzz

Gobek 91-90
Gogus 97-97
Bacak 58-57
Kalça 104-102
Kol 27-29 (bölgesel hareketleri birakinca sanırım kollar sarkti :KK43:
Bel 80-78
Bir aylık ölçülerim.
Kollar için tavsiyesi olan var mı?
Dumbell calisicam ama nasıl bi program izlemeliyim?
canım ben 10 gun kadar squatgirl ile çalmıştım toparlanmıştım youtubeda onlarca videosu var bi bak :)

yok sadecee kıymaa :KK70: annem söylendi tabi biraz dağılır mağılır birazcık koyayayım bulgur dedi yok dedim sonuç ne olacak bilmiyorum tabii :KK70: ilk defa böle yapıyorum diyor bende deneme olsun işte dedim herşeyin bi ilki vardır :KK70:
Biz dolmaya kıyma koymadigimiz için aklıma gelmedi :D
olur tabi neden olmasin ama aklında bulunsun karataycilar yesil mercimekle yapiyor ;)

Gobek 91-90
Gogus 97-97
Bacak 58-57
Kalça 104-102
Kol 27-29 (bölgesel hareketleri birakinca sanırım kollar sarkti :KK43:
Bel 80-78
Bir aylık ölçülerim.
Kollar için tavsiyesi olan var mı?
Dumbell calisicam ama nasıl bi program izlemeliyim?
Dansatölye var instagramda canım güzel şeyler yüklüyor sanırım YouTube a da geçti

Kızlarrrrr
selamlar
nasılsınızzz
58,2 yim ben bugüüünnn :halay: kremsokola kremsokola
bana maşallaaah :nazar:

Geçen ptesi - 59,3
bu hafta çok dikkatli yemek yemedim ama hızlı bi hafta oldu sanırım o nedenle böyle hızlıca gitti :rapci:

puanım 18,5 :KK200:

degisimdonusum degisimdonusum beğeni yapıp gittin, kilo bildirimin, varsa haftalık hedefin ve diyet yöntemini yazar mısın

canımm kilo bildirimimi yaptım yukarda :KK200:
yoğunluktan çok sık giremiyorum artık
dikkat etmeye çalışıyorum ancak işyerinde yoğunum
eve gittiğimde de kalıcı misafirlerim var
az yemeye çalışıyorum :hamarat:
yemeyince de kızıyorlar malum :deli:
haftalık hedefim
önümüzdeki pazartesiye kadar 57,6 olmak:KK52:
olabilirim yapabilirim
gaza geldim :KK53:

Back