- 2 Nisan 2018
- 411
- 1.078
- 113
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #5.461
Tamam sana da un ve seker cezası keserim :)diyet yapmıyorum canm hamur işleeri ekmeği şekeri yememeye çalışıyorum cezam oyonde olsun
ilk cezamı bugün kesebilirsin pogaca yedim kahvaltıdaTamam sana da un ve seker cezası keserim :)
Yaz yaz bi yöntemim Yok. Zaten ben Ramazan’da gerçekten bi diyet yapmayı düşünüyorum. Ramazan sonunda ulaşmak hedefimCanım benim sana heo soyledigim, kacamak yapma, gel dayan bir ay ramazan boyunca, müthiş verirsin. Metabolizman çok iyi calisiyor, biliyorsun.
Senin diyet yöntemine un, seker yazicam, onlara kesicem cezayı.
Hadi yaakızlar bu arada pegasusu sormuştunuz. O Türkiye ye geldi, amcası vefat etmiş, ondan giremiyor. Bilginize
Aksam yemeginden sonra toplu yaz, akşam da yazarsan toplu ceza vereyimilk cezamı bugün kesebilirsin pogaca yedim kahvaltıda
Ramazan öncesi bi detoks yapmak ister misin? Ben yol ve adet siskinliklerimi dün sut detoksuyla armis bulunuyorum hem de benim bile sasirdigim eksiyleYaz yaz bi yöntemim Yok. Zaten ben Ramazan’da gerçekten bi diyet yapmayı düşünüyorum. Ramazan sonunda ulaşmak hedefim
Su çok önemli gerçekten kilo vermede.Selam kızlarr dün ne güzel bi rakam görmüştüm tartıda ilk defa o kadar çok bi eksiydi yani 65,7 yi gördüm çok sevindim. Ama bugün 66 çıktımnedir bu aradaki fark anlamadım dün çok su içemedim ondanmıdır ki acaba neysee sağlık olsun nediyiimm alıştık artık geçen hafta 66,4 bu hafta 66 puan 6 kremsokola
Yaz canım karatay yaz aklıma yatan o çünküü ama gerçi öğrenmem gereken çok şey var ama olsun artık ceza ala ala öğrenirimKızlar ben bi kahvaltı yapıp geleyim, öncesinde tekrar tartilayim :)
sueno34 cum hedefin var mi? Varsa yazayım. Diyet yöntemi olarak da Karatay mi yazayım ?
Aynen canım uzun zamandır ilk defa o kadar az su tükettim nişanlımın yeğeniyle bütün gün oyun oynamaktan resmen fırsat bulamadım ya şaka gibiydiSu çok önemli gerçekten kilo vermede.
Ben de dun bol su ve sıvı tukettim cok farketti
Cocuklar kendileriyle oynayan kişileri cok seviyorlar :) cok sevmiş seni belli kiAynen canım uzun zamandır ilk defa o kadar az su tükettim nişanlımın yeğeniyle bütün gün oyun oynamaktan resmen fırsat bulamadım ya şaka gibiydikuzumm yaa ayy nasıl seviyorum onu belli değil bide giderken tutturdu bende gelicem diyee
ayy bende onlarla oynamaya bayılıyorummCocuklar kendileriyle oynayan kişileri cok seviyorlar :) cok sevmiş seni belli ki
Allah sana da bi evlat nasip etsin
Bu aralar ozel bir diyet uygulamiyorum ama sağlıklı yemekler tercih etmeye calışyorum.normalde haftada birkac gun sporum oluyo ama bu aralar rahatsizm biraz . Hedef kilom 55 devam etmek istersem bilemem tabi . Once bir 65 i gorup düssem 65in altına cok mutlu olcam insallah o gunleri de gorurum yaa :/Artı çıkmaktan iyidir, tebrik ederim
Hedef koyacak misin? Mecbur değil, ulasirsan da +2 puan alırsın.
Ve uyguladığın diyet yönetimi var mi?
Biliyorsun kacamaklara artık ceza kesicem
Canım haftalık olarak da hedef koymaya başladık, mecbur değil ama dediğim gibi tutturursan da +2 puan cepteBu aralar ozel bir diyet uygulamiyorum ama sağlıklı yemekler tercih etmeye calışyorum.normalde haftada birkac gun sporum oluyo ama bu aralar rahatsizm biraz . Hedef kilom 55 devam etmek istersem bilemem tabi . Once bir 65 i gorup düssem 65in altına cok mutlu olcam insallah o gunleri de gorurum yaa :/
O ödem benide mahvetti . bide adetin 4.günü migren tuttu ilaç ictim adetim kesildi. Ctesi pazarda fazla yedim piknik falan derken sonuç bugün +1 kg. Kabak aldım pazardan.yarın sizin kabak detoksunu yapicam bakalım
Geçen hafta ptesi 73.1
Bugün 73.7
Fark + 0.6 kg
Not cuma 72.8 görmüştüm
Kabak detoksundan herkes çok memnun kalmış dene bakalımm bende hep denicem denicem unutuyorum. Annemde şimdi kabak dolması yapıyorO ödem benide mahvetti . bide adetin 4.günü migren tuttu ilaç ictim adetim kesildi. Ctesi pazarda fazla yedim piknik falan derken sonuç bugün +1 kg. Kabak aldım pazardan.yarın sizin kabak detoksunu yapicam bakalım
Geçen hafta ptesi 73.1
Bugün 73.7
Fark + 0.6 kg
Not cuma 72.8 görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?