Hedef 15 Haziran!

Kizlar zannediyorum cogu kisi yatmistir ama gruba biraz daha hareketlilik katacagini dusundugumuz bikac uygulamayi sizinle paylasmak istiyorum. Oncelikle, spordan daha fazla insanin + puan kazanabilmesine imkan vermek icin spor puanlarina yeni bi duzenleme getirdik. Yarindan itibaren spor puanlamasi su sekilde olacak:
1.ye 5 puan
2.ye 4 puan
3.ye 3 puan
4. ve 5.ye 2 puan
6.dan 10.ya kadar da 1 puan.

Bu sayede spor katiliminin articagini umuyorum:) Buna ek olarak daha aktif bi sekilde kilo vermemiz icin, yarindan itibaren pazartesi gunleri bir hedef belirler ve bir sonraki pazartesi o hedefe ulasirsaniz +2 puan odulunuz olucak. hedefleriniz icin cgdmk cgdmk yi etiketleyebilirsiniz. tabiki kisisel hedefiniz tamamen sizin elinizde, ama bu ek puanin amacinin kilo vermeye tesvik oldugunu unutmayin:)

Son olarak, menulerinizde cgdmk cgdmk yi etiketler ve haftayi kacamaksiz bitirirseniz +1 puan da oradan odulunuz olucak. dedigim gibi bunlar tamamen kilo vermemizi hizlandirmaya yonelik, yapmayana ceza vs. yok:) artik son 1 ayimiz, son duzlukteyiz, ha gayret hepimize:)

Kizlar zannediyorum cogu kisi yatmistir ama gruba biraz daha hareketlilik katacagini dusundugumuz bikac uygulamayi sizinle paylasmak istiyorum. Oncelikle, spordan daha fazla insanin + puan kazanabilmesine imkan vermek icin spor puanlarina yeni bi duzenleme getirdik. Yarindan itibaren spor puanlamasi su sekilde olacak:
1.ye 5 puan
2.ye 4 puan
3.ye 3 puan
4. ve 5.ye 2 puan
6.dan 10.ya kadar da 1 puan.

Bu sayede spor katiliminin articagini umuyorum:) Buna ek olarak daha aktif bi sekilde kilo vermemiz icin, yarindan itibaren pazartesi gunleri bir hedef belirler ve bir sonraki pazartesi o hedefe ulasirsaniz +2 puan odulunuz olucak. hedefleriniz icin cgdmk cgdmk yi etiketleyebilirsiniz. tabiki kisisel hedefiniz tamamen sizin elinizde, ama bu ek puanin amacinin kilo vermeye tesvik oldugunu unutmayin:)

Son olarak, menulerinizde cgdmk cgdmk yi etiketler ve haftayi kacamaksiz bitirirseniz +1 puan da oradan odulunuz olucak. dedigim gibi bunlar tamamen kilo vermemizi hizlandirmaya yonelik, yapmayana ceza vs. yok:) artik son 1 ayimiz, son duzlukteyiz, ha gayret hepimize:)
:KK9::KK9::KK9:

cgdmk cgdmk bugunku menum
Sabah: 2 kepekli etimek, 2 kasik salca, 1 kk peynir, 2 tane yagda yumurta, 8 dilim sucuk, yarim domates, yarim salatalik
Aksam: yarim levrek, bol salata (avokadolu ve peynirli)
Toplam: 1400 kalori

Kızlar maalesef wc sıkıntım devam ediyor
Tartı
Geçen hafta : 63.3
Bu hafta :62.2(cuma61,9dum:/)
Fark : 1.1 kilo
Puan: (63,3-62,2)*1000/63,3 = 17,37 sanırım bu 17 ye yuvarlanıyor
Spor durumumuzda kaçıncıyım bilmiyorum
Çok iyi gidiyorsun, bi de wc sıkıntın olmasa demek ki ucacaksin :)
Ben wc için doğadan kayısılı form çayı içiyorum, çok iyi geliyor.

Çok iyi gidiyorsun, bi de wc sıkıntın olmasa demek ki ucacaksin :)
Ben wc için doğadan kayısılı form çayı içiyorum, çok iyi geliyor.
Ben de aldım bu hafta o rahatlattı biraz canım ama kendi evime getirmemiştim iki gün kalıyorum diye
O ara yine boş geçti :D

Günaydın arkadaşlar
Haftalık hedef belirlemek isteyen varsa beni etiketlesin, haftaya ptesiye kadar koydugunuz hedefe ulasirsaniz artı puan kazanacaksınız, ulasmazsaniz cezasi yok. Beni etiketlemeyi unutmayın ki, ben takip edip ptesi sokolaya bildiricem.
menüler için de haftanin kacamaksiz menü/menulerine artı 1 puan da oradan gelecek. Kacamaklara ceza var ne yazık ki, daha once bahsettiğim gibi kalori yakma cezasi var spor şeklinde ama bu yaptiginiz spor, spor puanlamasina dahil değildir. Örneğin bir simit yediniz, simidin kalorisini hesaplayıp iki katı kalorisini harcayacak kadar spor yapacaksıniz, yapıp yapmadığınızı da soylerseniz sevinirim.
Bu yüzden düzenli menü paylasimlarina özen gosterelim ve mümkünse akşam yemeğinden sonra yazalim toplu halini, takip kolaylığı için.

Back