- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.541
Uye Adi | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar | Toplam |
B bilinmeyenkullanici | 520 | 455 | - | - | - | - | - | 975 |
| 0 | 0 | - | - | - | - | - | 0 |
| 202.5 | 0 | - | - | - | - | - | 202.5 |
| 915 | 0 | - | - | - | - | - | 915 |
| 515 | 1162,5 | - | - | - | - | - | 1677,5 |
| - | 1260 | - | - | - | - | - | 1260 |
@kolera88 | 0 | 0 | - | - | - | - | - | 0 |
| 810 | 570 | - | - | - | - | - | 1380 |
| 0 | 0 | 390 | - | - | - | - | 390 |
| 203 | 1420 | - | - | - | - | - | 1623 |
| 795 | 550 | - | - | - | - | - | 1345 |
Maşallh nasıl yapıyorsun bu kadar sporu. Ben de kalkıcam ama hiç yapasım Yok. Oğlan uyusaydı bi o da uyumadıBugünün menüsü :cgdmk
Sabah evde kahvaltı yapma fırsatım olmadığından dışarda beyaz peynirli yağsız kepekli tost yedim ( uzun zaman sonra ekmek yiyince bi tuhaf hissettim kendimi)
Akşam bi kase tavuk suyu çorba , enginar
Dünkü sporumuda yazmamışım 2 saat normal tempo yürüyüş, 30 dk callen (pegasus07 senin yolladığını yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım ) , 6 dk plank, calleni çok faydalı yapamadığımı düşündüğümden 45 dk da orta aerobic
Bugünde yaklaşık 3 saatlik normal tempo yürüyüşüm var daha spor yaparmıyım bilemedim annem tvden bi alet almış kızlar bu arada sürpriz yapmış, bana sorsa aldırmazdım büyük ihtimallesmart wonder core die biliosunuzdur belki . bakalım belki onu denerim bugün ama çokta emin değilim
Boş zamanım çok kuzum ondan sebepMaşallh nasıl yapıyorsun bu kadar sporu. Ben de kalkıcam ama hiç yapasım Yok. Oğlan uyusaydı bi o da uyumadı
hmmm tamam o zaman canım sağlıkk olsunnsueno34 ptsi yagmurluydu pek yuruyemedik, olan da onemli deil. Saol tatlim
Bugun de fazla olmaz yoldayiz , ama sonra ortalama 1000 olurr. Rakibelerimmm haberiniz olaaahmmm tamam o zaman canım sağlıkk olsunn
Vallaa bende bi özenme durumu var ama puandan değil yaptığın geziden dolayıııBugun de fazla olmaz yoldayiz , ama sonra ortalama 1000 olurr. Rakibelerimmm haberiniz olaaa
Menun cok guzel ama dunde cok azdi, iki gun ustuste az almasaydin. Sabah disardaymissin yoksa yumurta dicektim. Aksama az bi et tarzi proteinli bisey fena olmazmis.Bugünün menüsü :cgdmk
Sabah evde kahvaltı yapma fırsatım olmadığından dışarda beyaz peynirli yağsız kepekli tost yedim ( uzun zaman sonra ekmek yiyince bi tuhaf hissettim kendimi)
Akşam bi kase tavuk suyu çorba , enginar
Dünkü sporumuda yazmamışım 2 saat normal tempo yürüyüş, 30 dk callen (pegasus07 senin yolladığını yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım ) , 6 dk plank, calleni çok faydalı yapamadığımı düşündüğümden 45 dk da orta aerobic
Bugünde yaklaşık 3 saatlik normal tempo yürüyüşüm var daha spor yaparmıyım bilemedim annem tvden bi alet almış kızlar bu arada sürpriz yapmış, bana sorsa aldırmazdım büyük ihtimallesmart wonder core die biliosunuzdur belki . bakalım belki onu denerim bugün ama çokta emin değilim
Ben suan totem yapiorum new yorka sueno da gelsin die, sen merak etme bi gun yolun dusecekVallaa bende bi özenme durumu var ama puandan değil yaptığın geziden dolayıııboool boll tadını çıkar benim yerimede canım çook çook keyifli geçsinnn
Aynen canım dışardaydık tüm gün annemle işlerimiz vardı onları hallettik sonra tiyatroya gittik çok yorulduk o yüzden ayrıca bişi hazırlayamadım çok açtım bide bekleyemedim hazırda olanları yedimMenun cok guzel ama dunde cok azdi, iki gun ustuste az almasaydin. Sabah disardaymissin yoksa yumurta dicektim. Aksama az bi et tarzi proteinli bisey fena olmazmis.
İki sene önce öyle bi durum vardı bizimde nişanlımla amerikada yaşamak gibi. ama açıkçası ben cesaret edemedim gezmeye okey ama o kadar uzağa ne bilim bırakamadım ailemi falan daha genç olsaydım belki olurdu da. gezmek için inşallaah yolum düşer ama benim önceliğimmm ispanyaaaBen suan totem yapiorum new yorka sueno da gelsin die, sen merak etme bi gun yolun dusecekBenim de 1 sene once aklimin ucundan gecmezdi hayat iste
Insallah gidersiniz , balayinda cak bi barselonaİki sene önce öyle bi durum vardı bizimde nişanlımla amerikada yaşamak gibi. ama açıkçası ben cesaret edemedim gezmeye okey ama o kadar uzağa ne bilim bırakamadım ailemi falan daha genç olsaydım belki olurdu da. gezmek için inşallaah yolum düşer ama benim önceliğimmm ispanyaaaama new york u görmeden de ölürsem gözüm açık giderim o ayrı
ayy ağzından baal damlıyorr baaalInsallah gidersiniz , balayinda cak bi barselona
ne biliyim klasik yerler var iste monument falan vardi, lincoln aniti, white house vs. bi de georgetown'da bi cupcake'ci vardi cok meshur, onu deneyin:))Gideriz sokolacim varsa baska tavsiyelerin alalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?