- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.521
Bu ayran detoksu deil mi ama onda tum gun yiosun bu ayranli seydenmerhaba kızlar üc gündür bilgisayar başına yeni oturdum mesajlarınızın bir kısmını okuyamadım kusura bakmayın artıkgenel olarak grupta bi gevşeme var sanırım ilk haftalardaki gibi spor yapan dikkat eden yok bende öyleyim alışkanlıklar kolay terkedilmiyor neyse kızlar şey dicem instagramda 60kg veren bi kızın 3 günlük detoksu var bugun ona başladım 2kg verdiriyomuuş sabah 1yumurta birdilim peynir sınırsız yeşillik domates salata çay ögle ve akşam ise 4 yemek kaşıgı bulgur nohut yeşil mercimek haşlanıcak , 2 salatalıık rendelenicek, dereotu maydanoz biraz kılıydıktan sonra 300gr kadar yogurda bunlar karıştırılıp yenecekk
Haklısın cnm .hanı bıraz daha hızlansın isterdim ama olmadı.neyse kaldığım yerden devam.2 gündür spor yapamıyorum yanı koşuşturuyorum ama ekstra bır zaman ayırıp yaptıgım bişey Yok.pazartesiye kadar 69 ü görmek hedefim artık cok sıkıldım şu 70 lerdenZaten guzel kilo veriodun pegasuscum, sende bole tikir tikir calisan metabolizma oldukca oooo
Teşekkür ederim cnm benimpegasus07 gecmis olsun canim
Ben de diyordum Pegasus nerelerde.. geçmiş olsun canım. O koşturmaca da gider zaten merak etme.. 69 bilmiyorum olur mu ama 70,.. bişe olur kesin.Teşekkür ederim cnm benim
Sağol cnm ya.akşam geleyim diyorum sonra koltukta sızıyorumBen de diyordum Pegasus nerelerde.. geçmiş olsun canım. O koşturmaca da gider zaten merak etme.. 69 bilmiyorum olur mu ama 70,.. bişe olur kesin.
Dünden berı yoldamısınız.Edremit'e varmak uzereyiz
Afiyet olsun canım guzel bir menü
Hergun yürüyüşüm var bugün harıc buraya yazmayı unutuyorum. Daha pilatesime baslayamadım.Sporu azalttin sanki yada ben goremedim aralarda
Buraya ikinci gelisimizdi cok sevdik tadi damagimizda kalmisti. Gezinin nispeten eglenceli kismi bitti simdi new yorktan ayrilioruz ,washingtonda da muzeler bedavaymis baskent die bakalim 5 gun de orda takilip donucez. Donunce kacak macak calissam mi diorum dolar ucmus ucmus
Aman dikkat et cnm o 54 u koru kurtul su 55 denVerano_porteno canım dediğin gibi bu sabah 54 geldim pek bişe yemememe rağmen. Ama dikkat etmeye çalışıyorum yine.. Pazartesi n olur bilmiyorum da şişkinlik var baya. Vücut yavaş yavaş kendine geliyor
ay evet cnm sen deyince baktım youtube da baya video ceken varmış :) ilk gün çokk iiyiidi tartıldım -400 gramBu ayran detoksu deil mi ama onda tum gun yiosun bu ayranli seyden
Çok geçmiş olsunn kuzummSlm kızlar.2 gündür k.v hastanede o yüzden pek gelemiyorum.hastane ev okul cocuklar derken kafamı kaşıyamoyorum yani.zaman bulursam gelırım yıne.bu arada bu gün İsveç 6. Gün ve sanırım bu günden sonra devam edemeyecegım cok zorlandım.o kadar fazla bır kılo kaybımda yok zaten,kendıme ezıyet ettım .karatay canmış bunu bır kez daha anladım.neyse hadı kocaman öptüm sizi
national museum of natural history'e gidin gitmediyseniz, harika:)Buraya ikinci gelisimizdi cok sevdik tadi damagimizda kalmisti. Gezinin nispeten eglenceli kismi bitti simdi new yorktan ayrilioruz ,washingtonda da muzeler bedavaymis baskent die bakalim 5 gun de orda takilip donucez. Donunce kacak macak calissam mi diorum dolar ucmus ucmus
Gideriz sokolacim belesse tabi 20 dolar fln bizi bozuonational museum of natural history'e gidin gitmediyseniz, harika:)
hatirlamiom ama bedavaydi sanirim. degilse bile gidin yaaa fosiller falan var en buyuk muzelerden. bu "muzede bir gece" filminin falan cekildigi yerGideriz sokolacim belesse tabi 20 dolar fln bizi bozuo
Evet ben de hic denemedim ama duraksamada fln cok yapilio duymustum daha once. Ne guzel yarim kilo gitmisay evet cnm sen deyince baktım youtube da baya video ceken varmış :) ilk gün çokk iiyiidi tartıldım -400 gram
sueno34 canım 1 saat hızlı yürüyüş 390 puan
Gideriz sokolacim varsa baska tavsiyelerin alalim :)hatirlamiom ama bedavaydi sanirim. degilse bile gidin yaaa fosiller falan var en buyuk muzelerden. bu "muzede bir gece" filminin falan cekildigi yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?