- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.481
İyi gezmissiniz yine az zamandacgdmk çiğdemcim, bayıldım ya o kadar istiyordum ki..
Urfa’dan sonra Viranşehir de kaldık. Ordan Mardin’e geçtik, merkezi anca gezdik.. evlere bayıldım.. gümüş işini Mardin’de hallettim. Antep’ten bakır aldım çok Harika bişe. Urfadan baharatlar aldım. Midyata geçemedik ben Diyarbakır’dan ayarladım raporu ondan erken gitmek zorunda kaldık.
Diyarbakır’da surlar, köprüler falan orayı da çok sevdim. Ama 2 şehir gezip her tarafını gezmek isterdim. O daha güzel olurdu
Urfa Antep diye devam ettik ama durmadık. Sadece urfada yemek yedik.. zaten ben hep uyudum. Oraları hatırlamıyorumİyi gezmissiniz yine az zamanda
Güney Doğunun otantik izlerini taşıyan en güzel şehir Urfa, ardından Mardin. Oralari da gezmissiniz zaten. Raporla uğraşmanız iyi olmamis tabi ama bu sayede Diyarbakır'ı da görmüşsünuz :)
Dönüş yolunuz nereden oldu Diyarbakır'dan sonra?
Acaba bu az yememde sıkıntı olabilir mi yani ne bilim bünye bunu kıtlık bilinci olarak algılayıp kiloları tutuyor olmasınnBence olur. Sen bişe yemiyorsun ki.. ya metabolizma da bişe var. Ya da bir anda verirsin..
sueno sen bu aralar pek az yiyosun tatlim yeni taktikler mi deniyosun:))Bugünün menüsüücgdmk
sabah 2 yumurtalı yeşillikli omlet biraz lor 2 dilim salam
Arada kahve, bitki çayı, 3 hurma
Akşam ton balıklı salataa
Yok be canım bişi denemekten değil mideyi küçülttüm iyice heralde yetiyor bana bu kadarsueno sen bu aralar pek az yiyosun tatlim yeni taktikler mi deniyosun:))
Yoga incelmeye etkili mi? Esneme gibi geliyor. Ben de şu var ne kadar verirsem vereyim göbeğim hep olacak ben yıllardır kurtulamadım üstüne bir de sezeryan oldum. Arzu ettiğim o göbek hiç olmayacak galibaDunku yoga dersinde bizim hoca kafamizin ustunde durdurttu bizi. normalde derste yapmioz oyle fantastik seyler, ben kendim calisiyorum. ben durabilince kadinin pek hosuna gitti "aaa bravo cok iyi falan" dedi gaza geldim:)) gunde 3 posta yoga yapasim var simdi:)
Umuyorum gelsin puanlarr kaç haftadır düzgün kilo veremedim veremiyorumPtsi gelsin puanlar
Her yeni günün bize hangi kapıları açacağını bilemeyiz . Benim de ruhsal durumum çok iyi sayılmaz eşimin işi dolayısıyla düzceye taşınmak zorunda kaldık gitmeyelim diyemiyorum ama Ankara'ya da gelin geldim tüm düzenimi kurdum işimi de buldum bir anda herşeyi bırakıp gitmek bana çok zor geliyor ama umutluyum belki böylesi daha iyi olacak ama işin içindeyken şu an o iyiyi göremiyorum umarım iyi olur demekten başka birşey gelmiyor elimdenKızlar cidden yaşanılan her an yeni güzelliklere gebe bunu anladım bugün çok farklı bir gündü benim için çok iyiyim çok teşekkür ederim gerçekten.
Bugün kilo olarak çok fazla çıktım yolculukta dolayı sanırım bilmiyorum ama hallederim pazartesiye dek inşallah
Göbek için önce kondisyon sonra da karın kaslarını çalıştıracak hareketler lazım bende kiloyu seviyorum ama göbeği hiç sevmiyorum ayva göbeğine bile tahammülüm yokYoga incelmeye etkili mi? Esneme gibi geliyor. Ben de şu var ne kadar verirsem vereyim göbeğim hep olacak ben yıllardır kurtulamadım üstüne bir de sezeryan oldum. Arzu ettiğim o göbek hiç olmayacak galiba
Bu arada bende
Sabah
1 yumurtayla peynirli omlet
Zeytin domates salatalık
Çeyrek simit (bu olmasa iyiydi ama gurbet ellerde canım çekti)
Biraz da armut
Öğlen salata elma
Akşam
2 ızgara tavuk 1 köfte salata ayran
Menü çok güzel buna spor da lazım
Sütlü nescafe
Ah ahhh benım 3 sezeryan bıde. Benım hıc dümdüz olmaz artık.Yoga incelmeye etkili mi? Esneme gibi geliyor. Ben de şu var ne kadar verirsem vereyim göbeğim hep olacak ben yıllardır kurtulamadım üstüne bir de sezeryan oldum. Arzu ettiğim o göbek hiç olmayacak galiba
Sen yakalayamadan arayı açmam lazım. Su mısafırler olmasaydı ara açılırdı baya ama gectıgımız hafta ben çok yavaş ilerledım. Bugünde regl oldum. Kısmet bakalım. Verelımde kıloları gerısı onemlı degıl.Sen uzak bi hedefsin suan icin ama ilk hedefimgonulll @degisimdonusum u yakalamak , gonule 9 puan mesefadeymisim. Ensenizdeyim kizlar haberiniz olsun @cgdmk bence sen de pegasusu yakalardin ama iste araya tatil girdi
ben de abaniyim bari ama gene acikiom ben yaYok be canım bişi denemekten değil mideyi küçülttüm iyice heralde yetiyor bana bu kadarkahveye bitki çayına abanınca heralde ondan bişi yeme ihtiyacı gelmiyor gerçi dün gece biraz acıktım ama idare edebildim
bence etkili ya, spor olsun camurdan olsun. bu ara benim en duzenli yaptigim spor yoga, e inceliyorum da, demek ki etkili:)) ust vucuduma cok guzel etki etti bi de, omuzlarim cok zayifti onlari guclendirdi. bi de su var ama, her yoga ayni degil. trdeki arkadaslarim benden ozenip yogaya basladi, "oturuyoz biz butun ders yaa" diyolardi en son. benim yaptigim vinyasa ve power yoga. dusunursen youtube'da bissuru video var koleracim. hic de oyle esneme degil yalniz:))Yoga incelmeye etkili mi? Esneme gibi geliyor. Ben de şu var ne kadar verirsem vereyim göbeğim hep olacak ben yıllardır kurtulamadım üstüne bir de sezeryan oldum. Arzu ettiğim o göbek hiç olmayacak galiba
yaaa odtu adini duydukca duygulaniyorum ben amaEki Görüntüle 2142246 Bugünki menüme ek şekersiz sade nescafe ve sabah kahvaltısında salata var
Verano_porteno
5 saat yürüyüş
Bunun 10 dksı koşu 60 puan
10 dk sı ip atlayarak koşu 100puan
Yani 280 dk yürüyüş 1260 puan
Toplam 1420 puan
Tüm gün dağa gittik odtü ormanının çok güzel yürüyüş alanları varmış bayıldım
Ben geçen hafta sporda kaçıncı oldum baya yürüyüşlerim vardı göremedim kaçırdım mı
Ben de ankqeadayım canım ve başka bir ilde çalışmak yaşamak için çok şeyimi verirdim. Küçük şehir her zaman çok daha iyidir herkesi tanır kaynaşırsın güvende hissedersinUmuyorum gelsin puanlarr kaç haftadır düzgün kilo veremedim veremiyorum
Ben de Her yeni günün bize hangi kapıları açacağını bilemeyiz . Benim de ruhsal durumum çok iyi sayılmaz eşimin işi dolayısıyla düzceye taşınmak zorunda kaldık gitmeyelim diyemiyorum ama Ankara'ya da gelin geldim tüm düzenimi kurdum işimi de buldum bir anda herşeyi bırakıp gitmek bana çok zor geliyor ama umutluyum belki böylesi daha iyi olacak ama işin içindeyken şu an o iyiyi göremiyorum umarım iyi olur demekten başka birşey gelmiyor elimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?