- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.441
Cok iyi vermişsin
Bundan sonra direk hedefe kitlenip devam etcem canım. Bu fırsatı kaçıramam :)Cok iyi vermişsin
Harikasin kolera
Teşekkürler canım. Hasta olmam etkiledi ama bırakmak istemiyorum ya. İnşallah böyle devam edip bitiririmHarikasin kolera
yahuu noldu sana bölee yaa ciddi bi durum yok dimii canımm
Noldu ask mesk mevzusu mu
Evet normalde ben de tam 1 kg su topluyorum :))Regl zamani bende 1 kilo oynuo belki 1 kilo gitmistir :)
İyiyim bugün canım. 2 gün çektirdi, son gün berbat oldu ama değdi. Herkese tavsiye ederim Harika yerler vardı.Dünkü menüme yorumlarınız için sağolun kızlaar ama biraz az olmuş galibaa gece biraz acıktım çünküo yüzden bende kendimii kitaba verdim @kolera88 geçmiş olsun kuzumm daha iyimisinn ağır geldi heralde oraların yemeklerii çabucak toparlarsın evinde inşallaah canımm
İnşallaah kısmet olur bize de canımm bide karadenizi gezmek çok istiyorummİyiyim bugün canım. 2 gün çektirdi, son gün berbat oldu ama değdi. Herkese tavsiye ederim Harika yerler vardı.
Sırada o var ama seneye olur o artık. Yaz tatili geliyor çünkü. Ona da bütçe lazım.İnşallaah kısmet olur bize de canımm bide karadenizi gezmek çok istiyorumm
Canım hiçbirşey için kendini çok yıpratma evet üzül ama sonra bitsin gitsin olan sana oluyor yeni yollar yeni Işık'lar belki de olması gerekeni yaşıyorsun daha güzel kapılar açılacaktır.Merhaba kızlar van dan döndüm saçlarımı kısack kestirdim depresyondayım resmen pek uğrayamazsam kusuruma bakmayın lütfen
Gece kitap okuması iyidir :) bazen koşturmacadan başımı yastığa koyar koymaz uyuyorum bazen de açıyorum okuma ışığımı oku okuyabildiğin kadar . Ama çok aç yatmak iyi değil , bir iki tane zeytin yesen rahat uyursunDünkü menüme yorumlarınız için sağolun kızlaar ama biraz az olmuş galibaa gece biraz acıktım çünküo yüzden bende kendimii kitaba verdim @kolera88 geçmiş olsun kuzumm daha iyimisinn ağır geldi heralde oraların yemeklerii çabucak toparlarsın evinde inşallaah canımm
Var mı tatil planlarıSırada o var ama seneye olur o artık. Yaz tatili geliyor çünkü. Ona da bütçe lazım.
Evet canim kalici , buraya 2 seneligine okul icin geldik bu kis bitio donuoruz. Ben ucretsiz izindeyim isime geri donucem ankaradaVerano_porteno sen seneye Ankara’ya mı geliyorsun kalıcı yanlış mı anladım. Uykuluydum tam hatırlamıyorum.
Yalniz bugun cok dikkatli ol, en son gezimizden gelince ben de cok guzel verrmistim ama o gece yedim eve gelince sabah geri hoop 2 kilo. Bu gezmelerde neden bilmiorum guzel kilo verilio , yesen de veriosun. Tum gun disarda cok dolasioruz fln tahminden fazla enerji yakioruz galiba. Darisi bana olsun insallah, cok da heveslenmek istemiorum gerci. Tebrikler walla hedefe hicbisey kalmamis ozendim
Ptsi gelsin puanlarEvet normalde ben de tam 1 kg su topluyorum :))
Evet aşk mevzusu fena reddedildimtartı da bugün çok fazla gösterdi niyeyse anlamadım..
SporuM 80 dakika hızlı yürüyüş 520 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?