- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.421
Supersin beybicgdmk menümmm
sabah peynirli omleet lor zeytin cevizz 6-7 çilek
arada filtre kahve, bitki çayları, 2 hurma
akşam bi tabak semiz otu yemeği yoğurt salatalık
sporumda 30 dk lesliee , 30 dk jillian, 5 dk plank
Noldu ask mesk mevzusu muMerhaba kızlar van dan döndüm saçlarımı kısack kestirdim depresyondayım resmen pek uğrayamazsam kusuruma bakmayın lütfen
Geçmişmiyiz bende senden duydumAn itibariyle 3. lüge dusmusum
pegasus07 @bilinmeyenkullanici
Kızlar nettiniz, gecmissiniz beni
Haftaya da ben ekside olamam, arayı açacaksınız
Afiyet olsun cnm.ne güzel beslenmişsin bu güncgdmk menümmm
sabah peynirli omleet lor zeytin cevizz 6-7 çilek
arada filtre kahve, bitki çayları, 2 hurma
akşam bi tabak semiz otu yemeği yoğurt salatalık
sporumda 30 dk lesliee , 30 dk jillian, 5 dk plank
Burda degisik bisey olsun zaten bi sahip cikan oluo mutlakabenim haftasonu yoga dersi veren birahaneden daha cilginmis oralar
Senin dönmene baya var mı canımBurda degisik bisey olsun zaten bi sahip cikan oluo mutlaka
aynen ya bayiliyorum:)) amerika sagolsun bagisiklik kazandim bi cok seye, pek biseye sasirmam heralde artik hayatimdaBurda degisik bisey olsun zaten bi sahip cikan oluo mutlaka
Teşekkürler pegasusum. Az kaldı yolumuz, Allah’ın izniyle eve sağ Salim varırız. Çok uzakmış ya. Son durak Diyarbakır’dı. Surlara bayıldım. Müthiş bi kahvaltı yeri vardı, ama ben rahatsızlığımdan dolayı sadece muz, birkaç salatalık yiyebildim. Neyse vardır Bunda da bi hayırİyi geceler kızlar.bol koşuşturmalı bır gun.daha yeni oturdum dıyebılırım.kılo verenlerı tebrık ederım,veremeyenler az yiyin verırısınız
Yediklerimi yazayımmı @cgdmk cnm.isvec 4. Gün uygulandı,ıstersen ayrıntılı yazarım.
@kolera88 cnm gecmişolsun.kendi arabanız sa aman dıkkatlı sürün@sueno34 cnm 2,5 saat sallana sallana alışveriş,1 saat hızlı tempo yürüyüş.yanlız bütün gün ayaktaydım.
Hadi ya burada olsa çok garip olur, öyle bi kültür yok çünkü. Yogadan sonra birahane..aynen ya bayiliyorum:)) amerika sagolsun bagisiklik kazandim bi cok seye, pek biseye sasirmam heralde artik hayatimda
Geçmişmiyiz bende senden duydum
hatta yoga yapilan yer bira yapim yeri. yanda tanklar falan var onlarin arasinda yogani yapiyosun, dersten sonra da birani hupletiyosun:))Hadi ya burada olsa çok garip olur, öyle bi kültür yok çünkü. Yogadan sonra birahane..
Esimin okul yilbasina bitio az bisey kaldi. Sonra ankara, is hayati yeniden. Guzel bi nefes alma oldu bize de.Senin dönmene baya var mı canım
Sabahladigimiz gece aciktik bi mekandayiz saat 4 fln, siyahi kadinlar kavga etmeye basladi. Insanlar tezahurat fln yapmaya basladi, kimse de ayirmio kozlarini paylassinlar die, ringe dondu ortalik nasil bi manzara anlatamamaynen ya bayiliyorum:)) amerika sagolsun bagisiklik kazandim bi cok seye, pek biseye sasirmam heralde artik hayatimda
acayip karisik ya olmaz mi, her yerden insan var:)) gecen aksam hatta balkan muzikleri yapan bi grubu dinlemeye gittik, ortam ulkeler karmasi adeta. sirp, bulgar, yunan, turk, arap, kibrisli bile vardi:))Sabahladigimiz gece aciktik bi mekandayiz saat 4 fln, siyahi kadinlar kavga etmeye basladi. Insanlar tezahurat fln yapmaya basladi, kimse de ayirmio kozlarini paylassinlar die, ringe dondu ortalik nasil bi manzara anlatamam. Aynen ben de burda hicbiseye sasirmiorum artik keza hercesit insan var herkes kendini bi sekilde ifade edio. Zaten tekduze olmasina imkan yok ben bu kadar oldugunu bilmiodum cok fazla yabanci varmis bildigin dunya karmasi. Sizin oralar o kadar karisik mi bilmiorum ama burda bazen ingilizce bile duymuosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?