- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.221
Hayvanata gitmedik canım Urfa’ya gelecez diye. Ama Urfa Harika ya. Buralar çok karışık ama çok çeşit insan var.Bakırcılar carsisini ben de çok seviyorum, zeugma da güzel. Çingene kızını gördün müzede :)
Hayvanat bahçesi de cok güzel ve büyük, yanılmıyorsam Avrupa'da 4.
Yarın da Urfa'ya mi?
Nasil gidiyor :)Iyı akşamlar kızlar
Yedıklerım
Sabah şade kahve
Öğle 1 kase yoğurt
Akşam 200 gr et,salata
Spor u akşam toplu yazacağım
Su şimdiye kadar 2,2
Urfa'da da sira gecesine katilabilirdiniz.Evet canım ama Urfa’ya geçtik. Otel bulamadık kalacak çünkü Emine Erdoğan gelmiş. Bütün oteller dolu. Bi sıra gecesi düşünüyorduk. Şu anda Viranşehirde kalıcaz yarın Mardin Midyat.
Ayy canım çok merak ediyordum buraları o kadar mutluyum ki
Hayvanata gitmedik canım Urfa’ya gelecez diye. Ama Urfa Harika ya. Buralar çok karışık ama çok çeşit insan var.
Bu gun cok acıktım akşama kadar.ögle salamı yemedım sevmedıgımden sadece yoğurt la akşama kadar karnım sırtıma yapıştı açlıktanNasil gidiyor :)
Bu gun cok acıktım akşama kadar.ögle salamı yemedım sevmedıgımden sadece yoğurt la akşama kadar karnım sırtıma yapıştı açlıktanumarım değer.
Ben 3. Günle 4. Günü degıstırecegım yanlız.yarın pikniğe gıdecegız mıllet et yerken ben yumurta yıyemem
Canim o liste guzel cevrilmemis. Salam dedigi aslinda ham die bisey bildigin et tarzi bizdeki salamlardan farkli. Onun yerine herhangi bi et yesen olur bence 200 gr. Bide 7.gun sanirim bi aksam hicbisey yenmio orda da aslinda ne istersen ye yazio, listede olmayanlardan bile yiebilirsin dio. Ayrica bozunca devam etmeyin bi anlami kalmaz, 2 yil icinde de bi daha kesinlikle yapmayin dio.Bu gun cok acıktım akşama kadar.ögle salamı yemedım sevmedıgımden sadece yoğurt la akşama kadar karnım sırtıma yapıştı açlıktanumarım değer.
Ben 3. Günle 4. Günü degıstırecegım yanlız.yarın pikniğe gıdecegız mıllet et yerken ben yumurta yıyemem
Biz de gezideyiz suan da metroda yaziorum yol git git bitmio :)Evet cok yuruoruz ondan da surekli acikiorum, hava da sicak daha da aciktirio. Canim herseyi cekio da hakim olmaya calisiorum.Geziye cikmistiniz değil mi?
Bu yediklerini eritecek kadar yuruyordunuz da zaten ??
Ben orjinalini buldum İngilizce, biraz farklı evet ama 7. Aksam istediğini değil de yine et vardı diye hatırlıyorum, öğlen ise sadece su yazıyor.Canim o liste guzel cevrilmemis. Salam dedigi aslinda ham die bisey bildigin et tarzi bizdeki salamlardan farkli. Onun yerine herhangi bi et yesen olur bence 200 gr. Bide 7.gun sanirim bi aksam hicbisey yenmio orda da aslinda ne istersen ye yazio, listede olmayanlardan bile yiebilirsin dio. Ayrica bozunca devam etmeyin bi anlami kalmaz, 2 yil icinde de bi daha kesinlikle yapmayin dio.
Aa ciddenmi.ben ögle boşuna aç kalmışım yaCanim o liste guzel cevrilmemis. Salam dedigi aslinda ham die bisey bildigin et tarzi bizdeki salamlardan farkli. Onun yerine herhangi bi et yesen olur bence 200 gr. Bide 7.gun sanirim bi aksam hicbisey yenmio orda da aslinda ne istersen ye yazio, listede olmayanlardan bile yiebilirsin dio. Ayrica bozunca devam etmeyin bi anlami kalmaz, 2 yil icinde de bi daha kesinlikle yapmayin dio.
Yanı ögle neysede ben akşam yemeklerıne dayanamıyorum maalesef.kahvaltı ve öğleyi az cok idare edıyorum ama akşam gözüm dönüyorBen orjinalini buldum İngilizce, biraz farklı evet ama 7. Aksam istediğini değil de yine et vardı diye hatırlıyorum, öğlen ise sadece su yazıyor.
Keyfini çıkar cnm.bu ara tatıller gerçekten çok ıyı gelıuor insana.kafanı boşaltma sansın oluyor.keşke bende kaçabılsem bı yerlereBiz de gezideyiz suan da metroda yaziorum yol git git bitmio :)Evet cok yuruoruz ondan da surekli acikiorum, hava da sicak daha da aciktirio. Canim herseyi cekio da hakim olmaya calisiorum.
Hizli tempo yani ama nefes nefese de kalmiyorum simdi:)) ben hizli kosmazsam da nefes nefese kalmiorum ama. Amaan yaz birini:)Tamamdır canım notumu aldım akşam eklicemyürüyüş nefes nefese olan tempoda mı yoksa normal tempoda mı canım ?
Yok canim haftaicleri kahvalti etmiorum:)Evet çok kotu değil ama pirinç goze batiyor illa ki. Kızartma isin icine girince hooop kalori artıyor tabi
Kahvaltı etmedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?