Hedef 15 Haziran!

Bakırcılar carsisini ben de çok seviyorum, zeugma da güzel. Çingene kızını gördün müzede :)
Hayvanat bahçesi de cok güzel ve büyük, yanılmıyorsam Avrupa'da 4.
Yarın da Urfa'ya mi?
Hayvanata gitmedik canım Urfa’ya gelecez diye. Ama Urfa Harika ya. Buralar çok karışık ama çok çeşit insan var.

İyi akşamlar bugün yaylaya gittik yorgunluktsn bittim .
Menumu yazıp kacayim izninizle Verano_porteno
Sabah dışarda kahvaltidaydim. 1omlet, küçük kare dilim gözleme peynir,domates, 1ck bal,1ck reçel,yarım dilim ekmek
Öğle yok 1cubuk bitter,bir avuç çekirdek
Aksam 3 parca tavuk ızgara,1dilim ekmek,ayran,3 kaşık kurufasulye
Spor, sueno34
Yarim saat normal tempoda dağ yürüyüş
Yarım saat plates

Urfa'da da sira gecesine katilabilirdiniz.
Balıklı gole gitmissinizdir, ben çok beğeniyorum. Viranşehir'den sonra Mardin'e bağlı Derik ilçesi var, orada 3-4 yil kaldim :)
Vaktiniz olursa Mardin'e 30 km uzaklıkta Dara köyü var, orada yer alti zindanları, su sarnici falan var. Midyat'a ters düşüyor, Nusaybin yolunda.

sueno34 cnm dun icin bana 5 saat salina salina yazarmisin 1050 puancik
cgdmk dun sabah 4 tane kucuk ev pogacasi kendim yaptim tanesi 150 kal flndir, aksam da 1 cift etli hamburger patates veya icecek yok. 1200 kal
Geziye cikmistiniz değil mi?
Bu yediklerini eritecek kadar yuruyordunuz da zaten ??

Nasil gidiyor :)
Bu gun cok acıktım akşama kadar.ögle salamı yemedım sevmedıgımden sadece yoğurt la akşama kadar karnım sırtıma yapıştı açlıktan umarım değer.
Ben 3. Günle 4. Günü degıstırecegım yanlız.yarın pikniğe gıdecegız mıllet et yerken ben yumurta yıyemem

İyi akşamlar kızlar şehir dışındayım tartılamadım bugün yediklerimi yazayım
Sabah
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tel peynir
1 dilim kaşar peynir
Zeytin domates salata
Sahanda yumurta

Akşam
Izgara köfte
1 dilim ekmek

@Verano_porteno bugün neredeyse bütün gün yürüdüm 15 km yürümüşüm 22.600 adım 3 saat45 dk yürüyüş 1012.5 puan (4.5 den hesapladım)

Benim de değiştirdiğim olmuştu. Sorun olmaz diye düşünüyorum.

Canim o liste guzel cevrilmemis. Salam dedigi aslinda ham die bisey bildigin et tarzi bizdeki salamlardan farkli. Onun yerine herhangi bi et yesen olur bence 200 gr. Bide 7.gun sanirim bi aksam hicbisey yenmio orda da aslinda ne istersen ye yazio, listede olmayanlardan bile yiebilirsin dio. Ayrica bozunca devam etmeyin bi anlami kalmaz, 2 yil icinde de bi daha kesinlikle yapmayin dio.

Geziye cikmistiniz değil mi?
Bu yediklerini eritecek kadar yuruyordunuz da zaten ??
Biz de gezideyiz suan da metroda yaziorum yol git git bitmio :)Evet cok yuruoruz ondan da surekli acikiorum, hava da sicak daha da aciktirio. Canim herseyi cekio da hakim olmaya calisiorum.

Ben orjinalini buldum İngilizce, biraz farklı evet ama 7. Aksam istediğini değil de yine et vardı diye hatırlıyorum, öğlen ise sadece su yazıyor.

Aa ciddenmi.ben ögle boşuna aç kalmışım ya
Yok bozmayacağım cnm.sadece 4. Gün ile 3. Günün yerlerını değiştireceğim .kararlıyım cnm en az 6 gun yapacağım.bende bu gun kızkardeşime dedım 7. Gun nasıl dayanırım
Sende orijinal listemi var cnm

Ben orjinalini buldum İngilizce, biraz farklı evet ama 7. Aksam istediğini değil de yine et vardı diye hatırlıyorum, öğlen ise sadece su yazıyor.
Yanı ögle neysede ben akşam yemeklerıne dayanamıyorum maalesef.kahvaltı ve öğleyi az cok idare edıyorum ama akşam gözüm dönüyor

Biz de gezideyiz suan da metroda yaziorum yol git git bitmio :)Evet cok yuruoruz ondan da surekli acikiorum, hava da sicak daha da aciktirio. Canim herseyi cekio da hakim olmaya calisiorum.
Keyfini çıkar cnm.bu ara tatıller gerçekten çok ıyı gelıuor insana.kafanı boşaltma sansın oluyor.keşke bende kaçabılsem bı yerlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…