• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

cgdmk cgdmk bugunku menum cok super olmadi ama gene cok salmamaya calistim

Oglen: bol karidesli salata, tavuklu pirincli sebzeli bi yemekten 5-6 kasik, ici peynirle doldurulmus biber kizartmasi
Ara: az biraz kavun, 3 kk civari beyaz peynir
Aksam: 200 gr civari firinda kuzu eti, 4-5 kasik sebze sote
Toplam: 1800 kalori

Bi biberden nolur dedim, 300 kaloriymis ya:(

canım yürüyüşünü adım olarak değilde süre olarak yazar mısınn ? spor puanları değişti ya artık süreye göre puanlıyoruz
Canım afedersiniz geçmişi okuyamadığım için kaçırmışım o kısmı ben telefonun saydığı adımları yazıyıyorum işe başladığım için yürüyüş yapma şansım olmuyor :(
cgdmk cgdmk
Sabah menüm
Omlet
Zeytin
Peynir
Roka
Acı biber

Canım afedersiniz geçmişi okuyamadığım için kaçırmışım o kısmı ben telefonun saydığı adımları yazıyıyorum işe başladığım için yürüyüş yapma şansım olmuyor :KK43:
cgdmk cgdmk
Sabah menüm
Omlet
Zeytin
Peynir
Roka
Acı biber
Olsunn canımm sağlık olsuun ama ben bunu nasıl puanlıcam bilemedim :D heey grupp var mı bi fikriniizz

cgdmk cgdmk bugunku menum cok super olmadi ama gene cok salmamaya calistim

Oglen: bol karidesli salata, tavuklu pirincli sebzeli bi yemekten 5-6 kasik, ici peynirle doldurulmus biber kizartmasi
Ara: az biraz kavun, 3 kk civari beyaz peynir
Aksam: 200 gr civari firinda kuzu eti, 4-5 kasik sebze sote
Toplam: 1800 kalori

Bi biberden nolur dedim, 300 kaloriymis ya:KK43:
Evet çok kotu değil ama pirinç goze batiyor illa ki. Kızartma isin icine girince hooop kalori artıyor tabi ;)
Kahvaltı etmedin mi

O bende hep var ve sabah uyanınca kaç kez hapsirdigimi sayamiyorum bile :KK70:
Benimki çok enteresan ama ya ayrı bi karakteri var :D gündüz hiç bişi yok gece durduramıyorum gündüzden biriktiriyor heralde gece el ayak çekilince salıveriyor kendisini :D anlamadımm gittii vallaaa .

Olsunn canımm sağlık olsuun ama ben bunu nasıl puanlıcam bilemedim :KK70: heey grupp var mı bi fikriniizz
Puanlama ozaman canım çok bişey değil zaten yürüyüşe çıktığım zaman yazarım onu puanlarsın
Şu iş bi rayına otursa bende sporuma geri dönsem artık ya yürüyüş yapmaya halim kalmıyo bugün evdeyim ama yapıcam inşallahh

Galibaaa öyleee bahar geldii bu yaşımdan sonra bahar alerjisi oldum heralde :KK70:
Yaşa bakmıyor o işler cnm ya.bendede 5 yıldır çıktı güneş alerjisi,güneşte domates gibi kızarıyorum:KK53:
Olsunn canımm sağlık olsuun ama ben bunu nasıl puanlıcam bilemedim :KK70: heey grupp var mı bi fikriniizz
cnm 1 saat normal tempolu yürüyüş 5-6 bın adım arası yapıyor işine yararmı bılmem:KK70:

Evet çok kotu değil ama pirinç goze batiyor illa ki. Kızartma isin icine girince hooop kalori artıyor tabi :KK66:
Kahvaltı etmedin mi
hanı ceza nerde ceza:rolleyes:

Çok geziyorum canım. Zeugma müzesini gezdim, bakırcılara bayıldım. Ve bakırcılarda Aksaray’da ev arkadaşım olan dostumla karşılaştım. Müthiş bi şeydi. Adana da yaşıyor o da
Bakırcılar carsisini ben de çok seviyorum, zeugma da güzel. Çingene kızını gördün müzede :)
Hayvanat bahçesi de cok güzel ve büyük, yanılmıyorsam Avrupa'da 4.
Yarın da Urfa'ya mi?

Uzun süredir yoktum. Hala aynı kilodayım 49.5 bundan sonra malesef giremeyeceğim sınavların başlıyor hiç zamanım yok :( yediklerime eskisi kadar olmasa da hala dikkat ediyorum hedef 47 tabiki 15 hazirana kadar :)
Bu arada geçenki balodan foto paylaşıyorum

Eklentiler

• 434CA3E7-7E2A-4FBA-A792-B63EAA5F816D.jpeg
    434CA3E7-7E2A-4FBA-A792-B63EAA5F816D.jpeg
    19 KB · Görüntüleme: 41
Anteptemisin cnm
Evet canım ama Urfa’ya geçtik. Otel bulamadık kalacak çünkü Emine Erdoğan gelmiş. Bütün oteller dolu. Bi sıra gecesi düşünüyorduk. Şu anda Viranşehirde kalıcaz yarın Mardin Midyat.
Ayy canım çok merak ediyordum buraları o kadar mutluyum ki

Back