Hedef 15 Haziran!

İlla bi firen oluyordu canım, bunda fire görmedim (kremayi da görmedim tamam)
Böyle firesiz bi hafta geçirmek senin için büyük başarı, menü birincisi olursun
Anca bizimkilere laf et. Kremayı görme.. :) beni direkt ele bak. Bal var, ekmek var sana kolaylık sağlıyorum

Afiyet olsun canım, gayet iyi bi menü
Teşekkürler canım

bizde yoğurdu çok uzun zamandır kendimiz yapıyoruz miss gibiii . diğer ürünleri öcü olarak belledim ben
Öcü zaten hepsi , tohumlarımız bile laboratuarda üretilen ülkemize satılan hibrit tohumlar

Bu normal olur cnm sanirim 4.5puan
Tamam canım teşekkürler

Eline sağlık

Verano_porteno canımm dün yaptım ben spor arada kaynamış galiba

Ben önü uzun arkası daha kısa olan modeli çok severiimm çok havalı durruyor benceee

Slm kızlar
Bu gun temizlik yapıyorum.2 sepet ütü birikti onuda yapayım
Dünkü cozutma sabah tartıda benı yerdennyere vurduyarına kadar ne kadar toparlanırsa artık.kaldıgım yerden devam bu gün.koşmaya çıkacaktım sabah yağmur yağıyordu.evren bıle bana karşı
Evde bıraz spor yapmaya çalışacağım sonra.fırsat buldukça gelırım

Kolay gelsiiiin canıııımmmm

10 tane minicik kraker
Su da çok az
Beni etiketliyorsun menüde de cicim
Akşamki menemen ekmeksiz olsa bari
Sabah menüm cgdmk
2 yumurta
Zeytin
Peynir

Ekmek hiç tüketmiyorum ben canım karatayda menemen serbest olduğu için menemen yiyorum
Kraker dediğim de bi markanın fesleğenlisi gerçekten minicik 10 adet 64 kalori o yüzden yiyorum
Bakalım yarın tartı günü tartım ne göstericek
18:00-19:00 arası akşam yemeğimi yiyorum sonra bişey yemiyorum

Ben önü uzun arkası daha kısa olan modeli çok severiimm çok havalı durruyor benceee
Valla kestircem kız ben de çok severim eskiden yüzüm kocaman diye yakıştırıp kesyirmemiştim şimdi kestircem gaza geldim kafa tasım da biraz görünse mi arkadan

Canım benim saçım oldum olası sarıydı
Sonra bi çılgınlık yapıp kızıla boyadım
Sonra tekrar sarıya boyamak için açtırdım saçım inanılmaz yıprantı hala da tam toparlanamadı geçen ay kestirmek zorunda kaldım
Gözüne kötü gelmiyorsa hiç riske girme derim
Biraz daha bekle istersen ben uzun saç aşığı bi insan olarak şuan saçımı görünce çok üzülüyorım kısa diye

Valla kestircem kız ben de çok severim eskiden yüzüm kocaman diye yakıştırıp kesyirmemiştim şimdi kestircem gaza geldim kafa tasım da biraz görünse mi arkadan
Öndeki saçınla dengeli olsun arkası bencee bide arkası çok çok kısa olunca orası biraz kaba duruyor ama tarz meselesii tabii ama ben sokolanın yolladığı görselee bayıldımm yaptırabilirsen bence öle yaptır

Ben de çok seviyorum. Yazın öyleydi, ombre de attirdim. Kendi saçım da sarıya dönük kumral. Kendimce hoş duruyor. Bu yaz da öyle kestirip ombre arttırırım. Ben uzun saçı seviyorum ama kendimde değil

Kolay gelsin canım. Sen dunkunun cezası olarak şeker orucunu 15 ine kadar sürdür

Karatay yapıyorsan kraker de yeme canım.

Bence görünmesin, tam olarak şu attığınız fotodaki kızın gibi çok hoş olur
Ben geçen yaz 76 kiloluk tospalak yüzümde bile kestirdim çok hoş oldu, çok da beğendiler. Bu yaz 60 kiloluk yüzümde yine kestiricem
Geçen yazki olculerimi kaydetmiştim. O zamandan beri bakmadım.. bulayım da bi atayım buraya

0.50 x 1 Adet Domates 7 kcal
0.25 x 100Gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir 56 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) 80 kcal
3.00 x
1 Adet Siyah Zeytin 24 kcal
1.00 x
1 Porsiyon Balık Izgara 200 kcal
0.50 x
1 Porsiyon Karışık Salata 62 kcal
2.00 x
1 Adet Ülker Biskrem Bisküvi 112 kcal (cısss ama balıktan sonra bayıyor mecburen yedim)
1.00 x
1 Porsiyon Yeşil Mercimek Yemeği 260 kcal
2.00 x
1 Su Bardağı Ayran 180kcal
1.00 x
1 Adet (200Ml) Maden Suyu / Soda 0 kcal
2.00 x
1 Litre Su 0 kcal
3.00 x
1 Çay Bardağı (100Ml) Çay (Şekersiz) 3 kcal
2.00 x 1 Fincan Yeşil Çay 6 kcal
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sade) 0 kcal

bu kadar cgdmk
akşam da mercimek iki tabak yerim dedim ama bir tabak yedim.

cgdmk toplam 994 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…