- Emoji Skoru
- 5.468
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.921
Anca bizimkilere laf et. Kremayı görme.. :) beni direkt ele bak. Bal var, ekmek var sana kolaylık sağlıyorumİlla bi firen oluyordu canım, bunda fire görmedim (kremayi da görmedim tamam)
Böyle firesiz bi hafta geçirmek senin için büyük başarı, menü birincisi olursun
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım, gayet iyi bi menü
Öcü zaten hepsi , tohumlarımız bile laboratuarda üretilen ülkemize satılan hibrit tohumlarbizde yoğurdu çok uzun zamandır kendimiz yapıyoruz miss gibiii . diğer ürünleri öcü olarak belledim ben
Tamam canım teşekkürlerBu normal olur cnm sanirim 4.5puan
Eline sağlık
Uye Adi Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Toplam B bilinmeyenkullanici 1135 417.5 740 - - - - 2292.5 cgdmk 105 0 0 - - - - 105 @gonulll 195 0 202.5 - - - - 397.5 pegasus07 195 540 1180 - - - - 1915 sueno34 0 405 0 - - - - 405 Verano_porteno 630 1440 570 - - - - 2640 @kolera88 315 0 434 - - - - 749 kremsokola 810 840 - - - - - 1650 @seyda586 0 0 0 - - - - 0 degisimdonusum 0 0 0 - - - - 0 hatelove 81 180 0 - - - - 261 @Zmnesrin 0 0 540 - - - - 540 bnnu 615 0 135 - - - - 750 @vorones 0 0 1665 - - - - 1665 @Kanatsizkus 0 0 0 - - - - 0 @mavi1000 405 857.5 390 - - - - 1652.5
Selaaam kızlaar neysekii korktuğum kadar hasta olmadımama vücudumda hala bi halsizlik var spor yapmaya çalışırken farkettim
Sevgilicgdmk menüm dünle hemen hemen aynı
Sabah : 1 yumurta biraz lor domates salatalık 3 ceviz 2 gün kurusu
Akşam : Kabak yemeeği yoğurt birazda salata
Birazdan da bi kür varmış nişanlımın kardeşi söyledi kefirle onu yapcam o baya ödem atmış bende denicem
SevgiliVerano_porteno sporumda şöyle:
3 saat boyunca dışardaydım annemle dolandık alışveriş falan yaptık hızı tam bilemicem o yüzden fifty fifty yaptım
90 dk normal tempo yürüyüş : 405
90 dk salına salına yürüyüş : 315
30 dk leslie : 210
2 dk plank : 20
30 dk bölgesel var ama onu hamgisinden hesaplıcamı bilemedim
Ben önü uzun arkası daha kısa olan modeli çok severiimm çok havalı durruyor benceeeKızlar ben de saçımı şu an küt önü uzun arkası kısa mı kestirsem diyorum ne dersiniz böyle şu an epey uzadı hoşlanmıyorum uzun olmasından nasıl kesitebilirim matilda modeli mi kestirsem ya da? (Leon filmindeki)
ayyy bayıldımmm bu modele ve rengeee efsane olmuuşhahahha benim sacimin uclari platin su an:)) ama kendi sacim koyu sari napam ne edem:))
hareketli bi bob kesim dusunebilirsin soyle
onu uzun arkasi kisa, hem de katli
Kolay gelsiiiin canıııımmmmSlm kızlar
Bu gun temizlik yapıyorum.2 sepet ütü birikti onuda yapayım
Dünkü cozutma sabah tartıda benı yerdennyere vurduyarına kadar ne kadar toparlanırsa artık.kaldıgım yerden devam bu gün.koşmaya çıkacaktım sabah yağmur yağıyordu.evren bıle bana karşı
Evde bıraz spor yapmaya çalışacağım sonra.fırsat buldukça gelırım
Sabah menüm10 tane minicik kraker
Su da çok az
Beni etiketliyorsun menüde de cicim
Akşamki menemen ekmeksiz olsa bari
Ben bugün sonun da yapabildim ama
Valla kestircem kız ben de çok severim eskiden yüzüm kocaman diye yakıştırıp kesyirmemiştim şimdi kestircem gaza geldimBen önü uzun arkası daha kısa olan modeli çok severiimm çok havalı durruyor benceee
Canım benim saçım oldum olası sarıydıya sacimi gene balyaj mi yaptirsam diyorum. onceden yaptirdigim halini atmistim hatirlarsan eski gruba, onun ustunden nerdeyse iki sene gecti. sacim uzayinca ombre gibi oldu, ki kotu degil aslinda da eski komple acik halini ozluyorum. bi de o kadar mor sampuan kullanmama ragmen turunculasti biraztekrar yaptirasim var ama korkum sacimin yipranmasi, ikinci kere balyaj yaptirdigimda uclari cok kirilmisti cunku. su anki halini koyucam simdi albume
Öndeki saçınla dengeli olsun arkası bencee bide arkası çok çok kısa olunca orası biraz kaba duruyor ama tarz meselesii tabii ama ben sokolanın yolladığı görselee bayıldımm yaptırabilirsen bence öle yaptırValla kestircem kız ben de çok severim eskiden yüzüm kocaman diye yakıştırıp kesyirmemiştim şimdi kestircem gaza geldimkafa tasım da biraz görünse mi arkadan
Kahvaltın çok iyi canım afiyet olsun. Akşam yemeğinden sonra toplu yazar mısın canımcgdmk
Sabah kahvaltım
1 hyumurta
Domates salatalık zeytın peynır bırazda koyun yoğurdu yedım.
Suanda cay ıcıyorum demlı ve sekersız
Sen ele onları kuzummmAnca bizimkilere laf et. Kremayı görme.. :) beni direkt ele bak. Bal var, ekmek var sana kolaylık sağlıyorum
Ben de çok seviyorum. Yazın öyleydi, ombre de attirdim. Kendi saçım da sarıya dönük kumral. Kendimce hoş duruyor. Bu yaz da öyle kestirip ombre arttırırım. Ben uzun saçı seviyorum ama kendimde değilBen önü uzun arkası daha kısa olan modeli çok severiimm çok havalı durruyor benceee
Kolay gelsin canım. Sen dunkunun cezası olarak şeker orucunu 15 ine kadar sürdürSlm kızlar
Bu gun temizlik yapıyorum.2 sepet ütü birikti onuda yapayım
Dünkü cozutma sabah tartıda benı yerdennyere vurduyarına kadar ne kadar toparlanırsa artık.kaldıgım yerden devam bu gün.koşmaya çıkacaktım sabah yağmur yağıyordu.evren bıle bana karşı
Evde bıraz spor yapmaya çalışacağım sonra.fırsat buldukça gelırım
Karatay yapıyorsan kraker de yeme canım.Sabah menümcgdmk
2 yumurta
Zeytin
Peynir
Ekmek hiç tüketmiyorum ben canım karatayda menemen serbest olduğu için menemen yiyorum
Kraker dediğim de bi markanın fesleğenlisi gerçekten minicik 10 adet 64 kalori o yüzden yiyorum
Bakalım yarın tartı günü tartım ne göstericek
18:00-19:00 arası akşam yemeğimi yiyorum sonra bişey yemiyorum
Bence görünmesin, tam olarak şu attığınız fotodaki kızın gibi çok hoş olurValla kestircem kız ben de çok severim eskiden yüzüm kocaman diye yakıştırıp kesyirmemiştim şimdi kestircem gaza geldimkafa tasım da biraz görünse mi arkadan
0.50 x 1 Adet Domates 7 kcal
0.25 x 100Gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir 56 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) 80 kcal
3.00 x 1 Adet Siyah Zeytin 24 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Balık Izgara 200 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Karışık Salata 62 kcal
2.00 x 1 Adet Ülker Biskrem Bisküvi 112 kcal (cısss ama balıktan sonra bayıyor mecburen yedim)
1.00 x 1 Porsiyon Yeşil Mercimek Yemeği 260 kcal
2.00 x 1 Su Bardağı Ayran 180kcal
1.00 x 1 Adet (200Ml) Maden Suyu / Soda 0 kcal
2.00 x 1 Litre Su 0 kcal
3.00 x 1 Çay Bardağı (100Ml) Çay (Şekersiz) 3 kcal
2.00 x 1 Fincan Yeşil Çay 6 kcal
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sade) 0 kcal
bu kadarcgdmk
akşam da mercimek iki tabak yerim dedim ama bir tabak yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?