• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Suanki hali guzelmis turuncu neresinde ben goremedim. Ama istiosan da boyayabilirsin cok yipranmis durmuo. Uclari fln gayet iyi durumda
ortalar biraz daha turuncumsu. evet su an uclar fena degil, 2 ay once baya kestirmistim ondan once korkunctu uclar

Benim saclarim da seninki gibi uzundu, sonra kisacik kestirdim. 30 cm sacim duruo evde, bagislicaktim bi arkadasim korkuttu. Satsam mi ki mis gibi sac :) burdayken kisacik kestiresim var bi tarafini kazirmak da olabilir. orta yas krizi sanirim:KK70:

Benim saclarim da seninki gibi uzundu, sonra kisacik kestirdim. 30 cm sacim duruo evde, bagislicaktim bi arkadasim korkuttu. Satsam mi ki mis gibi sac :) burdayken kisacik kestiresim var bi tarafini kazirmak da olabilir. orta yas krizi sanirim:KK70:
bi tarafi kazitmayi bi ara ben de cok dusundum ama uzarken fena duruyo ya:)) ben o krize girdim piercing taktirdim, dusunebilirsin:KK70:

bi tarafi kazitmayi bi ara ben de cok dusundum ama uzarken fena duruyo ya:)) ben o krize girdim piercing taktirdim, dusunebilirsin:KK70:
Pek benlik deil piercing , dovme de sevmem. Kazitma olmasa da kisa baska bi model yaptircam sanirim. ama zayiflamadan olmazzzz. senin gobeginde mi piercing

Pek benlik deil piercing , dovme de sevmem. Kazitma olmasa da kisa baska bi model yaptircam sanirim. ama zayiflamadan olmazzzz. senin gobeginde mi piercing
evet gobegimde. dovme de istiyorum ama turkiye'de yaptiricam onu, daha ucuz:KK70: ayyy pastel renk sac dusunebilirsin bayiliyorum onlara. su mesela
663112f5c03587fab372678c37523ea5.jpg

cgdmk cgdmk Çiğdem hanım bi güzel sallamışsınız arkamdan Yok kolera şöyle kaçamakcı, yok böyle kaçamakcı..:KK12:
Yedim de niye yedim bi sor, canım çok istemişti..
Çocuk gibiyim.
vorones vorones benim boy 155 55 de kilo. Bi 54 oluyorum bi 55.
Branşım rehberlik benim. Senle de iyi anlaşırız merak etme. Sen bu Çiğdem’e bakma:KK70:ankaranın hangi köşesindesin

cgdmk cgdmk Çiğdem hanım bi güzel sallamışsınız arkamdan Yok kolera şöyle kaçamakcı, yok böyle kaçamakcı..:KK12:
Yedim de niye yedim bi sor, canım çok istemişti..
Çocuk gibiyim.
vorones vorones benim boy 155 55 de kilo. Bi 54 oluyorum bi 55.
Branşım rehberlik benim. Senle de iyi anlaşırız merak etme. Sen bu Çiğdem’e bakma:KK70:ankaranın hangi köşesindesin
hayirdir kolera uyku mu tutmadi :)

Back