Hedef 15 Haziran!

Enginara saklanma, pilavi nerene yedin
Aşkolsun kuş kadar pirincin içine 7 tane enginar 2 demet dereotu bi demet yeşil soğan 1 demet maydanoz koydum tamam tamam bitti zaten bi daha pişiremiycem yarın daha güzel bi menüyle gelicem fırçalar da sağlam yani

Parmagimı demir kapiya sıkıştırdim tirnagim çıkti
Parmagim Kırıldı. Sukr artık iyi. Geçti sayılır . Sağ olunca çok zorlaniyirm ama buna da şükür .
Ayy çok geçmiş olsun içim geçti valla okurken neyse ki sadece kırık, allah korumuş

Ip 14 puan
5 dk normal kosu 5×12 =60 puan
20dk 300 kalori ise insanity muamelesi yapiorum 20×12=360 puan toplam 434 puan koleracim ne demek gorevimiz

1665 puan cnm bebek deyip gecmemek lazim. Eski is yerimde bi arkadasin cocugu masallah kiloluydu accik kadin onla ilgilencem die 20 kilo vermisti dogumdan sonra kisa surede

Merhaba kızlar
Geçmişi okuyamıyorum
Öğlen 10 adet minik fesleğenli kraker yedim
Akşam menemen yedim
Şimdi kahve içip uyucam
1 lt su içtim cgdmk
Menüde kimi etiketliyorduk
Verano_porteno kremsokola pegasus07 kızlar sizlerden biri miydi
Beni mazur görün bu ara

Verano_porteno canım 45 dk normal hızda yürüyüş yapabıldım. Ev işi çocuklar....
Küçük bebegımın bez degısımı gunde 4-5 defa kaka yaptığı ıcın baya bez degısımımız oluyor. Kıyafet degısımı yemegı uyutması büyük kızımda aynı sekılde. Bunlara nasıl puan hesaplaması olcak bılemedım. Bazen Kızım kucağımda işimi yapıyorum.
cgdmk yarından ıtıbaren menü paylaşımı yapayım artık.
2 gündür hem gündüz hem gece mısafırım vardı cok yorgun düştüm. Bu gecede yemeklı mısafırım vardı.

10 tane minicik kraker
Su da çok az
Beni etiketliyorsun menüde de cicim
Akşamki menemen ekmeksiz olsa bari

Misafirin varsa sen de indirmissindir karbonhidratları, canan teyze gibi oldum, yeme gülüm, yeme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…