Hedef 15 Haziran!

Oyleyse yasaklilar listesini yazmaya basliyorum. simdilik aklima gelenler:
  • Sekerli tum icecekler (sekerli cay-kahve, soda, kola, meyve suyu, alkollu icecekler vs.)
  • Hamur isleri (ekmek, simit, borek, pogaca, pide vs.)
  • Tatlilar (sutlu, serbetli, cikolata, biskuvi vs.)
  • Kizartmalar (patlican, biber, patates vs.)
Gunde 1 porsiyondan fazla meyveyi falan da yasaklayabiliriz ama cok da zorlamasak iyi olabilir. Var mi arttiran?

Meyve yasak olmasin bence de bide paketli gidalar diebiliriz sokolacim.

Yok yok o benim takıntı haline getirdiğini biliyor ondan öyle diyor yanında da liseli kızlar gibi çatalın ucuyla kırıta kırıta minik yemekler yediğim için
Bence çocuk bilinmeyeni desteklemek amacıyla söylemiş . Kilo verme hikayesini de biliyorsa..
aşk çok güzel şey B bilinmeyenkullanici ama genelde kilo aldırmaz verdirir.
Çok güzel şey hem de.. 6 senelik ilişkim vardı unutmuşum böyle duyguları resmen
Kilo verdirirse bir daha severim onu
hahahhaha, B bilinmeyenkullanici sana erkek mi yok bosver bunu dermisim
Ahahah artık ateş bacayı sardı ama

Tamam bir porsiyondan fazlası olmasın bence.

Tamam olur.
Krem peynir çok yağlı değil mi kuzum ya, hiç yemem, bana vıcık vıcık yağ deposu gibi gelir. kahvaltıda şöyle, yumurta, normal peynir, zeytin, domates, salatalık falan yesen krem peynir dışında gözüme çarpan olmadı, gayet güzel, hafif bi menü. afiyet olsun canım

canım menülere seni etiketlemeye bugün mü başlıyoruz. dünden seçelim mi?

Evet @gonulll cgdmk @kolera88 @bnnu saliyi bos gecmissiniz carsamba spor bekliorum sizden mutlaka. @vorones @Kanatsizkus sizde bebek vardi dimi ilk sayfaya bakin bebekli anneler icin de puanlarimiz mevcut.
canım bu cumartesiye kadar ben yapamayabilirim. Bugün şartları zorluycam, eşim akşam yokken yaparım belki ama, yemeği geç yediğim için halsiz hissediyorum, uyku moduna geçiyorum. Dün güzel bi cardio video buldum onu deneyebilirim, 15 dk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…