Hedef 15 Haziran!

Sağol canıımm vallaa kızlara sözüm vardı mecbur çıktım dışarıı süreklii bişi içesim var zaten su şişesi elimden düşmüyor çokta abartmıyım die yudum yudum içiyorum :KK70:
Sen şifayı kapmışsın Ankara havası farklı aslında İstanbul a göre, bünyede korumasızsa.. benim oğlan da ateşlendi, adalar çarptı büyük ihtimalle

Evet vermedik gelmedik Die sıkı olsa süper olur . Ama keské bildirim günü cuma olsa. Kontrol günü p tsı olsa . Haftasonu kacamakli oluyo ister istemez
Cnm lafım sana degıl yanlış anlama lütfen.genel olarak bır duzen oturtalım diye söylüyorum.en azından o gun gelemeyecek olan haber verebılır.

Sağol canıımm vallaa kızlara sözüm vardı mecbur çıktım dışarıı süreklii bişi içesim var zaten su şişesi elimden düşmüyor çokta abartmıyım die yudum yudum içiyorum :KK70:
Gezme olduktan sonra hastalık dınlemem dıyosun yanı:KK70:
Ohh iyi yapmışsın cnm:KK37:

Sen şifayı kapmışsın Ankara havası farklı aslında İstanbul a göre, bünyede korumasızsa.. benim oğlan da ateşlendi, adalar çarptı büyük ihtimalle
Oyyy geçmiş olsun kuzucuğaaa . vallaa kaptım heralde gerçekten yaa :işsiz: arabada gelirken rüzgar çarpmış olabilirr çünkü mecbur benim olduğum taraftaki ön camı açtık diğer tarafta çocuk olduğu için . O yüzden Ankaranın bi suçu yok bence yani :D

ya bence ekmegi kacamaktan saymayalim, diyetisyenler falan da ekmek veriyo cunku. simdi birimiz diyetisyene gidiyo olsa napcaz? daha genel gecer seyleri yasaklayabiliriz belki, kizartmalar, tatlilar, cips vs vs

Hmm olabilir şu anda mesela ekmekli menüleri eleyelim. Ben de de var yani. Sonra seçelim. cgdmk cgdmk gelse de o da fikir verir iyi bu yorumlama işinde
Bence ekmek olmasın, diyetisyene giden yok aramızda zaten olsa da yemesin:KK53:
Tatlının her türü, bezelye gibi glisemik indeksi yüksek olanlar, kızartma, makarna vs. Olmasın hiç. Zaman daraliyor. Kurallar biraz katilassin. 15 hazirandan sonra isteyen yesin ekmeğini:KK45:su çok önemli. Mutlaka en az iki olsun.aklima gelenler bunlar.

Back