- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi kremsokola
- #3.621
hey massallah3 saat normal tempo , 3 saat yavas tempo yuruyus toplam 1440 puan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hey massallah3 saat normal tempo , 3 saat yavas tempo yuruyus toplam 1440 puan
Meyve yasak olmasin bence de bide paketli gidalar diebiliriz sokolacim.Oyleyse yasaklilar listesini yazmaya basliyorum. simdilik aklima gelenler:
Gunde 1 porsiyondan fazla meyveyi falan da yasaklayabiliriz ama cok da zorlamasak iyi olabilir. Var mi arttiran?
- Sekerli tum icecekler (sekerli cay-kahve, soda, kola, meyve suyu, alkollu icecekler vs.)
- Hamur isleri (ekmek, simit, borek, pogaca, pide vs.)
- Tatlilar (sutlu, serbetli, cikolata, biskuvi vs.)
- Kizartmalar (patlican, biber, patates vs.)
Yok yok o benim takıntı haline getirdiğini biliyor ondan öyle diyor yanında da liseli kızlar gibi çatalın ucuyla kırıta kırıta minik yemekler yediğim içinsagligini etkileyen bi durum olsa tamam da kendisi ne biliyim balik etli seviyo diye sana diyet yapma demesi sacma yani. bunu diyen sonra sacini boyama, kisa giyme, bilmem ne yapma da der, hep seni dusundugunden... neyse, benim bu konudaki dusuncem bi degisik sanirim:))
Çok güzel şey hem de.. 6 senelik ilişkim vardı unutmuşum böyle duyguları resmenBence çocuk bilinmeyeni desteklemek amacıyla söylemiş . Kilo verme hikayesini de biliyorsa..
aşk çok güzel şey B bilinmeyenkullanici ama genelde kilo aldırmaz verdirir.
Ahahah artık ateş bacayı sardı ama
simdi geldim veranocum spordan, 40 dk orta tempo bisiklet, 90 dk orta tempo yoga yaz bana ordan:))kremsokola sen spor yaptin mi bugun gerci sizde saat daha 8 :)
Evet canım Bozcaadacigdem senin profil resmin bozcaada'dan falan mi? gecen bi arkadasim bu resmin onunden foto paylasti sanki:)
40 km ne yaaBugun baska bi kasabaya metroyla gittik orda gezdik baya, eve de yuruyerek donduk. Biz esimle yurume konusunda fena deilizdir. 40 km gormuslugumuz var :)
Tamam bir porsiyondan fazlası olmasın bence.Oyleyse yasaklilar listesini yazmaya basliyorum. simdilik aklima gelenler:
Gunde 1 porsiyondan fazla meyveyi falan da yasaklayabiliriz ama cok da zorlamasak iyi olabilir. Var mi arttiran?
- Sekerli tum icecekler (sekerli cay-kahve, soda, kola, meyve suyu, alkollu icecekler vs.)
- Hamur isleri (ekmek, simit, borek, pogaca, pide vs.)
- Tatlilar (sutlu, serbetli, cikolata, biskuvi vs.)
- Kizartmalar (patlican, biber, patates vs.)
Şansın bol, ölçün az olsunben yarin sabah olcu alicam kizlar sans dileyin banabugun tok karnina bile guzel bi kilo ciktim, firsat bu firsat dedim bi olcu aliyim:))
Şansın bol, ölçün az çıksın![]()
Tamam olur.cgdmk menulerde seni ekliyoruz o zaman dimi? hemen bugunku menumu paylasiyim
Sabah: 1 dilim ekmek, 2 kasik krem peynir, 1 dilim fume et
Oglen: 2 hindi kofte, 6-7 kasik yogurtlu kabak, dunden kalan azicik sebze sote
Aksam: 150 gr civari izgara somon, 2 kasik yagda ispanak sote
Toplam: 1450 kalori
canım menülere seni etiketlemeye bugün mü başlıyoruz. dünden seçelim mi?Tamam olur.
Krem peynir çok yağlı değil mi kuzum ya, hiç yemem, bana vıcık vıcık yağ deposu gibi gelir. kahvaltıda şöyle, yumurta, normal peynir, zeytin, domates, salatalık falan yesenkrem peynir dışında gözüme çarpan olmadı, gayet güzel, hafif bi menü. afiyet olsun canım
![]()
Bugünden başlayın canımcanım menülere seni etiketlemeye bugün mü başlıyoruz. dünden seçelim mi?
canım bu cumartesiye kadar ben yapamayabilirim. Bugün şartları zorluycam, eşim akşam yokken yaparım belki ama, yemeği geç yediğim için halsiz hissediyorum, uyku moduna geçiyorum. Dün güzel bi cardio video buldum onu deneyebilirim, 15 dk.