Hedef 15 Haziran!

hhahah peki siz bilirsiniz:) ben gene de isteyenin saglikli karbonhidrat tuketmesine izin verme taraftariyim, ama cogunluga uyarim:)

tam bugday ekmegi saglikli karbonhidrat bence, ayni sekilde makul miktarda tam bugday unundan makarna vs de oyle. ama dedigim gibi yasaklayalim derseniz bana olur, zira ikisini de pek tuketmiyorum:)
Un haline getirilmiş herşeyin glisemik indeksi yükseliyor canım.
Kolera, pegasus ve verano sizler de fikrinizi söyleyin, karara bağlayalim
Ben yattım canım, hepinize iyi geceler

mavi1000 canim benim kendi normal tempo yuruyusum dk da 100 adim civari seni de oyle hesapliorum. 140 dk normal yuruyus ve 35 dk hizli tempolu 857.5 puan yapio toplam

mavi1000 canim benim kendi normal tempo yuruyusum dk da 100 adim civari seni de oyle hesapliorum. 140 dk normal yuruyus ve 35 dk hizli tempolu 857.5 puan yapio toplam

Un haline getirilmiş herşeyin glisemik indeksi yükseliyor canım.
Kolera, pegasus ve verano sizler de fikrinizi söyleyin, karara bağlayalim
Ben yattım canım, hepinize iyi geceler
Bence de unlu seyler saglikli karbonhidrat deil sokolacim bu konuda hemfikir deilim senle ilginc ama :) yasaklanabilir bi sure. Ama ben serbest gunun gucune inaniorum. Arada makarna fln yeme iyi gelio bana, okuduklarim da o yonde genelde. Arada bi ogun bozun diolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…