- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.561
Bence çocuk bilinmeyeni desteklemek amacıyla söylemiş . Kilo verme hikayesini de biliyorsa..sagligini etkileyen bi durum olsa tamam da kendisi ne biliyim balik etli seviyo diye sana diyet yapma demesi sacma yani. bunu diyen sonra sacini boyama, kisa giyme, bilmem ne yapma da der, hep seni dusundugunden... neyse, benim bu konudaki dusuncem bi degisik sanirim:))
Ben de burada öğrendim ben de severim Yani. Zamanı da geliyorben bezelyeye bayilirim ama cok karbonhidratli ya aynen diyete uygun degil
İlk başta doymayacakmışsın gibi geliyor ama gerçekten doyuluyor, bence bi gün dene olmazsa gene yersinEkmek yemeden nasıl doyuyorsunuz. yaaa
salata yiyebilirisin bol.Ekmek yemeden nasıl doyuyorsunuz. yaaa
Sokola neye göre menüyü seçelim sence. Kalori mi az yiyen mi nasıl yapsak kisalata yiyebilirisin bol.
canim cok zor bu soru ya:)) herkes kalori hesaplamiyo bi kere, belki en kacamakli menuye bakabiliriz. yasaklilar listesi yapariz mesela, o listeden en cok yiyen en kotu menu sahibi olur:)Sokola neye göre menüyü seçelim sence. Kalori mi az yiyen mi nasıl yapsak ki
Yesin tabi yemezmibenim agzim sarma yesin mi o zaman, bayilirim sarmaya
Hmm olabilir şu anda mesela ekmekli menüleri eleyelim. Ben de de var yani. Sonra seçelim.canim cok zor bu soru ya:)) herkes kalori hesaplamiyo bi kere, belki en kacamakli menuye bakabiliriz. yasaklilar listesi yapariz mesela, o listeden en cok yiyen en kotu menu sahibi olur:)
ya bence ekmegi kacamaktan saymayalim, diyetisyenler falan da ekmek veriyo cunku. simdi birimiz diyetisyene gidiyo olsa napcaz? daha genel gecer seyleri yasaklayabiliriz belki, kizartmalar, tatlilar, cips vs vsHmm olabilir şu anda mesela ekmekli menüleri eleyelim. Ben de de var yani. Sonra seçelim.cgdmk gelse de o da fikir verir iyi bu yorumlama işinde
kendıne göre dene o zaman baktın kılo verıyorsun devam edersinYa inceledim biraz , öğlen de yiyorlarmış :))
Ben kendime göre değiştirsem , öğlen çorba içsem sadece , akşam da kabak yesem yine kabak detoksu olur mu acaba
İşyerine bir kase kabakla gitmem pek olası gibi gelmedi de bana
Bahanem yok ama halim de yokdetoks yapmaya karar verdim yarın bakalım nasıl etkileyecek , madem hafta içi spora zorlanıyorum bir bakayım akşamları sadece kabak yiyince ne olacak
cnm ekmek acıktırıyor insanı.ekmek yemeden gayet tok kalıyorum hiçte acıkmıyorumEkmek yemeden nasıl doyuyorsunuz. yaaa
sen başlamadan bitirecen cnm dur gaz vermesagligini etkileyen bi durum olsa tamam da kendisi ne biliyim balik etli seviyo diye sana diyet yapma demesi sacma yani. bunu diyen sonra sacini boyama, kisa giyme, bilmem ne yapma da der, hep seni dusundugunden... neyse, benim bu konudaki dusuncem bi degisik sanirim:))
2 dl serbest olabılır fazlası kacamak sayılabılır belkıya bence ekmegi kacamaktan saymayalim, diyetisyenler falan da ekmek veriyo cunku. simdi birimiz diyetisyene gidiyo olsa napcaz? daha genel gecer seyleri yasaklayabiliriz belki, kizartmalar, tatlilar, cips vs vs
Aynen canım ya da mazeret bildirilebilir. Bundan sonra dikkat edelim buna.Kızlar pazartesı kılo bıldırmek zorunlu olsun lütfen.kılo alan çoğu arkadaşımız bıldırıyor sonuçta.burda amaç bırbırımızı motıve etmek degılmı.ben mecbur olsun dıyorum yoksa dıger bıldırım yapanlara haksızlık oluyor
Evet vermedik gelmedik Die sıkı olsa süper olur . Ama keské bildirim günü cuma olsa. Kontrol günü p tsı olsa . Haftasonu kacamakli oluyo ister istemezKızlar pazartesı kılo bıldırmek zorunlu olsun lütfen.kılo alan çoğu arkadaşımız bıldırıyor sonuçta.burda amaç bırbırımızı motıve etmek degılmı.ben mecbur olsun dıyorum yoksa dıger bıldırım yapanlara haksızlık oluyor
Valla hiç bi fikrim yok akşamda kızlara sözüm vardı dışarı çıktım şuan iyice dökülüyorummAnkara havasi da carpmaz ama nie boyle oldun ki sen
Sağol canıımm vallaa kızlara sözüm vardı mecbur çıktım dışarıı süreklii bişi içesim var zaten su şişesi elimden düşmüyor çokta abartmıyım die yudum yudum içiyorumhadı hayırlı olsun o zaman
afıyet olsun cnm.hafıf olmuş.bol bol dinlen,sıvı tüket belkı faydası olur
yok cnm ya.sen havada karada geçersin beni
ayy hadii inşallaaah darısı başımaaaİştahsızlık kilo verdiriyor :)
Geçen hafta 1.5 vermiştim :)
Sağol canımm inşallaah olmam ama gidişat onu gösteriooo5 hızlı mı ya benim minimum hızım 5 oluyor yürüyüş bandı kullanınca bir de rampa yapıyorum :))
Benim programda 5 orta hız ,3 yavaş , 6.5 hızlı yazıyor
Afiyet olsun hasta olma da menü çok hafif güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?