Hedef 15 Haziran!

433B0C2D-E4E9-4800-8B58-D05CB3F74849.png
İyi akşamlar kızlar bugünki menüme ek şekersiz filtre kahve var
Spor yok yine ya çok yoruluyorum şu saatlerde oturuyorum o da oturmak ne kelime düşüyorum koltuğa resmen , yok mudur bunun çözümü :KK43:

Cnm ben kendı uyguladığımı yazayım.nette değişik cesıtlerı varmış.
Sabah normal kahvaltı yapıyorsun.akşam 1 kabagı rendeleyıp 1 y.k.zeytınyagında pişiriyorsun.ıstedıgın baharatı ekleyebılırsın.tuz koyma ama.yogurtla ye sonra.3 gun yapılabılır dayanırsan tabı.
Buna ihtiyacım var sanırım , öğlen yemek yok mu

Aaaaah aaah veronacığım minik kızım gece 10 da yatıp sabah 7 de kalkıyor :KK45: maaşallah gece beni hiç yormuyor ama gel gör ki gündüz uykusu 5 dk :KK57:, hiçbirşey yaptırmıyor anca kucakta gezdiriyorum :anne: gece uyuyan çocuk babayı, gündüz uyuyan çocuk anneyi severmiş bizimki babacı :KK70:yoksaaa ben sizi sporda geçerim yani :21:
bebekle squat yap kanatsizkus, agirlikli squat:KK70:

Eki Görüntüle 2140139 İyi akşamlar kızlar bugünki menüme ek şekersiz filtre kahve var
Spor yok yine ya çok yoruluyorum şu saatlerde oturuyorum o da oturmak ne kelime düşüyorum koltuğa resmen , yok mudur bunun çözümü :KK43:
valla yorgunluga cozum yok bnnucum, ama ittir kendini yap bi spor leslie meslie. neler neler yapiyoruz istemeden, yarim saatcik spor cok mu:)

Kızlar iki gündür gelemedim menu yazamadım. Çünkü diyeti bozdum. Bugün menu yazarak geri geldim her türlü fikre sopaya cezaya hazırım yeter ki arti artılar lâ gelmeyeyim. p. Tesi Kilo bildirmek yapmaya yüzüm tutmadi :( 61.4 olmusm haftasonu abartinca

Kızlar iki gündür gelemedim menu yazamadım. Çünkü diyeti bozdum. Bugün menu yazarak geri geldim her türlü fikre sopaya cezaya hazırım yeter ki arti artılar lâ gelmeyeyim. p. Tesi Kilo bildirmek yapmaya yüzüm tutmadi :KK43: 61.4 olmusm haftasonu abartinca
tatlim bildirim yapma amacimiz kendimizi kontrol altinda tutmak, o yuzden + da olsan bildirim yap bence. bak ben haftalardir artidaydim bu hafta sonunda eksi gorebildim:)) yarim kilo cok da kotu degil ayrica ya, dikkat etsen 3-4 gune toparlarsin

Menu bildirm
Sabah ılık limonlu su
Saat 10.30
2kk beyaz peynir 4 tel kaşar peyniri
4 zeytin yeşillik 1 haşlama yumurta
3 çatal pattis salatası
Domates salatalik

Ara 3 fıstık 1 hurma
Aksam 17.30
1 tabak dolusu kuru fasulye
1y kaşık pirinç Pilavı
Salata

Çay saati. 20.30
1 avuç sarı beyaz leblebi
4 fındık 1 hurma 1 gunkurusu
Biraz kara uzum
Spor evde bol hareketli yoğun gecio
Su 3e yakin

tatlim bildirim yapma amacimiz kendimizi kontrol altinda tutmak, o yuzden + da olsan bildirim yap bence. bak ben haftalardir artidaydim bu hafta sonunda eksi gorebildim:)) yarim kilo cok da kotu degil ayrica ya, dikkat etsen 3-4 gune toparlarsin
Regl gelecekti gelmedi ondan da sis hissediyorum ama ne bilim 5li leri göremeden verdiğimi almaya başladım Die. Moral bozdum bozdukca hele ki artı çıktıkça cikolata Vs. Isiriyorum yaaa :( :(

İyi geceler hanımlar maşallahınız var dökturmussunuz. Bugün bir yürüdüm bir yürüdüm ayaklarim agriyor bünye alışık değil tabi :) @Verano_porteno 14000 adım+ bantta 35dk 6 hızında yani hızlı oluyor baya. Adımlar süre olarak kaç yapar bilemedim ama.
Menüm de
Sabah 1dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta,domates
Öğle 1dilim TB ekmeği, 3yk bezelye yemeği, salata
Ara nescafe,çok az karışık çerez(fındık badem vs)
Aksam 1dilim TB ekmeği, 1kepce yayla çorbası, 2yemek kaşığı bezelye yemeği
Ara 3kasik yoğurt içine 3tane kadar kuru incir dogradim yedim aciktim çünkü cokk

Yok:KK70:
Kendıne göre degiştır istersen ama daha az kılo verırsın bence:KK75:
Ya inceledim biraz , öğlen de yiyorlarmış :))
Ben kendime göre değiştirsem , öğlen çorba içsem sadece , akşam da kabak yesem yine kabak detoksu olur mu acaba :işsiz:
İşyerine bir kase kabakla gitmem pek olası gibi gelmedi de bana :KK70:
valla yorgunluga cozum yok bnnucum, ama ittir kendini yap bi spor leslie meslie. neler neler yapiyoruz istemeden, yarim saatcik spor cok mu:)
Bahanem yok ama halim de yok :-)detoks yapmaya karar verdim yarın bakalım nasıl etkileyecek , madem hafta içi spora zorlanıyorum bir bakayım akşamları sadece kabak yiyince ne olacak Hoppa

Back