Hedef 15 Haziran!

Regl gelecekti gelmedi ondan da sis hissediyorum ama ne bilim 5li leri göremeden verdiğimi almaya başladım Die. Moral bozdum bozdukca hele ki artı çıktıkça cikolata Vs. Isiriyorum yaaa
Hep yaşıyoruz bunları canım ipin ucu kaçtı mı kaçıyor yani. Paylaştığın menüde bişe yok akşam biraz abartılı olmuş o kadar. Çerez’ler yani. Her gün paylaş sıkıntı Yok

Koleram canım. Ayy yoklugumda böyle sorulmak merak edilmek çok iyi geliyor. Teşekkürler
Günlük menu yazmayinca da sopalâ istersen beni çünkü abartiorum ben
Yazmayınca ben de öyle oluyorum, yazma zorunluluğu olunca tutuyorum kendimi. Mesela bugün aklım gitti bişeylere yemedim ama yazamam diye

Ne motivasyonu kız Bebe zayıflama diyet yapma diyip duruyor daha çok kg aldıracak
o ne be hic sevmem oyle yapma etme diyen erkek, guya iltifat etmek icin bile olsa bana dese zayiflama diyet yapma vs. "tesekkur ederim ama yaklasik 15 senedir kendi kararlarimi veriyorum" derim heralde.

Ekmek çok geldi bana. Bir de bezelye havuç diyet zamanlarında yenilmemesi gerekiyormuş. Öyle diyolla..

Kız hemen deme öyle çok zayıfsın diyor kötü niyetine değil yerim ben onu
sagligini etkileyen bi durum olsa tamam da kendisi ne biliyim balik etli seviyo diye sana diyet yapma demesi sacma yani. bunu diyen sonra sacini boyama, kisa giyme, bilmem ne yapma da der, hep seni dusundugunden... neyse, benim bu konudaki dusuncem bi degisik sanirim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…