- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.541
Koleram canım. Ayy yoklugumda böyle sorulmak merak edilmek çok iyi geliyor. Teşekkürlervorones sen de buralardaydın? Nerdesin canım
Hep yaşıyoruz bunları canım ipin ucu kaçtı mı kaçıyor yani. Paylaştığın menüde bişe yok akşam biraz abartılı olmuş o kadar. Çerez’ler yani. Her gün paylaş sıkıntı YokRegl gelecekti gelmedi ondan da sis hissediyorum ama ne bilim 5li leri göremeden verdiğimi almaya başladım Die. Moral bozdum bozdukca hele ki artı çıktıkça cikolata Vs. Isiriyorum yaaa
regl olcaksan gayet normal zaten, ben regl haftasi 1 kiloya kadar arti cikiyorumRegl gelecekti gelmedi ondan da sis hissediyorum ama ne bilim 5li leri göremeden verdiğimi almaya başladım Die. Moral bozdum bozdukca hele ki artı çıktıkça cikolata Vs. Isiriyorum yaaa
Yazmayınca ben de öyle oluyorum, yazma zorunluluğu olunca tutuyorum kendimi. Mesela bugün aklım gitti bişeylere yemedim ama yazamam diyeKoleram canım. Ayy yoklugumda böyle sorulmak merak edilmek çok iyi geliyor. Teşekkürler
Günlük menu yazmayinca da sopalâ istersen beni çünkü abartiorum ben
İşte ben yiyorum. Yazmicam kimse sormaz dirYazmayınca ben de öyle oluyorum, yazma zorunluluğu olunca tutuyorum kendimi. Mesela bugün aklım gitti bişeylere yemedim ama yazamam diye
o ne be hic sevmem oyle yapma etme diyen erkek, guya iltifat etmek icin bile olsaNe motivasyonu kız Bebe zayıflama diyet yapma diyip duruyor daha çok kg aldıracak
neye gitti kolera aklin hadi soyle:))Yazmayınca ben de öyle oluyorum, yazma zorunluluğu olunca tutuyorum kendimi. Mesela bugün aklım gitti bişeylere yemedim ama yazamam diye
neye gitti kolera aklin hadi soyle:))
İnşallah ondandirregl olcaksan gayet normal zaten, ben regl haftasi 1 kiloya kadar arti cikiyorum
Paylaştın mı ne yedin bugün canımAynen ya benide etkiliyor buraya yazıyorum diye ağzına birşey sokmadan durup düşünüyorum resmen.ama ben çok Aç duramiyorum miktarlarım hala biraz fazla sanki
Kız hemen deme öyle çok zayıfsın diyor kötü niyetine değilo ne be hic sevmem oyle yapma etme diyen erkek, guya iltifat etmek icin bile olsabana dese zayiflama diyet yapma vs. "tesekkur ederim ama yaklasik 15 senedir kendi kararlarimi veriyorum" derim heralde.
Evet demin yazdimPaylaştın mı ne yedin bugün canım
Ekmek çok geldi bana. Bir de bezelye havuç diyet zamanlarında yenilmemesi gerekiyormuş. Öyle diyolla..İyi geceler hanımlar maşallahınız var dökturmussunuz. Bugün bir yürüdüm bir yürüdüm ayaklarim agriyor bünye alışık değil tabi :) @Verano_porteno 14000 adım+ bantta 35dk 6 hızında yani hızlı oluyor baya. Adımlar süre olarak kaç yapar bilemedim ama.
Menüm de
Sabah 1dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta,domates
Öğle 1dilim TB ekmeği, 3yk bezelye yemeği, salata
Ara nescafe,çok az karışık çerez(fındık badem vs)
Aksam 1dilim TB ekmeği, 1kepce yayla çorbası, 2yemek kaşığı bezelye yemeği
Ara 3kasik yoğurt içine 3tane kadar kuru incir dogradim yedim aciktim çünkü cokk
sagligini etkileyen bi durum olsa tamam da kendisi ne biliyim balik etli seviyo diye sana diyet yapma demesi sacma yani. bunu diyen sonra sacini boyama, kisa giyme, bilmem ne yapma da der, hep seni dusundugunden... neyse, benim bu konudaki dusuncem bi degisik sanirim:))Kız hemen deme öyle çok zayıfsın diyor kötü niyetine değilyerim ben onu
ben bezelyeye bayilirim ama cok karbonhidratli ya aynen diyete uygun degilEkmek çok geldi bana. Bir de bezelye havuç diyet zamanlarında yenilmemesi gerekiyormuş. Öyle diyolla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?