Hedef 15 Haziran!

Tamam pegasuscum ekliorum yuruyus hizli tempolu mu yoksa normal mi, hizli olan kosu bandindaki 5 e denk gelio yani leslie ye yakin hissiyat olarak
5 hızlı mı ya benim minimum hızım 5 oluyor yürüyüş bandı kullanınca bir de rampa yapıyorum :))
Benim programda 5 orta hız ,3 yavaş , 6.5 hızlı yazıyor

Bugünkii menümm :
sabah : 2 adet burgu peynir, 5 çilek, bi avuç fındık ceviz
akşam : 1 kase kabak yemeği ve yoğurt
çok iştahım yok bugünn bunlar hep hastalık alameti :işsiz:inşallaaah olmaaaaaam :KK43:
Afiyet olsun hasta olma da menü çok hafif güzel :KK76:

Sarma pek sevmem, çikolata yiyeyim :KK70:

Şeker orucundasin, hızlandırır o, baktın olmadı son gün süt detoksu ya da yoğurt hurma detoksu yaparsın, bir kilo falan da ordan atar :KK66:
Tamam çikolata olsun:skandal:
Haklısın olmadı son gun detoks yaparım:süslü:
Aslında İsveç düşündüm ama bılemedim :KK64:

Kızlar kabak detoksunun tarifini ve kurallarını yazar mısınız? Bi de kaç gün yapabiliyoruz? Spor yapamıyorum detokslara ihtiyacım var :bicak:
Cnm ben kendı uyguladığımı yazayım.nette değişik cesıtlerı varmış.
Sabah normal kahvaltı yapıyorsun.akşam 1 kabagı rendeleyıp 1 y.k.zeytınyagında pişiriyorsun.ıstedıgın baharatı ekleyebılırsın.tuz koyma ama.yogurtla ye sonra.3 gun yapılabılır dayanırsan tabı.

Nie spor yapamiomussun bakim hiii :sinirli:
Aaaaah aaah veronacığım minik kızım gece 10 da yatıp sabah 7 de kalkıyor :KK45: maaşallah gece beni hiç yormuyor ama gel gör ki gündüz uykusu 5 dk :KK57:, hiçbirşey yaptırmıyor anca kucakta gezdiriyorum :anne: gece uyuyan çocuk babayı, gündüz uyuyan çocuk anneyi severmiş bizimki babacı :KK70:yoksaaa ben sizi sporda geçerim yani :21:

Cnm ben kendı uyguladığımı yazayım.nette değişik cesıtlerı varmış.
Sabah normal kahvaltı yapıyorsun.akşam 1 kabagı rendeleyıp 1 y.k.zeytınyagında pişiriyorsun.ıstedıgın baharatı ekleyebılırsın.tuz koyma ama.yogurtla ye sonra.3 gun yapılabılır dayanırsan tabı.
2 kabak olur mu :KK70: biraz zormuş. Bi de aralarda ceviz fındık falan yiyebilir miyim?

Back