Hedef 15 Haziran!

Tamam pegasuscum ekliorum yuruyus hizli tempolu mu yoksa normal mi, hizli olan kosu bandindaki 5 e denk gelio yani leslie ye yakin hissiyat olarak
5 hızlı mı ya benim minimum hızım 5 oluyor yürüyüş bandı kullanınca bir de rampa yapıyorum :))
Benim programda 5 orta hız ,3 yavaş , 6.5 hızlı yazıyor

Bugünkii menümm :
sabah : 2 adet burgu peynir, 5 çilek, bi avuç fındık ceviz
akşam : 1 kase kabak yemeği ve yoğurt
çok iştahım yok bugünn bunlar hep hastalık alameti inşallaaah olmaaaaaam
Afiyet olsun hasta olma da menü çok hafif güzel

Sarma pek sevmem, çikolata yiyeyim

Şeker orucundasin, hızlandırır o, baktın olmadı son gün süt detoksu ya da yoğurt hurma detoksu yaparsın, bir kilo falan da ordan atar
Tamam çikolata olsun
Haklısın olmadı son gun detoks yaparım
Aslında İsveç düşündüm ama bılemedim

Kızlar kabak detoksunun tarifini ve kurallarını yazar mısınız? Bi de kaç gün yapabiliyoruz? Spor yapamıyorum detokslara ihtiyacım var
Cnm ben kendı uyguladığımı yazayım.nette değişik cesıtlerı varmış.
Sabah normal kahvaltı yapıyorsun.akşam 1 kabagı rendeleyıp 1 y.k.zeytınyagında pişiriyorsun.ıstedıgın baharatı ekleyebılırsın.tuz koyma ama.yogurtla ye sonra.3 gun yapılabılır dayanırsan tabı.

Nie spor yapamiomussun bakim hiii
Aaaaah aaah veronacığım minik kızım gece 10 da yatıp sabah 7 de kalkıyor maaşallah gece beni hiç yormuyor ama gel gör ki gündüz uykusu 5 dk , hiçbirşey yaptırmıyor anca kucakta gezdiriyorum gece uyuyan çocuk babayı, gündüz uyuyan çocuk anneyi severmiş bizimki babacı yoksaaa ben sizi sporda geçerim yani

2 kabak olur mu biraz zormuş. Bi de aralarda ceviz fındık falan yiyebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…