- 20 Kasım 2010
- 5.026
- 10.035
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.501
5 hızlı mı ya benim minimum hızım 5 oluyor yürüyüş bandı kullanınca bir de rampa yapıyorum :))Tamam pegasuscum ekliorum yuruyus hizli tempolu mu yoksa normal mi, hizli olan kosu bandindaki 5 e denk gelio yani leslie ye yakin hissiyat olarak
Afiyet olsun hasta olma da menü çok hafif güzelBugünkii menümm :
sabah : 2 adet burgu peynir, 5 çilek, bi avuç fındık ceviz
akşam : 1 kase kabak yemeği ve yoğurt
çok iştahım yok bugünn bunlar hep hastalık alametiinşallaaah olmaaaaaam
Farklidir o zaman belki burdakiler mile dir5 hızlı mı ya benim minimum hızım 5 oluyor yürüyüş bandı kullanınca bir de rampa yapıyorum :))
Benim programda 5 orta hız ,3 yavaş , 6.5 hızlı yazıyor
Afiyet olsun hasta olma da menü çok hafif güzel
2.5 bence, hic diyete baslamamis olsan belki fazla da verirsin ama zaten diyettesin yaKızlar 12 günde en fazla kaç kılo verılır acaba.kızkardeşimle iddiaya gırdık te en çok kım verecek dıye
Ben sütlaç isterim amamısır daima yerim asla vazgeçmeeeemmmm
Teşekkürler kızlar bu iş olsun benden herkese yulaflı diyet kurabiye
Çok dikkatle 3 verirsin benceKızlar 12 günde en fazla kaç kılo verılır acaba.kızkardeşimle iddiaya gırdık te en çok kım verecek dıye
69 u görürüm yanı.hadı inşallah cnm2.5 bence, hic diyete baslamamis olsan belki fazla da verirsin ama zaten diyettesin ya
Ağzın sarma yesin emiÇok dikkatle 3 verirsin bence
Sarma pek sevmem, çikolata yiyeyimAğzın sarma yesin emi
Tamam cok dıkkatlı 12 gun var o zaman önünde
Tamam çikolata olsunSarma pek sevmem, çikolata yiyeyim
Şeker orucundasin, hızlandırır o, baktın olmadı son gün süt detoksu ya da yoğurt hurma detoksu yaparsın, bir kilo falan da ordan atar
İsvecte asıl sen o zaman havada karada verirsinTamam çikolata olsun
Haklısın olmadı son gun detoks yaparım
Aslında İsveç düşündüm ama bılemedim
İsvecte asıl sen o zaman havada karada verirsin
Ben şekeri, ekmeği ve meyveyi yemiyorum, meyve yersem de havuç ya da yeşil elma yiyorum.
İsveç e baktım şimdi.şeker var meyve var hatta meyvesuyu bıle var
EKmek ve şekeri yemem ama meyveyi yemeden durabılırmıyım bilmiyorumBen şekeri, ekmeği ve meyveyi yemiyorum, meyve yersem de havuç ya da yeşil elma yiyorum.
O da olur anammm köpeğin olsunnnBen sütlaç isterim ama
Cnm ben kendı uyguladığımı yazayım.nette değişik cesıtlerı varmış.Kızlar kabak detoksunun tarifini ve kurallarını yazar mısınız? Bi de kaç gün yapabiliyoruz? Spor yapamıyorum detokslara ihtiyacım var
Nie spor yapamiomussun bakim hiiiKızlar kabak detoksunun tarifini ve kurallarını yazar mısınız? Bi de kaç gün yapabiliyoruz? Spor yapamıyorum detokslara ihtiyacım var
Aaaaah aaah veronacığım minik kızım gece 10 da yatıp sabah 7 de kalkıyorNie spor yapamiomussun bakim hiii
2 kabak olur muCnm ben kendı uyguladığımı yazayım.nette değişik cesıtlerı varmış.
Sabah normal kahvaltı yapıyorsun.akşam 1 kabagı rendeleyıp 1 y.k.zeytınyagında pişiriyorsun.ıstedıgın baharatı ekleyebılırsın.tuz koyma ama.yogurtla ye sonra.3 gun yapılabılır dayanırsan tabı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?