- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.461
Sakin cnm çıkdırmak kalorı yaktırmıyor
1 günlük kabak detoksu yap sonra karatayına devam et verırsın fazlalıkları
Sokolacim hangi yoga 3 seviye var beybiVerano_porteno 40 dk acik havada orta tempo bisiklet + 1 saat yoga canim:)
Olur canim tabiki cezalari merak ediorum, ben spor cezasi veririm herkes ayagini ona gore denk alsinKızlar grupta genel olarak bir sesizlik hakim. Canlandırmak adına bir şeyler yapabiliriz. Biz bir iki şey düşündük, yeni fikirlere de açığız.
1. Her gün menü paylaşımı zorunlu yapılacak, paylaşılanlar arasında en güzel menü seçilecek. Birbirimizin menülerine de yorum yapalım. Buraya bir ödül konulabilir.
2. En çok kilo veren 3 kişi, en az kilo veren ya da veremeyen ya da kilo alan üyeye ceza verecek. Bu ceza her şey olabilir. Sporda olur, yürüyüş de olur, temizlik de olur... Ne biliyim olur da olur..
Sizler ne dersiniz bu konuyla ilgili?
kremsokola
Verano_porteno
cgdmk
pegasus07
@gonulll
sueno34
@hatelove
@seyda586
B bilinmeyenkullanici
Zmnesrin
@Kanatsizkus
@bnnu
@mavi1000
@vorones
menu cok guzel ama bence lif az olmus, aksam yemek yaninda sebze haslama, yada salata olsa daha guzel olur. Guvec et die dusunerek yaptim bu yorumu. Bide ekmegi kessen daha iyi olur.mrb kızlar yeni kurallar cok iyi olmuş nerde yanlış yaptıgımızı görürüz ben dikkat etmeme ragmen haftada yarım kilo veriyorumyarın sabahta insülin direncine baktırıcam umarım bişe çıkmaz
menümü yaziyim sabah: 1 yumurta, 1 dilim tam bugday ekmegi , yarım domates salata, büyük parça peynir
ögle : bir kase yogurt icine 2 yk yulaf
akşam : 6 yk güveç , 1 dilim tam bugday ekmegi ve 2 lt su
Aldim notumu :)Verano_porteno 1,5 saatlik normal tempo yürüyüşüm var bugün canım daha başkada yapamam heralde spor bugün kırıklık var üstümde
Afıyet olsun cnmmrb kızlar yeni kurallar cok iyi olmuş nerde yanlış yaptıgımızı görürüz ben dikkat etmeme ragmen haftada yarım kilo veriyorumyarın sabahta insülin direncine baktırıcam umarım bişe çıkmaz
menümü yaziyim sabah: 1 yumurta, 1 dilim tam bugday ekmegi , yarım domates salata, büyük parça peynir
ögle : bir kase yogurt icine 2 yk yulaf
akşam : 6 yk güveç , 1 dilim tam bugday ekmegi ve 2 lt su
Olur canim tabiki cezalari merak ediorum, ben spor cezasi veririm herkes ayagini ona gore denk alsin
Nescafe yerine filtre kahve fln tuket cok zararliMenüm geliyor
Sabah Nescafe ve 6 7 tane erik
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta biraz peynir 1 kızarmış Tbe üstüne tereyağ bal ve bol yeşillik çay
Ara
Cappuccino mu nasıl yazılıyor o işte malum randevuda :)
Öğle
Patlamış mısır çay
Akşam tazefasulye yoğurt içine buğday ve bulgur karışımı
Tamam pegasuscum ekliorum yuruyus hizli tempolu mu yoksa normal mi, hizli olan kosu bandindaki 5 e denk gelio yani leslie ye yakin hissiyat olarakIyı akşamlar
Sabah
Dışardaydık.1 haşlanmış yumurta,bıraz kaşar,sade kahve
Akşam
Taze fasulye,cacık,ızgara mantar
Su
2 şimdiye kadar
Spor
1 saat tempolu yürüyüş,45 dk callen.akşam bişeyler daha yapmayı düşünüyorum.eger yaparsam senı tekrar etıketlerım tatlım
Verano_porteno
Ben dürteyım,isteyen üstüne alınsın dıyorsunBenimde soyle bi onerim var. Bu hafta herkes en az 3500 puan yapmaya calissin sporda ki hic zor deil. Ornek olarak yarim saat yuruyus, 10 dk cardio, 20 dk aerobic yaptiginizda bile 500 puan yapio. Bu sekilde yarim kiloyu sadece sporla vermis oluosunuz. Tabi kagit ustunde bu hesap. Turkiyede saat 10 oldugunda spor yapmayanlari bi durtcem. Yapmak zorunda deilsiniz tabi ama ben yinede durtcem
cnm koşu bandım yok.lessılıe bı ara bayagı hızlanıyor ya o kadar degıl tatlım.normal tempo yaz istersen .sallanarak degıl amaTamam pegasuscum ekliorum yuruyus hizli tempolu mu yoksa normal mi, hizli olan kosu bandindaki 5 e denk gelio yani leslie ye yakin hissiyat olarak
Haklısın cnm.ilk hedefımız,hedefımıze ulaşmak olsun
onlar kalıcı degıldır.yarın toparlarsın
Yapalımmı
sen evli degılmıydın.ben senı evli sanıyordum
O zaman aşıkmıymışsın,karar verdınmıYok kız daha 24 yaşındayım
Tamamdir pegasuscum normal tempo diorum. Hizli olunca belirt ama. Aynen ben durteyim de durtulmeyen durtulmesin :)
Aklım başımdan gitti aşk mı bilmem amaO zaman aşıkmıymışsın,karar verdınmı
Bugünkü menün diğerlerine göre çok iyi tabi de öğlenki mısır gözüme çarpıyor :)Yap merak ettim kuzum
ayyy ne hoşş yaaAklım başımdan gitti aşk mı bilmem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?